Ухвала
від 21.05.2015 по справі 359/4430/15-а
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

дата документу :

Провадження №2-а/359/185/2015

Справа №359/4430/15-а

УХВАЛА

21 травня 2015 року суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області Журавський В.В., розглянувши позовну заяву громадської організації «Європейська лінія» до голови Гірської сільської ради ОСОБА_1 про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії, -

встановив:

В травні 2015 року ГО «Європейська лінія» звернулась до суду з вказаним позовом.

У відповідності до ч.4 та ч.5 ст.106 КАС України позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її підписання. Якщо позовна заява подається представником, то у ній зазначаються ім'я представника, його поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є. Одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника.

У разі недотримання цих вимог суддя постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення допущених ним недоліків.

Суддею встановлено, що при зверненні до суду з вказаним позовом ГО «Європейська лінія» не дотрималась вищезазначених вимог, а саме: позовна заява не підписана головою ГО «Європейська лінія» ОСОБА_2, а також не надано документи, що підтверджують повноваження ОСОБА_2 на представництво ГО «Європейська лінія» в адміністративному процесі.

Зокрема, відповідно до ч.7 ст.65 КАС України законним представником органу, підприємства, установи, організації в суді є його керівник чи інша особа, уповноважена законом, положенням, статутом.

Відповідно до копії всіх документів, що приєднані до позовної заяви, ОСОБА_2 не надав документів на підтвердження того, що він є головою ГО «Європейська лінія» та в силу цього є законним представником ГО «Європейська лінія».

З огляду на викладене, підстави для відкриття провадження у справі за поданою позовною заявою відсутні, вона підлягає залишенню без руху.

Керуючись ч.7 ст.65, ч.4 та ч.5 ст.106, ч.1 ст.108 КАС України, суддя, -

ухвалив:

Позовну заяву громадської організації «Європейська лінія» до голови Гірської сільської ради ОСОБА_1 про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії, залишити без руху.

Надати громадської організації «Європейська лінія» строк для усунення недоліків протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Роз'яснити, що у разі не усунення зазначених недоліків, позовна заява буде визнана неподаною та повернута.

Ухвала адміністративного суду може бути оскаржено до Київського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом 5 днів з дня її отримання.

Суддя: В.В. Журавський

Дата ухвалення рішення21.05.2015
Оприлюднено26.05.2015
Номер документу44296126
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —359/4430/15-а

Ухвала від 01.07.2015

Адміністративне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Журавський В. В.

Ухвала від 21.05.2015

Адміністративне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Журавський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні