Ухвала
від 21.05.2012 по справі 5010/380/2012-21/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21 травня 2012 р. Справа № 5010/380/2012-21/19

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Скапровської І.М. розглянувши матеріали справи

за позовом: Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області, вул. Шота Руставелі, 1, м. Івано- Франківськ, 76000, код ЄДРПОУ 25911062.

до відповідача: Івано-Франківського обласного фтизіопульмонологічного центру, вул. Матейки, 53, м. Івано-Франківськ, 76018, код ЄДРПОУ 02009637.

про врегулювання розбіжностей, які виникли між управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області та Івано-Франківським обласним фтизіопульмоногічним центром при укладені " Договору про відшкодування витрат на лікування потерпілих внаслідок професійного захворювання в обласному фтизіопульмонологічному центрі".

Зобов"язання Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр прийняти як обов"язкові для укладення договору тексти назви та пунктів 1.1, 2.1, 2.3, підпункту 3.1.1.5 підпункту 3.1.1 пункту 3.1, підпункту 3.3.3 пункту 3.3 " Договору про відшкодування витрат на лікування потерпілих внаслідок професійного захворювання в обласному фтизіопульмонологічному центрі" в такій редакції: "Договір щодо відшкодування витрат за лікування потерпілих внаслідок професійних захворювань в обласному фтизіопульмонологічному центрі"

1.1. Предметом даного договору є відшкодування відділеннями виконавчої дирекції Фонду в містах і районах Івано-Франківської області (далі -Представник Замовника) витрат на лікування потерпілих з неврологічною патологією внаслідок нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань ( професійна патологія), у разі планового лікування пов"язаного з загостренням захворювання чи проявами нових форм професійного захворювання.

Лікування за цим Договором забезпечуються потерпілі за прямими наслідками страхового випадку, при наявності акта розслідування професійного захворювання (отруєння) за власними формами П-4, висновку медико соціальної експертної комісії (далі -МСЕК), висновку лікувально-консультативної комісії (далі - ЛКК) закладу охорони здоров"я про потерпілу потерпілого у такій допомозі та направлення на лікування.

2.3. Планова госпіталізація потерпілих у разі захворювання хронічних захворювань, нових проявів погіршення стану здоров"я, що пов"язані з основним патологічним процесом (ускладненням) здійснюється на підставі висновку МСЕК, за направленням виданим лікуючим лікарем, затвердженим ЛКК та погодженим з Представником Замовника.

3.1.1.5. Відшкодування Виконавцю витрат, пов"язаних з наданням лікування потерпілим за наслідками професійного захворювання (основний діагноз та його ускладнення) відповідно до акту прийому-передачі, в порядку, передбаченому цим Договором.

3.3.3. Здійснювати лікування потерпілого за прямими наслідками професійного захворювання, відповідно до вимог чинного законодавства та інших нормативно-правових актів з питань охорони здоров"я та стандартів медичної допомоги." та Зобов"язання Івано-Франківський обласний фтизіопульмологічний центр укласти з управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області " Договір про відшкодування витрат на лікування потерпілих внаслідок професійного захворювання в обласному фтизіопульмонологічному центрі" в нашій редакції.

Встановив, що Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області звернулось до господарського суду з позовом до Івано-Франківського обласного фтизіопульмонологічного центру про врегулювання розбіжностей, які виникли між управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області та Івано-Франківським обласним фтизіопульмоногічним центром при укладені " Договору про відшкодування витрат на лікування потерпілих внаслідок професійного захворювання в обласному фтизіопульмонологічному центрі" та зобов"язання Івано-Франківського обласного фтизіопульмонологічного центру прийняти як, обов"язкові для укладення договору тексти назви та пунктів 1.1, 2.1, 2.3, підпункт 3.1.1.5 підпункт 3.1.1. п. 3.1. підпункт 3.3.3. п. 3.3. Договору.

03.04.2012р. судом винесено ухвалу про порушення провадження у справі, розгляд справи призначено на 18.04.2012р.

18.04.2012р. в судовому засідання представник позивача подав суду заяву про уточнення позовних вимог та просить суд зобов"язати Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний цент укласти з управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області Договір про відшкодування витрат на лікування потерпілих внаслідок професійного захворювання в обласному фтизіопульмонологічному центрі, який направлений на підписання 09.02.2012року.

Суд прийняв дану заяву.

Представник відповідача подав суду відзив на позовну заяву та просить суд в задоволені позову відмовити.

Суд за наслідками розгляду матеріалів справи, оголосив перерву до 15.05.2012р.

15.05.2012р. судове засідання не відбулося в зв"язку з перебуванням судді Скапровської І.М. на лікарняному.

Розглянувши матеріали справи, суд вважає за доцільне призначити розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 28,36, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

призначити розгляд справи на 28.05.12 о 11:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Івано-Франківськ, 76000; кімната/зал № 15, тел. 77-96-83.

Сторонам обов"язково - направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами та надати суду належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Сторонам письмові докази подати в оригіналі або в належним чином засвідченій копії.

Суддя Скапровська І.М.

Виготовлено в КП "Діловодство спеціалізованого суду"


ОСОБА_1 21.05.12

Дата ухвалення рішення21.05.2012
Оприлюднено14.07.2015
Номер документу46355683
СудочинствоГосподарське
Сутьвідшкодування витрат на лікування потерпілих внаслідок професійного захворювання в обласному фтизіопульмонологічному центрі" в нашій редакції

Судовий реєстр по справі —5010/380/2012-21/19

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Ухвала від 21.05.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Рішення від 12.06.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Ухвала від 03.04.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні