Ухвала
від 21.01.2013 по справі 0818/10374/2012
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

21.01.2013

1

Справа № 0818/10374/2012

2/335/283/2013

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 січня 2013 року м. Запоріжжя

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя у складі головуючого судді Гашук К.В., при секретарі Соловйовій А.С., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВ В«СТМ В«СоцторгВ» , 3-ті особи: ОСОБА_2 про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку із затримкою термінів її виплати та виплати компенсації за умовами контракту,-

ВСТАНОВИВ:

У вересні 2012 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Органу управління ТОВ В«СТМ В«СоцторгВ» 3-ті особи: ОСОБА_2, ОСОБА_3 про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку із затримкою термінів її виплати та виплати компенсації за умовами контракту.

Ухвалою Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 04.12.2012 року, за клопотанням позивача, замінено неналежного відповідача орган управління ТОВ В«СТМ В«СоцторгВ» на належного відповідача ТОВ В«СТМ В«СоцторгВ» .

Відповідно до ст. 35 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до ухвалення судом рішення, якщо рішення в справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Враховуючи, що підставами для пред'явлення позову є порушення умов контракту органом управління ТОВ В«СТМ В«СоцторгВ» , до складу якого входить ТО «óперклубВ» та ТОВ В«Бонум-КВ» , суд вважає за необхідне залучити їх до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 35, 209, 210 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ В«СТМ В«СоцторгВ» , 3-ті особи: ОСОБА_2 про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку із затримкою термінів її виплати та виплати компенсації за умовами контракту, в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю «óперклубВ» та Товариство з обмеженою відповідальністю В«Бонум-КВ» .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: К.В. Гашук

Дата ухвалення рішення21.01.2013
Оприлюднено15.06.2015
Номер документу44740667
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку із затримкою термінів її виплати та виплати компенсації за умовами контракту

Судовий реєстр по справі —0818/10374/2012

Ухвала від 21.01.2013

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Гашук К. В.

Рішення від 28.02.2013

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Гашук К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні