Ухвала
від 29.05.2015 по справі 171/2698/14-ц
АПОСТОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 171/2698/14-ц

8/171/2/15

У х в а л а

"29" травня 2015 р. м. Апостолове

Апостолівськиий районний суд Дніпропетровської області у складі:

- головуючого - судді Хоруженко Н.В.,

при секретарі - Ровній Н.А.,

за участі позивача - ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ТОВ «Агростандарт», ОСОБА_2 про перегляд судового рішення у зв'язку з ново виявленими обставинами, щодо встановлення фактичної суми та розміру не виплаченої заробітної плати, відшкодування моральної шкоди у зв'язку з порушенням трудових прав об'єднаною в одне провадження з вимогами за позовною заявою ОСОБА_1 до ТОВ «Агростандрарт», ОСОБА_2 про перегляд судового рішення у зв'язку з ново виявленими обставинами, щодо встановлення факту прийняття та періоду роботи, відшкодування моральної шкоди у зв'язку з порушенням трудових прав, -

в с т а н о в и в:

В судовому засіданні позивачем заявлено клопотання про витребування доказів - довідки з реєстраційної служби щодо власника магазину «Центральний», вул.. Леніна,68 м. Апостолове, виклик свідків, які зазначені в заявах про перегляд судового рішення у зв'язку з нововиявленими обставинами, огляд речових доказів, які знаходяться у неї, огляд матеріалів справи за рішеннями від 18.11.13 року та від 13.04.12 року.

Нововиявлені обставини - це юридичні факти, які мають істотне значення для розгляду справи та існували на час розгляду справи, але не були і не могли бути відомі заявнику, а також обставини, які виникли після набрання судовим рішенням законної сили та віднесені законом до нововиявлених обставин (частина друга статті 361 ЦПК). Необхідними умовами нововиявлених обставин, визначених пунктами 1, 2 частини другої статті 361 ЦПК, є те, що вони існували на час розгляду справи; ці обставини не могли бути відомі заявникові на час розгляду справи; вони входять до предмета доказування у справі та можуть вплинути на висновки суду про права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі.

Суд, вислухавши заявника вважає за необхідне клопотання що витребування відомостей з реєстраційної служби щодо власника магазину по вул.. Леніна, 68 м. Апостолове задовольнити, оскільки ці відомості можуть мати значення для справи.

Клопотання щодо виклику свідків, огляд речових доказів, які знаходяться у позивачки слід відхилити, оскільки згідно п. 4 ППВССУ № 4 від 30.03.2012 року «Про застосування цивільного процесуального законодавства при перегляді судових рішень у зв'язку з нововиявленими обставинами», судам необхідно розрізняти нові докази та докази, якими підтверджуються нововиявлені обставини, оскільки нові докази не можуть бути підставою для перегляду судового рішення у зв'язку з нововиявленими обставинами.

Заявлені позивачкою свідки ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6 та речові докази є новими доказами, а тому дослідженню не підлягають, а тому в цій частині клопотання слід відмовити.

Також не підлягає задоволенню клопотання щодо огляду в судовому засіданні матеріалів інших цивільних справ, оскільки, в цих справах містяться докази, досліджені та оцінені під час розгляду справи, а тому не є ново виявленими обставинами.

Керуючись ст. 168 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

Витребувати від БТІ Апостолівського району Дніпропетровської області відомості щодо реєстрації права власності на нерухоме майно - приміщення магазину по вул.. Леніна, 68 м. Апостолове Дніпропетровської області.

Витребувати від реєстраційної служби Апостолівського РУЮ відомості щодо реєстрації права власності на нерухоме майно - приміщення магазину по вул.. Леніна, 68 м. Апостолове Дніпропетровської області.

В іншій частині клопотання - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:ОСОБА_7

СудАпостолівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення29.05.2015
Оприлюднено04.06.2015
Номер документу44441641
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —171/2698/14-ц

Ухвала від 16.05.2016

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Хопта Сергій Федорович

Ухвала від 07.10.2014

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Чумак Т. А.

Ухвала від 08.09.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Грищенко Н. М.

Ухвала від 09.09.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Грищенко Н. М.

Ухвала від 06.08.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Грищенко Н. М.

Ухвала від 05.08.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Грищенко Н. М.

Ухвала від 06.08.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Грищенко Н. М.

Ухвала від 15.06.2015

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Хоруженко Н. В.

Ухвала від 29.05.2015

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Хоруженко Н. В.

Ухвала від 21.11.2014

Цивільне

Апостолівський районний суд Дніпропетровської області

Хоруженко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні