Ухвала
від 16.03.2015 по справі 804/2529/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

16 березня 2015 року 804/2529/15

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Барановського Р.А. розглянувши у письмовому провадженні у місті Дніпропетровську матеріали адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до ОСОБА_2; ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОГО ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВТОРКОЛЬОРМЕТ" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпропетровського міського управління юстиції Дніпропетровської області про скасування державної реєстрації, -

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області звернулась до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із позовом до ОСОБА_2; ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОГО ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВТОРКОЛЬОРМЕТ" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпропетровського міського управління юстиції Дніпропетровської області з позовними вимогами щодо скасування реєстраційної дії № 1 415 105 001 100 2091 від 30.12.2014р.про державну реєстрацію змін до установчих документів ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОГО ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВТОРКОЛЬОРМЕТ", пов'язаних зі зміною місцезнаходження.

Так, з матеріалів адміністративного позову вбачається, що 30.12.2014р. державним реєстратором Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції проведено державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОГО ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВТОРКОЛЬОРМЕТ", які пов'язані зі зміною місцезнаходження юридичної особи з 79016, Львівська область, м.Львів, вул. Ярослава Мудрого, буд. 10А на 49089, Дніпропетровська область, м.Дніпропетровськ, вул. Автотранспортна, буд. 2, офіс 105, про що свідчить запис у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців № 1 415 105 001 100 2091.

З огляду на те, що оскаржувані реєстраційні дії були здійснені Реєстраційною службою Львівського міського управління юстиції, суд прийшов до висновку про необхідність залучення Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції до участі у справі у якості відповідача 3.

Відповідно до статті 52 Кодексу адміністративного судочинства України, суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулася не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

Якщо позивач не згоден на його заміну іншою особою, то ця особа може вступити у справу як третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, про що суд повідомляє третю особу.

Якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача. У разі відмови у задоволенні адміністративного позову до такого відповідача понесені позивачем витрати відносяться на рахунок держави.

Після заміни сторони, вступу третьої особи, що заявляє самостійні вимоги на предмет спору, залучення другого відповідача розгляд адміністративної справи починається спочатку.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 52, 158, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити Реєстраційну службу Львівського міського управління юстиції (79000, Львівська область, м.Львів, вул. Словацького, 1, код ЄДРПОУ 38007573) у якості відповідача 3 у справі за позовом Державної податкової інспекції у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до ОСОБА_2; ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОГО ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВТОРКОЛЬОРМЕТ" за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпропетровського міського управління юстиції Дніпропетровської області про скасування державної реєстрації.

Запропонувати відповідачу 3 подати до суду письмові заперечення проти позову та докази, які в нього є.

Зобов'язати відповідача 3 надати у судове засідання у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Зобов'язати Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпропетровського міського управління юстиції Дніпропетровської області надати у судове засідання до огляду оригінал реєстраційної справи ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОГО ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ВТОРКОЛЬОРМЕТ" та завірену належним чином копію реєстраційної справи для долучення до матеріалів справи.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 20.04.15 року о 14:30 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала №5.

Копію ухвали ухвали направити сторонам по справі, разом із копією позовної заяви з додатками для відповідача 3.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р.А. Барановський

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.03.2015
Оприлюднено18.05.2015
Номер документу44120289
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/2529/15

Ухвала від 16.03.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Постанова від 20.04.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 19.02.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні