Ухвала
від 01.04.2014 по справі 809/952/14
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

"01" квітня 2014 р.                                                   Справа № 809/952/14

м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду Біньковська Н.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Прикарпатського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до закритого акціонерного товариства "Прут" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Прикарпатське територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернулося до суду з адміністративним позовом до закритого акціонерного товариства "Прут" про припинення юридичної особи.

Частиною 3 статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що до позовної заяви додається, серед іншого, також документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

Судом встановлено, що позовна заява не відповідає вимогам, визначеним статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України, оскільки позивачем не долучено належних доказів про сплату судового збору. Прикарпатським територіальним управлінням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку долучено до позовної заяви платіжне доручення за № 44 від 25.03.2014 року, яке свідчить лише про факт ініціювання переказу судового збору за допомогою розрахункового документа, проте не підтверджує здійснення банківської операції щодо переказу коштів на рахунок отримувача, оскільки на вказаному платіжному дорученні відсутні будь-які відмітки банку про прийняття вимоги до виконання.

Відповідно до частини 1 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

На підставі наведеного, керуючись статтями 106, 108, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Прикарпатського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до закритого акціонерного товариства "Прут" про припинення юридичної особи - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення вказаного недоліку до 10 квітня 2014 р. шляхом подання до суду належного документа про сплату судового збору та роз'яснити, що в разі не усунення недоліку у визначений строк позовна заява буде вважатися неподаною і повернена.

Ухвала може бути оскарженою в апеляційному порядку. Відповідно до статті 186 КАС України апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки встановлені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя                               Біньковська Н.В.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.04.2014
Оприлюднено14.07.2015
Номер документу46289595
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —809/952/14

Постанова від 29.05.2014

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 07.05.2014

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 01.04.2014

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Постанова від 29.05.2014

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

Ухвала від 11.04.2014

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Біньковська Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні