Ухвала
від 05.05.2015 по справі 635/3365/15-ц
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/3365/15-ц

Провадження № 2/635/1838/15

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

05 травня 2015 року суддя Харківського районного суду Харківської області Березовська І.В., розглянувши позовну заяву заступника Харківського міжрайонного прокурора Харківської області Ломакіної О. в інтересах держави в собі Головного управління Держземагентства у Харківській області до Харківської районної державної адміністрації Харківської області, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ТОВ «Свіфт», третя особа: Харківське районне управління юстиції Харківської області в особі Реєстраційної служби Харківського районного управління юстиції Харківської області, про визнання незаконними та скасування розпоряджень голови Харківської районної державної адміністрації, визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки та договорів купівлі-продажу земельних ділянок, витребування земельних ділянок ,

в с т а н о в и в:

Заступник Харківського міжрайонного прокурора Харківської області Ломакіна О. звернулася до суду з позовною заявою в інтересах держави в собі Головного управління Держземагентства у Харківській області до Харківської районної державної адміністрації Харківської області, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ТОВ «Свіфт», третя особа: Харківське районне управління юстиції Харківської області в особі Реєстраційної служби Харківського районного управління юстиції Харківської області, про визнання незаконними та скасування розпоряджень голови Харківської районної державної адміністрації, визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки та договорів купівлі-продажу земельних ділянок, витребування земельних ділянок.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 119-120 ЦПК України.

Підстави для її повернення або відмови у відкритті провадження, передбачені ст. 122 ЦПК України - відсутні.

Керуючись ст.ст.11, 122 ЦПК України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом заступника Харківського міжрайонного прокурора Харківської області Ломакіної О. в інтересах держави в собі Головного управління Держземагентства у Харківській області до Харківської районної державної адміністрації Харківської області, ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ТОВ «Свіфт», третя особа: Харківське районне управління юстиції Харківської області в особі Реєстраційної служби Харківського районного управління юстиції Харківської області, про визнання незаконними та скасування розпоряджень голови Харківської районної державної адміністрації, визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки та договорів купівлі-продажу земельних ділянок, витребування земельних ділянок.

Судове засідання призначити на 15-30 годину, 12 травня 2015 року.

Направити відповідачам, третій особі копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів, та запропонувати їм до початку розгляду справи по суті подати до суду письмові заперечення проти позову, із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

В судове засідання викликати сторони, представника третьої особи.

Копію ухвали направити сторонам, третій особі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя - І.В. Березовська

СудХарківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення05.05.2015
Оприлюднено12.05.2015
Номер документу44007945
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —635/3365/15-ц

Рішення від 12.08.2015

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Ухвала від 12.08.2015

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Рішення від 12.08.2015

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Ухвала від 05.05.2015

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Ухвала від 05.05.2015

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні