Ухвала
від 31.08.2006 по справі 205/4-06
КИЇВСЬКИЙ МІЖОБЛАСНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

205/4-06

КИЇВСЬКИЙ МІЖОБЛАСНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД


          01033, м.Київ,  вул.Жилянська 58-б                                                       тел. 284-37-31

                                                   УХВАЛА

                                про залишення апеляційної скарги без руху

31.08.06 р.                                                                                                    № 205/4-06                                                                                

Київський міжобласний апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючий :                                                                                Ткаченко  Б.О.

       

розглянувши апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Веселий кут»на постанову господарського суду Київської області від 11.07.2006р.

у справі №205/4-06  (суддя Попікова О.В.)

за позовом  Прокурора Таращанського району Київської області в інтересах держави в

                     особі  Державної податкової інспекції у Таращанському районі

до                  Товариства з обмеженою відповідальністю «Веселий кут»

про                стягнення заборгованості з податку на доходи фізичних осіб

в  с  т  а  н  о  в  и  в :

Прокурор Таращанського району Київської області в інтересах держави в особі  Державної податкової інспекції у Таращанському районі звернувся до господарського суду Київської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Веселий кут»про стягнення заборгованості з податку на доходи фізичних осіб.

Постановою  господарського суду Київської області від 11.07.2006р. у справі №205/4-06 позов задоволено повністю.

Не погодившись із прийнятою постановою, відповідач подав апеляційну скаргу, в якій просив скасувати постанову господарського суду Київської області від 11.07.2006р. та прийняти по справі нове рішення, яким зобов'язати податкові органи списати безнадійний борг відповідача, що виник внаслідок форс-мажорних обставин.

          Перевіривши матеріали справи, апеляційний господарський суд визнав подані матеріали недостатніми для відкриття апеляційного провадження.

Згідно ст. 186 КАС України про апеляційне оскарження рішення суду першої інстанції спочатку подається заява. Обґрунтування мотивів оскарження і вимоги до суду апеляційної інстанції викладаються в апеляційній скарзі. Заява про апеляційне оскарження та апеляційна скарга подаються до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд  першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення.

Відповідно до ч.7 ст.187 КАС України до  заяви  про  апеляційне  оскарження  та  до апеляційної скарги додаються їхні копії  відповідно  до  кількості  осіб,  які беруть  участь у справі.  До апеляційної скарги додаються також копії доданих до неї письмових матеріалів  відповідно  до  кількості  осіб,  які  беруть участь у справі та документ про сплату судового збору. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Товариством з обмеженою відповідальністю «Веселий кут» до заяви про апеляційне оскарження  та  апеляційної скарги не додано їх копій  відповідно до кількості осіб, що беруть участь у справі.

Також, відповідачем до оригіналу апеляційної скарги додано письмові матеріали на 19 аркушах. Копій  таких письмових матеріалів відповідно  до  кількості  осіб,  які  беруть участь у справі відповідачем не надано.

Товариством з обмеженою відповідальністю «Веселий кут» до апеляційної скарги додано копію квитанції №7 від 18.08.2006р. про сплату судового збору за подання апеляційної скарги.

Відповідно до п.14 Наказу ГДПІ України №15 від 22.04.2003р. „Про затвердження інструкції про порядок обчислення та справляння державного мита” при  сплаті  державного мита готівкою до документа, щодо якого  вчиняється  відповідна  дія,  додається оригінал квитанції кредитної установи, яка прийняла платіж, а при перерахуванні мита з  рахунку  платника - останній примірник платіжного доручення з написом  (поміткою) кредитної установи такого змісту "Зараховано в дохід  бюджету  ____ грн. (дата)".

Враховуючи вищевикладене, апеляційна скарга Товариства з обмеженою відповідальністю «Веселий кут»подана всупереч вимогам ст. 187 КАС України.

Згідно до п. 3 ст. 189 КАС України до апеляційної скарги, яка не оформлена відповідно до вимог, встановлених ст. 187 цього Кодексу, застосовуються правила    ст. 108 даного Кодексу.

Керуючись ст. ст. 108, 186, 187, п.3 ст.189 Кодексу адміністративного судочинства України, Київський міжобласний апеляційний господарський суд, -

у  х  в  а  л  и  в :

          1.Апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Веселий кут» на постанову господарського суду Київської області від 11.07.2006р. по справі №205/4-06 залишити без руху.

          2.Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Веселий кут» в строк до 02.10.06р. надати апеляційному господарському суду копії заяви про апеляційне оскарження, апеляційної скарги та доданих до неї письмових матеріалів відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі, а також оригінал квитанції №7 від 18.08.2006р. про сплату судового збору.

          3.Повідомити Товариство з обмеженою відповідальністю «Веселий кут», що в разі не усунення зазначених недоліків у вказаний строк до апеляційної скарги можуть бути застосовані наслідки, передбачені п. 3 ст. 108 КАС України.

          4.Копію ухвали суду надіслати Товариству з обмеженою відповідальністю «Веселий кут».

          

Головуючий                                                                                Ткаченко  Б.О.

СудКиївський міжобласний апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення31.08.2006
Оприлюднено21.08.2007
Номер документу453290
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —205/4-06

Ухвала від 18.10.2006

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Ткаченко Б.О.

Ухвала від 04.10.2006

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Ткаченко Б.О.

Ухвала від 03.10.2006

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Ткаченко Б.О.

Ухвала від 31.08.2006

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Ткаченко Б.О.

Постанова від 11.07.2006

Господарське

Господарський суд Київської області

Грєхов А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні