Ухвала
від 29.04.2011 по справі 2а-1435/11/0970
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

"29" квітня 2011 р.                                                            Справа № 2a-1435/11/0970

м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду Микитюк Р.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України в Коломийському районі до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Надія" про стягнення заборгованості в сумі 623,88 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

Управління Пенсійного фонду України в Коломийському районі звернулося до суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Надія" про стягнення заборгованості в сумі 623,88 грн.

Проте, працівниками канцелярії Івано-Франківського окружного адміністративного суду виявлено, що при відкритті поштового відправлення (рекомендованого листа Р7820800021998), яке надійшло від управління Пенсійного фонду України в Коломийському районі, не виявилося вказаного в додатку документу, а саме доказу відправлення відповідачу копії адміністративного позову та доданих до нього документів.

Відповідно до ч.3 ст.106 КАС України, до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів. До позовної заяви додається також документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати. до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів, документ про сплату судового збору крім випадків, коли його не належить сплачувати.

Згідно ст.108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 цього Кодексу постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначає недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Запропонувати управлінню Пенсійного фонду України а Коломийському районі усунути недоліки позовної заяви до 20.05.2011 року, шляхом представлення суду доказу надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів.

На підставі наведеного, керуючись ч.3 ст. 106, ч.1 ст.108 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Управління Пенсійного фонду України в Коломийському районідо Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Надія" про стягнення заборгованості в сумі 623,88 грн. - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення вказаних недоліків шляхом представлення суду доказу надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів до 20 травня 2011 р. та роз'яснити, що в разі не усунення недоліків у вище зазначений строк позовна заява буде вважатися неподаною і повернена.

Ухвала може бути оскарженою в апеляційному порядку. Відповідно до статті 186 КАС України апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки встановлені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Суддя                                         Микитюк Р.В.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.04.2011
Оприлюднено19.06.2015
Номер документу44870279
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1435/11/0970

Ухвала від 25.10.2019

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Микитюк Р.В.

Постанова від 20.06.2011

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Микитюк Р.В.

Постанова від 20.06.2011

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Микитюк Р.В.

Ухвала від 20.05.2011

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Микитюк Р.В.

Ухвала від 29.04.2011

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Микитюк Р.В.

Постанова від 20.06.2011

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Микитюк Р.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні