Ухвала
від 04.06.2015 по справі 731/265/15-ц
ВАРВИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 731/265/15-ц

У Х В А Л А

іменем України

"04" червня 2015 р. с.м.т.Варва

Варвинський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого - судді Савенка А.І.

при секретарі - Петренко Т.І.

розглянув у попередньому судовому засіданні позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про поділ майна, що є спільною власністю подружжя,

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернулась з позовом до ОСОБА_2 про поділ майна, що є спільною власністю подружжя.

Позивач у попередньому судовому засідання позов підтримала, повідомила про відсутність на даний час можливості вирішити справу мирним шляхом. Передати справу на розгляд третейського суду бажання не виявила. Наголосила на відсутності інших осіб, які можуть бути зацікавлені у розгляді даної справи, відсутності інших письмових доказів по справі та свідків для виклику у судове засідання. Повідомила про відсутність необхідності залучати експертів або проводити експертизи, вживати заходи забезпечення позову та просила призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Відповідач у попередньому судовому засіданні позов не визнав, повідомив про відсутність на даний час можливості вирішити справу мирним шляхом. Передати справу на розгляд третейського суду бажання не виявив. Наголосив на відсутності інших осіб, які можуть бути зацікавлені у розгляді даної справи, повідомив про відсутність письмових доказів, якими будуть обґрунтовуватись його заперечення. Бажання викликати у судове засідання свідків, експертів не виявив. Клопотань про проведення експертизи, забезпечення позову. Просив призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні.

У ході підготовки справи до розгляду проведені наступні дії:

1. Уточнено позиція сторін щодо підтримання та визнання позову;

2. Вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі;

3. З'ясовано, якими доказами кожна сторона буде обґрунтовувати свої доводи та заперечення.

4. З'ясовано питання про необхідність участі у справі свідків, витребування доказів, проведення експертизи, залучення експертів або спеціалістів, необхідності отримання правової допомоги, здійснення судових доручень.

5. З'ясовано питання про необхідність вжиття заходів забезпечення позову.

Зважаючи на наведене, суд дійшов до наступного.

Ухвалою судді від 27 травня 2015 року провадження у зазначеній справі відкрито. До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про поділ майна, що є спільною власністю подружжя підготовлена для розгляду в судовому засіданні.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. 156, 293 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про поділ майна, що є спільною власністю подружжя призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 10 червня 2015 року на 10-00 годину у приміщенні Варвинського районного суду Чернігівської області за адресою: с.м.т. Варва, вул. Шевченка, 40.

Про час і місце судового засідання повідомити сторін у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню, окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: А.І.Савенко

СудВарвинський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення04.06.2015
Оприлюднено09.06.2015
Номер документу44597579
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —731/265/15-ц

Рішення від 10.06.2015

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 04.06.2015

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 27.05.2015

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні