Ухвала
від 27.04.2015 по справі 368/646/15-ц
КАГАРЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

Справа № 368/646/15-ц

провадження № 2/368/253/15

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"27" квітня 2015 р. Кагарлицький районний суд Київської області

в складі: головуючого судді Шевченко І.І.

при секретарі Гребеневич А.І.

з участю представника позивача ОСОБА_1

та представника відповідача ОСОБА_2

під час судового засідання в залі суду м. Кагарлик справи за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Переможець» до ОСОБА_3, реєстраційної служби Кагарлицького районного управління юстиції Київської області, фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 про визнання договору оренди землі недійсним та скасування державної реєстрації права оренди та за зустрічним позовом ОСОБА_3 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Переможець», третя особа: Реєстраційна служба Кагарлицького районного управління юстиції Київської області про розірвання договору оренди, -

встановив:

До Кагарлицького районного суду Київської області звернулося Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Переможець» із позивною заявою до ОСОБА_3, реєстраційної служби Кагарлицького районного управління юстиції Київської області, фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 про визнання договору оренди землі недійсним та скасування державної реєстрації права оренди.

Із зустрічною позовною заявою звернулася ОСОБА_3 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Переможець», третя особа: Реєстраційна служба Кагарлицького районного управління юстиції Київської області про розірвання договору оренди.

21 квітня 2015 року представником позивача по первісному позову ОСОБА_1 було подано клопотання про передачу даної цивільної справи судді Іванюті Т.Є. для об'єднання їх в одне провадження із цивільною справою № 368/639/15-ц, яка знаходиться в провадження даного судді, оскільки в усіх вищевказаних справах позивач та два відповідачі є одна й та ж сама особа: СТОВ «Переможець», Реєстраційна служба Кагарлицького районного управління юстиції Київської області, ФОП ОСОБА_4Г, та однорідність позовних вимог - визнання договору оренди землі недійсним та скасування державної реєстрації прав оренди, та з метою процесуальної економії і більш повного з'ясування судом обставин обох справ.

Представник відповідача ОСОБА_2 та ФОП ОСОБА_4 заперечували проти поданого клопотання.

Вислухавши думки осіб, які беруть участь у справі, дослідивши письмові матеріали, суд прийшов до такого висновку.

Згідно ст.. 126 ЦПК України передбачено об'єднання і роз'єднання позовів, а саме: суддя під час відкриття провадження у справі, підготовки справи до судового розгляду або суд під час її розгляду мають право постановити ухвалу про об'єднання в одне провадження кількох однорідних позовних вимог за позовами одного й того самого позивача до одного й того самого відповідача чи до різних відповідачів або за позовом різних позивачів до одного й того самого відповідача. Залежно від обставин справи суддя чи суд мають право постановити ухвалу про роз'єднання кількох поєднаних в одному провадженні вимог у самостійні провадження, якщо їх спільний розгляд ускладнює вирішення справи.

Оскільки представник позивача просить передати дану цивільну справу до іншого судді Кагарлицького районного суду Київської області, а нормами ЦПК України не передбачено можливості передачі справ від одного судді до іншого, тому клопотання не підлягає до задоволення.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 126, 209, 210 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

У задоволенні клопотання представника СТОВ «Переможець» ОСОБА_1 про передачу цивільної справи № 368/646/15-ц до іншого судді відмовити.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає

С Cуддя: ОСОБА_5

СудКагарлицький районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення27.04.2015
Оприлюднено22.06.2015
Номер документу45118932
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —368/646/15-ц

Рішення від 14.05.2015

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Шевченко І. І.

Рішення від 14.05.2015

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Шевченко І. І.

Ухвала від 27.04.2015

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Шевченко І. І.

Ухвала від 01.04.2015

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Шевченко І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні