Ухвала
від 05.11.2015 по справі 804/6201/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКУРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

05 листопада 2015 р. Справа № 804/6201/15

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Юркова Е.О. розглянувши питання щодо поновлення провадження у адміністративній справі № 804/6201/15 за позовом управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» про стягнення заборгованості з вимогою - стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» (код ЄДРПОУ 30691606) на користь управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області заборгованість по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах згідно п. «б»-«з» ст.13 ЗУ «Про пенсійне забезпечення» колишнім працівникам ТОВ «Агрофірма Дніпро», нарахованих в квітні 2015 року на загальну суму 6113,48 грн.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 07 липня 2015 року зупинино провадження у справі № 804/6201/15 за вказаним позовом до набрання законної сили рішень Дніпропетровського окружного адміністративного суду по справам: №804/7885/15 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» до управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області про визнання дій протиправними та визнання нечинним розрахунку; № 804/7869/15 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» до управління Пенсійного фонду України в м. Новомосковську та Новомосковському районі Дніпропетровської області про визнання протиправними дій та визнання протиправним розрахунку; № 804/7884/15 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» до управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області про визнання дій протиправними та визнання нечинним розрахунку.

04.11.2015 року на адресу суду від управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області заява про відмову від позовних вимог.

Подана заява обґрунтована сплатою Товариством з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» заборгованість по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах згідно п. «б»-«з» ст.13 ЗУ «Про пенсійне забезпечення» колишнім працівникам ТОВ «Агрофірма Дніпро», нарахованих в квітні 2015 року на загальну суму 6113,48 грн.

Згідно пункту 3 частини 3 статті 49 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які беруть участь у справі, мають право заявляти клопотання.

Відповідно до ст. 112 КАС України позивач може відмовитися від адміністративного позову повністю або частково. Про прийняття відмови від адміністративного позову суд постановляє ухвалу, якою закриває провадження у справі.

Відповідно до п.2 ч.1 ст.157 Кодексу адміністративного судочинства України суд закриває провадження у справі: якщо позивач відмовився від адміністративного позову і відмову прийнято судом.

Враховуючи, що дії позивача не суперечать закону та не порушують чиї-небудь права, свободи або інтереси, суд вважає за можливе прийняти відмову позивача від адміністративного позову.

Також згідно ч.5 ст.156 Кодексу адміністративного судочинства України, провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій воно було зупинено.

За таких обставин, з огляду на клопотання управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області про відмову від позовних вимог, суд вважає за необхідне поновити провадження у справі.

Керуючись ст. ст. 49, 112, 156, 157, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Поновити провадження в адміністративній справі № 804/6201/15 за позовом управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» про стягнення заборгованості.

Прийняти відмову від позову управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області.

Закрити провадження в адміністративній справі № 804/6201/15 за позовом управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпро» про стягнення заборгованості.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала суду в частині закрити провадження в адміністративній справі може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд в порядку та в строки, встановленні статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя (підпис) Е.О. Юрков

Дата ухвалення рішення05.11.2015
Оприлюднено20.11.2015
Номер документу53531408
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —804/6201/15

Ухвала від 05.11.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 07.07.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 03.06.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 15.05.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні