Ухвала
від 22.06.2015 по справі 820/4817/15
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

про залучення до участі у справі третьої особи

22.06.2015р. № 820/4817/15

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Горшкової О.О.,

за участю: секретаря судового засідання -Сальниковій Г.А.,

представників сторін: позивача - Короткова А.О., відповідача - Онуфрієнко Ю.М., третя особа - не прибув,

розглянувши питання про залучення третьої особи за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «УСПІХ СЛОБОЖАНЩИНИ» до Державного реєстратора прав на нерухоме майно Реєстраційної служби Балаклійського районного упрвління юстиції Харківської області Онуфрієнко Юлії Миколаївни, третя особа Відділ Держземагенства у Балаклійському районі Харківської області про визнання протиправними та скасування рішень,-

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю «УСПІХ СЛОБОЖАНЩИНИ» звернулось до суду із позовом до Державного реєстратора прав на нерухоме майно Реєстраційної служби Балаклійського районного упрвління юстиції Харківської області Онуфрієнко Юлії Миколаївни, третя особа Відділ Держземагенства у Балаклійському районі Харківської області, в якому просить суд визнати протиправним та скасувати рішення державного реєстратора про реєстрацію договорів оренди з ТОВ "Супіна Агро" щодо земельних ділянок, які знаходяться в оренді у ТОВ "Успіх Слобожанщини" на підставі діючих договорів оренди земельних ділянок, зареєстрованих у відділі Держземагенства Балаклійського району.

У судовому засіданні 22.06.2015 року, судом, для повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, поставлено на обговорення питання щодо залучення до участі у справі в якості третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Супіна Агро", оскільки рішення по даній справі може вплинути на права, свободи та інтереси вказаного суб`єкта господарювання.

Представники позивача та відповідача у зазначеному судовому засіданні при вирішенні даного питання поклалися на розсуд суду.

Вислухавши думку сторін, дослідивши матеріали адміністративної справи, судом встановлено.

Згідно ч.2 ст.53 КАС України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

З огляду на зазначене, з урахуванням того, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки Товариства з обмеженою відповідальністю "Супіна Агро" та для повного, всебічного та об`єктивного вирішення справи, суд дійшов виснавку про залучення в якості третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Супіна Агро".

Керуючись ст. ст. 53, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Супіна Агро" (64625, Харківська область, Лозівський район, село Перемоги, вул. Жовтнева, 5).

Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали виготовлено 23.06.2015року.

Суддя Горшкова О.О.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.06.2015
Оприлюднено30.06.2015
Номер документу45454414
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/4817/15

Постанова від 21.08.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 13.07.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 22.06.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 22.06.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 28.05.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні