Ухвала
від 28.11.2014 по справі 826/17631/14
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01601, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

28 листопада 2014 року м. Київ № 826/17631/14

за позовом ОСОБА_1 до Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Солом'янського району реєстраційної служби Головного упралвіння юстиції у м.Києві про визнання недійсним та скасування рішення державного реєстратора, Суддя: Кротюк О.В.

Обставини справи:

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 28.11.2014 відкрито провадження в адміністративній справі та встановлено строк для проведення підготовчого провадження.

Під час проведення підготовчого провадження, з метою забезпечення правильного та швидкого вирішення справи суд визначив факти, які необхідно встановити для вирішення спору; з'ясував, якими доказами кожна сторона буде обґрунтовувати свої доводи та заперечення; прийняв рішення про витребування документів та інших матеріалів.

Відповідно до ст. 121 КАС України за наслідками підготовчого провадження суд постановляє ухвалу, зокрема про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду. В ухвалі про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду зазначається, які підготовчі дії проведені, і встановлюються дата, час та місце розгляду справи.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження по справі чи закриття провадження у справі немає. Необхідності в залученні третіх осіб на даній стадії процесу немає. Суд вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 111, 121 КАС України Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі Об"єднання співвласників багатоквартирного будинку "Відрадо" у якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору.

Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на 13.01.2015 о 11:00 год., яке відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 81а, зал № 101.

Витребувати від позивача: власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; всі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; номер засобу зв'язку, адресу електронної пошти.

Зобов'язати відповідача подати суду письмові заперечення проти позову та їх копії для позивача, а також всі докази на їх підтвердження, які наявні у відповідач.

Витребувати від Реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві належним чином засвідчену копію матеріалів реєстраційної справи Об"єднання співвласників багатоквартирного будинку "Відрадо" (код ЄДРПОУ 39082054).

Звернути увагу сторін, що відповідно до ст. 14, 255 КАС України ухвала суду є обов'язковою для виконання.

Копію ухвали направити сторонам.

Суддя О.В. Кротюк

Дата ухвалення рішення28.11.2014
Оприлюднено15.07.2015

Судовий реєстр по справі —826/17631/14

Ухвала від 28.11.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 13.01.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Постанова від 05.02.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 28.11.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 17.11.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні