Ухвала
від 22.06.2015 по справі 808/3339/15
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

22 червня 2015 року Справа № 808/3339/15

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Шара І.В., перевіривши матеріали подання Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Азовмедтехніка" про стягнення коштів за податковим боргом,

ВСТАНОВИВ:

22 червня 2015 року о 12 год. 30 хв. Бердянська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Запорізькій області (далі іменується – заявник) звернулась до Запорізького окружного адміністративного суду (далі іменується – суд) з поданням до Товариства з обмеженою відповідальністю "Азовмедтехніка" (далі іменується – відповідач), в якому просить суд стягнути з відповідача суму податкового боргу зі сплати орендної плати з юридичних осіб у розмірі 8 381 грн. 59 коп.

За приписами пункту 3 частини першої статті 183-3 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України), провадження у справах за зверненням органів доходів і зборів при здійсненні ними передбачених законом повноважень здійснюється на підставі подання таких органів щодо стягнення коштів за податковим боргом.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно зі статтею 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та повинен розглядатись у порядку адміністративного судочинства, і відповідно до частини другої статті 18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

За результатами перевірки матеріалів подання в порядку статті 107 КАС України, суд встановив відповідність заявленого подання вимогам, встановленим частиною третьою статті 183-3 КАС України.

В процесі підготовчого провадження, керуючись статтею 110 КАС України, суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з'ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено обставини, які необхідно встановити для вирішення спору по суті, тощо.

Враховуючи наведене та керуючись статтями 107, 160, 165, 183-3 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №808/3339/15.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 24 червня 2015 року о 15:30 , яке відбудеться в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Кремлівська, будинок №65-в.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Шарою І.В.

Зобов'язати заявника надати: належним чином оформлену довіреність на представника; зворотній бік облікової картки платника податків станом на час розгляду справи, починаючи з періоду січня місяця 2015 року; письмові нормативно і документально обґрунтовані пояснення щодо заявлених вимог; належним чином засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати суду для долучення до матеріалів справи, а їх оригінали – суду для огляду.

Зобов'язати відповідача надати: документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; належним чином оформлену довіреність на представника; у разі невизнання заявлених згідно подання вимог – подати до суду терміном не пізніше 24 червня 2015 року 09 год. 30 хв., письмові заперечення проти подання та докази на обґрунтування цих заперечень; при незгоді з розрахунком контролюючого органу - надати контррозрахунок; докази сплати спірної суми боргу у повному обсязі або частково (за наявності); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати суду для долучення до матеріалів справи, а їх оригінали – суду для огляду.

У судове засідання викликати сторін шляхом направлення їм телефонограм.

Постанови та ухвали суду в адміністративних справах, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання на всій території України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.В.Шара

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.06.2015
Оприлюднено26.06.2015
Номер документу45361097
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/3339/15

Постанова від 14.07.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 22.06.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні