Рішення
від 10.06.2015 по справі 905/83/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

61022, м.Харків, пр.Леніна, 5

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

10.06.2015 Справа № 905/83/15

Господарський суд Донецької області у складі судді Бокової Ю. В.

при секретарі судового засідання Фроловій Т. С.

розглянув у відкритому судовому засіданні справу за позовом: ОСОБА_1, м. Донецьк

до відповідача: Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», м. Краматорськ

про визнання недійсним рішення позачергових загальних зборів акціонерів та статуту в новій редакції

за участю представників сторін:

від позивача: не з'явився

від відповідача: Ауксутене О.А. за довіреністю від 02.06.2015 р. № 01/02-06/2015

СУТЬ СПОРУ:

Позивач, ОСОБА_1, м. Донецьк звернувся до господарського суду Донецької області з позовом до Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», м. Краматорськ про визнання недійсним рішення позачергових загальних зборів акціонерів та статуту в новій редакції.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилався на те, що 26.11.2014 р. відбулись позачергові загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», результати яких оформлені протоколом № 26/14 від 26.11.2014 р. На думку позивача, скликання та проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Ливарний завод «Магма» здійснені з порушенням законодавчо визначеної процедури.

В додаткових поясненнях, які надійшли до господарського суду Донецької області 09.06.2015 р., позивач зазначив, що він був позбавлений можливості бути обраним до органів управління товариством, вирішувати питання щодо обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціонерів, зміни місцезнаходження товариства, чим істотно були порушені його права щодо його участі в управлінні справами товариства. В цих же поясненнях позивач заявив про зменшення розміру позовних вимог в частині скасування реєстраційного запису у єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців № 12661050017008665 про державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи: зміна місцезнаходження. Зазначена заява судом розглянута та задоволена.

Позивач у судових засіданнях підтримав позовні вимоги, наполягав на їх задоволенні в повному обсязі.

Відповідач у відзиві від 27.05.2015 р., позовні вимоги визнав в повному обсязі. Вказав, що ПАТ «Ливарний завод «Магма» не повідомляло персонально позивача та інших акціонерів про проведення позачергових загальних зборів. На власній веб-сторінці в мережі інтернет інформація про проведення позачергових загальних зборів акціонерів 26.11.2014 р. та порядок денний не розміщувались та не оприлюднювались. Також зазначив, що відповідач не звертався до ПАТ «Національний депозитарій України» із заявою про складання та надання реєстру акціонерів станом на 22.11.2014 р. для проведення 26.11.2014 р. позачергових загальних зборів акціонерів.

Вислухавши у судовому засіданні представників сторін, дослідивши матеріали справи та оцінивши надані суду докази в порядку ст. 43 Господарського процесуального кодексу України, суд -

ВСТАНОВИВ:

За змістом ст. 1 Закону України «Про господарські товариства» господарськими товариствами цим Законом визнаються підприємства, установи, організації, створені на засадах угоди юридичними особами і громадянами шляхом об'єднання їх майна та підприємницької діяльності з метою одержання прибутку.

Частиною 1 ст. 3 Закону України «Про акціонерні товариства» визначено, що акціонерним товариством є господарське товариство, статутний капітал якого поділено на визначену кількість часток однакової номінальної вартості, корпоративні права за якими посвідчуються акціями.

За приписами ст. 25 Закону України «Про акціонерні товариства» кожною простою акцією акціонерного товариства її власнику - акціонеру надається однакова сукупність прав, включаючи права на: участь в управлінні акціонерним товариством; отримання дивідендів; отримання у разі ліквідації товариства частини його майна або вартості частини майна товариства; отримання інформації про господарську діяльність акціонерного товариства.

Судом встановлено, що ОСОБА_3 є акціонером Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма» з кількістю належних йому акцій в розмірі 31 760 шт., що складає 37,6964% від загальної кількості акцій товариства.

Як свідчать матеріали справи, 26.11.2014 р. відбулись позачергові загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», результати яких оформлені протоколом № 26/14 від 26.11.2014 р.

На порядок денний були винесені наступні питання: 1) про зміну місцезнаходження товариства; 2) про затвердження статуту товариства у новій редакції; 3) про повноваження на підписання статуту товариства; 4) про обрання членів та голови Наглядової ради публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма».

Виходячи зі змісту зазначеного протоколу, на дату проведення загальних зборів акціонерів загальна кількість осіб, включених до реєстру власників іменних цінних паперів (переліку акціонерів), що мають право на участь у чергових загальних зборах акціонерів - 343 акціонерів, яким належать 84 252 штуки простих іменних акцій. В протоколі зазначено, що для участі в позачергових загальних зборах зареєструвалися 17 акціонерів (їх представників), що володіють простими іменними акціями товариства у кількості 67 319, що складає 79,9019 % від загальної кількості голосів акціонерів.

За результатами голосування були прийняті рішення з усіх питань передбачених порядком денним, а саме: про зміну місцезнаходження товариства та реєстрування його за адресою: 84306, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Архангельська, буд. 3, кв. 82; про затвердження статуту в новій редакції; про доручення генеральному директору підписати нову редакцію статуту товариства; про обрання голови Наглядової ради товариства Румянцева Яна Васильовича зі строком повноважень на 3 роки; про обрання членами Наглядової ради ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8 зі строком повноважень на 3 роки.

Проте, на думку позивача, скликання та проведення загальних зборів учасників ПАТ «Ливарний завод «Магма» здійснені з порушенням законодавчо визначеної процедури, а прийняте рішення є незаконним, у зв'язку з чим, він звернувся з позовом до суду.

Виходячи зі змісту розглядуваних позовних вимог, підставою визнання недійсним рішення від 26.11.2014 р. позачергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма»», яке оформлене протоколом № 26/14 від 26.11.2014 р., позивачем визначено ті обставини, що спірне рішення було прийнято без повідомлення його про скликання вказаних загальних зборів.

Оцінюючи доводи сторін, матеріали справи суд виходить з наступного.

Частиною 1 ст. 92 Цивільного кодексу України передбачено, що юридична особа набуває цивільних прав та обов'язків і здійснює їх через свої органи, які діють відповідно до установчих документів та закону.

За змістом ст. 97 Цивільного кодексу України управління товариством здійснюють його органи. Органами управління товариством є загальні збори його учасників і виконавчий орган, якщо інше не встановлено законом.

Відповідно до ч. 1 ст. 159 Цивільного кодексу України вищим органом акціонерного товариства є загальні збори акціонерів. У загальних зборах мають право брати участь усі його акціонери незалежно від кількості і виду акцій, що їм належать. Акціонери (їхні представники), які беруть участь у загальних зборах, реєструються із зазначенням кількості голосів, що їх має кожний акціонер, який бере участь у зборах.

Відповідно до ч. 5 ст. 159 Цивільного кодексу України загальні збори акціонерів скликаються не рідше одного разу на рік. Позачергові збори акціонерів скликаються у разі неплатоспроможності товариства, а також за наявності обставин, визначених у статуті товариства, та в будь-якому іншому випадку, якщо цього вимагають інтереси акціонерного товариства в цілому. Порядок скликання і проведення загальних зборів, а також умови скликання і проведення позачергових зборів та повідомлення акціонерів встановлюються статутом товариства і законом.

У загальних зборах акціонерного товариства можуть брати участь особи, включені до переліку акціонерів, які мають право на таку участь, або їх представники. На загальних зборах за запрошенням особи, яка скликає загальні збори, також можуть бути присутні представник аудитора товариства та посадові особи товариства незалежно від володіння ними акціями цього товариства, представник органу, який відповідно до статуту представляє права та інтереси трудового колективу. Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України. Вносити зміни до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерного товариства, після його складення заборонено (ст. 34 Закону України «Про акціонерні товариства» ).

За приписами ч. 1 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства» письмове повідомлення про проведення загальних зборів акціонерного товариства та їх порядок денний надсилається кожному акціонеру, зазначеному в переліку акціонерів, складеному в порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України, на дату, визначену наглядовою радою, а в разі скликання позачергових загальних зборів на вимогу акціонерів у випадках, передбачених частиною шостою статті 47 цього Закону , - акціонерами, які цього вимагають. Встановлена дата не може передувати дню прийняття рішення про проведення загальних зборів і не може бути встановленою раніше, ніж за 60 днів до дати проведення загальних зборів. Письмове повідомлення про проведення загальних зборів та їх порядок денний надсилається акціонерам персонально (з урахуванням частини другої цієї статті) особою, яка скликає загальні збори, у спосіб, передбачений статутом акціонерного товариства, у строк не пізніше ніж за 30 днів до дати їх проведення. Повідомлення розсилає особа, яка скликає загальні збори, або особа, яка веде облік прав власності на акції товариства у разі скликання загальних зборів акціонерами. Товариство не пізніше ніж за 30 днів до дати проведення загальних зборів публікує в офіційному друкованому органі повідомлення про проведення загальних зборів. Публічне акціонерне товариство додатково надсилає повідомлення про проведення загальних зборів та їх порядок денний фондовій біржі, на якій це товариство пройшло процедуру лістингу, а також не пізніше ніж за 30 днів до дати проведення загальних зборів розміщує на власній веб-сторінці в мережі Інтернет інформацію, передбачену частиною третьою цієї статті.

Частиною 3 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства» визначено, що повідомлення про проведення загальних зборів акціонерного товариство має містити такі дані: повне найменування та місцезнаходження товариства; дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів; час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах; дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах; перелік питань, що виносяться на голосування; порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів.

Відповідно до ч.1 ст.36 Закону України «Про акціонерні товариства» від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонерне товариство повинно надати акціонерам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства у робочі дні, робочий час та в доступному місці, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення. У повідомленні про проведення загальних зборів вказуються конкретно визначене місце для ознайомлення (номер кімнати, офісу тощо) та посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами.

За змістом статуту Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма» в редакції від 26.11.2014 р. існує порядок проведення загальних зборів, в тому числі і позачергових.

Згідно з п. 10.7 зазначеного статуту в редакції від 26.11.2014 р., яка була чинна під час проведення спірних позачергових загальних зборів акціонерів, рішення про проведення позачергових загальних зборів приймаються Наглядовою радою (простою більшістю голосів членів Наглядової ради, які беруть участь у засіданні): з власної ініціативи; на вимогу Генерального директора - в разі порушення провадження про визнання товариства банкрутом або необхідності вчинення значного правочину; на вимогу Ревізійної комісії; на вимогу акціонерів (акціонера), які на день подання вимоги сукупно є власниками 10 і більше відсотків простих акцій товариства; в інших випадках встановлених законом.

Відповідно до п. 10.8 статуту при прийнятті рішення про проведення позачергових загальних зборів з ініціативи Наглядової ради таким рішенням повинні бути затверджені: формулювання порядку денного; чітко сформульовані мотиви постановки пунктів порядку денного.

За змістом п. 10.9 статуту, вимога про скликання позачергових загальних зборів подається в письмовій формі Генеральному директору на адресу за місцезнаходженням товариства із зазначенням органу або прізвищ (найменування) акціонерів, які вимагають скликання позачергових загальних зборів, підстав для скликання та порядку денного. У разі скликання позачергових загальних зборів з ініціативи акціонерів, вимога повинна також містити інформацію про кількість, тип і клас належних акціонерам акцій та бути підписаною всіма акціонерами, які її подають. Генеральний директор протягом одного робочого дня з дати одержання вимоги про скликання позачергових зборів зобов'язаний передати цю вимогу Наглядовій раді.

Пунктом 10.12 статуту визначено, що позачергові загальні збори мають бути проведені протягом 30 днів з дати подання вимоги про їх скликання. У разі скликання загальних зборів акціонерами повідомлення про це та інші матеріали розсилаються всім акціонерам товариства особою, яка веде облік прав власності на акції товариства.

Відповідно до п. 10.16 письмове повідомлення про проведення загальних зборів та їх порядок денний надсилається кожному акціонеру, зазначеному в переліку акціонерів, складеному в порядку встановленому законодавством про депозитарну систему України, на дату, визначену Наглядовою радою, а в разі скликання позачергових загальних зборів на вимогу акціонерів у випадку, якщо наглядова рада не прийняла рішення про скликання позачергових загальних зборів, - акціонерами, які цього вимагають.

Згідно п. 10.17 статуту письмове повідомлення про проведення загальних зборів та їх порядок денний надсилається кожному акціонеру персонально поштою, за адресою зазначеною в переліку акціонерів, що мають право брати участь у загальних зборах, особою, яка скликає загальні збори, у строк не пізніше ніж за 30 днів до дати їх проведення.

Повідомлення розсилає особа, яка скликає загальні збори, або особа, яка веде облік прав власності на акції товариства - у разі скликання загальних зборів акціонерами.

Товариство не пізніше ніж за 30 днів до дати проведення загальних зборів також публікує в офіційному друкованому органі (одному з офіційних друкованих видань Верховної ради України, Кабінету Міністрів України чи Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку) повідомлення про проведення загальних зборів.

Товариство додатково надсилає повідомлення про проведення загальних зборів та їх порядок денний фондовій біржі, на яких товариство пройшло процедуру лістингу.

Товариство розміщує інформацію про проведення загальних зборів в стрічці новин загальнодоступної інформаційній базі даних в порядку передбаченому законодавством.

Пунктом 10.19 статуту передбачено, що від дати надсилання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів товариство має надати акціонерам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства у робочі дні, робочий час та в доступному місці, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення.

Також цим пунктом встановлено, що у повідомленні про проведення загальних зборів вказується конкретно визначене місце для ознайомлення (номер кімнати, офісу тощо) та посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами.

Як вбачається з матеріалів справи, позивач наділений правами учасника товариства, які, зокрема, включають правомочність участі останнього в управлінні господарською організацією, у відповідності до норм діючого законодавства та статутних положень підприємства.

Перевіряючи доводи позивача про те, що він не був належним чином повідомлений про проведення позачергових загальних зборів 24.11.2015 р., суд враховує повідомлення ПАТ «Національний депозитарій України» від 09.01.2015 р. № 40/09, в якому зазначено, що реєстр власників іменних цінних паперів ПАТ «Ливарний завод «Магма» станом на 22.11.2014 р. не складався та не надавався.

Також листом, який був долучений позивачем до матеріалів справи, ДП «Інформаційно-видавничий центр «Відомості національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» від 12.01.2015 р. № 2, зазначило, що повідомлення та порядок денний у виданні бюлетень «Відомості НКЦПФР» про проведення 26 листопада 2014 року позачергових загальних зборів ПАТ «Ливарний завод «Магма» (код ЄДРПОУ 00293551) не друкувалось.

Крім того, відповідач у своєму відзиві на позовну заяву від 26.05.2015 р. № 03-05/26 зазначив, що ПАТ «Ливарний завод «Магма» не зверталось до ПАТ «Національний депозитарій України» про складання реєстру акціонерів станом на 22 листопада 2014 року для проведення 26 листопада 2014 року позачергових загальних зборів акціонерів.

Також зазначав, що публічним акціонерним товариством «Ливарний завод «Магма» позивач та інші акціонери персонально не повідомлялись, на власній веб-сторінці в мережі інтернет інформація про проведення позачергових загальних зборів акціонерів та порядок денний не розміщувались та не оприлюднювались.

Як встановлено судом при розгляді справи, ні товариство, ні особисто генеральний директор товариства не отримували вимоги від акціонерів щодо проведення позачергових загальних зборів. Генеральним директором ПАТ «Ливарний завод «Магма» самостійно не ініціювалось проведення позачергових загальних зборів 26 листопад 2015 р.

З аналізу матеріалів справи суд дійшов висновку, що позачергові загальні збори акціонерів публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма» від 26.11.2015 р. були скликані з порушенням процедури, встановленої Законом України «Про акціонерні товариства», що позбавило можливості позивача реалізувати свої права як акціонера товариства, передбачені ст. 25 цього Закону.

Зазначене дає підстави суду вважати, що наявність протоколу від 26.11.2014 р., в якому викладений зміст рішень, які ухвалювались позачерговими загальними зборами акціонерів товариства, мають бути визнані недійсними, як такі, що прийняті (підписані) з порушенням норм діючого законодавства України.

Стосовно позовних вимог про визнання недійсною нової редакції статуту ПАТ «Ливарний завод «Магма», затверджену рішенням загальних зборів акціонерів від 26.11.2014 р., суд зазначає наступне.

Відповідно до ст. 154 ЦК України статут акціонерного товариства є установчим документом, який містить відомості про товариство як юридичну особу, розмір статутного капіталу; умови про категорії акцій, що випускаються товариством, та їхню номінальну вартість і кількість; права акціонерів; склад і компетенцію органів управління товариством та про порядок ухвалення ними рішень та інші відомості.

Статут товариства за своїм правовим змістом є актом в розумінні закону, оскільки визначає правовий статус юридичної особи і містить норми, обов'язкові для учасників товариства, його посадових осіб, а також визначає порядок затвердження та внесення змін до статуту.

Підставами для визнання акту, яким є статут товариства, недійсним (повністю або частково) є його невідповідність вимогам чинного законодавства та/або визначеній законом компетенції органу, який видав (затвердив) цей акт, а також наявність порушень, у зв'язку з його прийняттям, прав та охоронюваних законом інтересів позивачів.

Отже, враховуючи все вищевикладене, суд дійшов висновку, що позовні вимоги про визнання недійсною нової редакції статуту ПАТ «Ливарний завод «Магма», затверджену рішенням загальних зборів акціонерів від 26.11.2014 р. також, підлягають задоволенню, як похідні від первісних, оскільки, рішення загальних зборів учасників товариства від 26.11.2014 р. визнаються недійсними.

Відповідно до ст.ст. 33, 34 ГПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог та заперечень. Господарський суд приймає тільки ті докази, які мають значення для справи. Обставини справи, які відповідно до законодавства повинні бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватись іншими засобами доказування.

Згідно ст. 43 ГПК України, господарський суд оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об'єктивному розгляді в судовому процесі всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом. Ніякі докази не мають для господарського суду заздалегідь встановленої сили.

За таких обставин, позовні вимоги щодо визнання недійсним рішення позачергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма» оформлені протоколом позачергових загальних зборів акціонерів № 26/14 від 26.11.2014 г., визнання недійсним статуту у новій редакції, затвердженого позачерговими зборами акціонерів від 26.11.2014 р. оформлених протоколом № 26/14 є такими, що підлягають задоволенню.

Судові витрати по сплаті судового збору, підлягають стягненню з відповідача на користь Державного бюджету, з огляду на надання судом відстрочки відповідно до ухвали по справі від 21.05.2015 р. та від 03.06.2015 р.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 43 , 49 , 82-85 Господарського процесуального кодексу України , суд -

В И Р I Ш И В :

Позовні вимоги ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма» про визнання недійсним рішення позачергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», оформлені протоколом позачергових загальних зборів акціонерів № 26/14 від 26.11.2014 Р., визнання недійсним статуту у новій редакції, затвердженого позачерговими зборами акціонерів від 26.11.2014 р. оформлених протоколом № 26/14 - задовольнити.

Визнати недійсними рішення позачергових загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», м. Краматорськ (84306, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Архангельська, буд. 3, кв. 82, код ЄДРПОУ 00293551) від 26.11.2014 р., оформлених протоколом № 26/14.

Визнати недійсним статут у новій редакції Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», м. Краматорськ (84306, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Архангельська, буд. 3, кв. 82 код ЄДРПОУ 00293551) затверджений позачерговими загальними зборами акціонерів від 26.11.2014 р., оформлених протоколом № 26/14.

Стягнути з Публічного акціонерного товариства «Ливарний завод «Магма», (84306, Донецька область, м. Краматорськ, вул. Архангельська, буд. 3, кв. 82, код ЄДРПОУ 00293551) на користь держави судовий збір в сумі 4 263,00 грн.

Рішення може бути оскаржене до Донецького апеляційного господарського суду в порядку передбаченому розділом ХІІ Господарського процесуального кодексу України.

У судовому засіданні 10.06.2015 р. оголошено вступну та резолютивну частини рішення.

Повний текст рішення підписаний 15.06.2015 р.

Суддя Ю.В. Бокова

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення10.06.2015
Оприлюднено18.06.2015
Номер документу44874243
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —905/83/15

Ухвала від 25.08.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Судовий наказ від 21.07.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Рішення від 10.06.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Ухвала від 18.08.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Рішення від 10.06.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Ухвала від 03.06.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Ухвала від 03.06.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

Ухвала від 21.05.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ю.В. Бокова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні