Ухвала
від 15.05.2015 по справі 804/6201/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

15 травня 2015 р. 804/6201/15

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Юрков Е.О., перевіривши матеріали позовної заяви управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» про стягнення заборгованості по списку №2 у розмірі 6 113,48 грн., -

в с т а н о в и в:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду з позовом звернулося управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» з вимогою - стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» (код ЄДРПОУ 30691606) на користь управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області заборгованість по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах згідно п. «б»-«з» ст..13 ЗУ «Про пенсійне забезпечення» колишнім працівникам ТОВ «Агрофірма Дніпро», нарахованих в квітні 2015 року на загальну суму 6 113,48 грн.

Відповідно до п.3 ч.1 ст. 107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Судом встановлено, що позовна заява подана без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, з огляду на наступне.

Згідно ч.3 ст.106 КАС України, до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Як вбачається з матеріалів поданого позову та додатків до нього управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області, що є суб'єктом владних повноважень, не надано доказів надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення саме Товариству з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» копії позовної заяви та доданих до неї документів., а надано підтвердження про направлення копії позовної заяви та доданих до неї на адресу ФГ «Сура», що не визначено як відповідач у позову.

За таких обставин позовна заява підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку для усунення недоліків.

Недоліки позовної заяви можуть бути усунені шляхом подання до суду доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення ТОВ «Агрофірма Дніпро» копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідно до ч.1 ст.108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху і встановлює строк для їх усунення.

На підставі викладеного, керуючись ст. 106-108, 165, 181 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

у х в а л и в:

Позовну заяву Управління пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма Дніпро" про стягнення заборгованості залишити без руху.

Встановити позивачу строк до 08 червня 2015 р. для усунення недоліків, а саме: позивачу необхідно надати до суду докази надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення ТОВ «Агрофірма Дніпро» копії позовної заяви та доданих до неї документів.

В разі невиконання ухвали і не усунення недоліків до вказаного строку позовна заява буде вважатися неподаною і буде повернута особі, яка подала позов.

Копію ухвали направити позивачу.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд в порядку та в строки, встановленні статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Е.О. Юрков

Дата ухвалення рішення15.05.2015
Оприлюднено22.05.2015
Номер документу44236617
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/6201/15

Ухвала від 05.11.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 07.07.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 03.06.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 15.05.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні