Ухвала
від 02.06.2015 по справі 804/3777/15
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 804/3777/15

У Х В А Л А

02 червня 2015 року  суддя Індустріального районного суду міста Дніпропетровська Марченко Н.Ю., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Руденко” до Бабушкінського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження та визнання дій неправомірними, -

В С Т А Н О В И В:

До Індустріального районного суду міста Дніпропетровська з Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла адміністративна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Руденко” до Бабушкінського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження та визнання дій неправомірними.

Відповідно до частин 7, 8 статті 22 КАС України адміністративна справа, передана з одного адміністративного суду до іншого в порядку, встановленому цією статтею, розглядається адміністративним судом, до якого вона надіслана. Спори між адміністративними судами щодо підсудності не допускаються.

За таких обставин зазначену справу необхідно прийняти до провадження Індустріального районного суду м. Дніпропетровська.

Керуючись ст.. 22 КАС України, суддя

У Х В А Л И В:

Адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Руденко” до Бабушкінського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження та визнання дій неправомірними прийняти до провадження Індустріального районного суду міста Дніпропетровська та призначити її до розгляду у відкритому судовому засіданні на 17 годину 30 хвилин 15 червня 2015 року.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Суддя                                                                 Н.Ю. Марченко                    

СудІндустріальний районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення02.06.2015
Оприлюднено04.06.2015
Номер документу44468173
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/3777/15

Ухвала від 15.06.2015

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Марченко Н. Ю.

Ухвала від 02.06.2015

Адміністративне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Марченко Н. Ю.

Ухвала від 24.03.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Голобутовський Роман Зіновійович

Ухвала від 11.03.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Голобутовський Роман Зіновійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні