Постанова
від 18.11.2011 по справі 4-433/11
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №4- 433/2011р.

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 листопада 2011 року м. Бровари

Броварський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого судді - Рабець М.Д.

при секретарі Гривко А.В.

з участю прокурора - Таран Л.В.

старшого слідчого - Снитюк М.І.

розглянувши в м.Бровари в приміщенні суду подання старшого слідчого СВ Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області за згодою заступника Броварського міжрайонного прокурора Київської області про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту ОСОБА_1, який обвинувачується у вчинені злочинів, передбачених ст.ст. 185 ч.1, І85ч.2 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий СВ Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області за згодою заступника Броварського міжрайонного прокурора Київської області вніс до суду подання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту ОСОБА_1, обвинуваченому у вчинені злочинів, передбачених ст.ст. 185ч.І; І85ч.2 КК України, тобто в таємному викрадені чужого майна(крадіжка) вчинену повторно, по 9-ти епізодах викрадення решіток із зливних колодязів в м.Бровари.

Ознайомившись з наданими слідчим матеріалами кримінальної справи, допитавши обвинуваченого ОСОБА_2. який вказав, що крадіжки решіток вчиняв, вину визнає, розкаюється, за себе повідомив, що раніше працював на пилорамі там і проживав, а зараз немає місця проживання, за місцем реєстрації квартира продана, в паспорті тільки залишився штамп про реєстрацію, роботи на даний час немає тому не заперечує проти задоволення подання, оскільки немає де проживати та заслухавши слідчого і прокурора які підтримали подання, суд приходить до висновку про необхідність задоволення подання і обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, виходячи з наступного.

Кримінальна справа порушена заступником Броварського міжрайонного прокурора 16 листопада 2011 року щодо ОСОБА_1 за ст. 185ч. І КК України і також цього числа порушені кримінальні справи старшим слідчим СВ Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області стосовно ОСОБА_1 за ознаками злочину, передбаченого ст. 185ч.2 КК України, по факту таємного викрадення чужого майна (крадіжка) вчинену повторно., які об'єднані в одне провадження.

ОСОБА_1 затриманий, як підозрюваний за ст.185 ч.2 КК України 16 листопада 2011р. о 13 год.00 хв. відповідно до ст.І 15 К1ІК України.

ОСОБА_2.. будучи допитаним 16 листопада 2011 року як підозрюваний за ст.185 ч.2 КК України пояснив, що вчиняв в м.Бровари крадіжки решіток з каналізаційних люків, які збував особам циганської національності як металобрухт. Після пред'явлення йому обвинувачення у вчиненні по 9-ти епізодах крадіжок решіток каналізаційних люків, він вину визнав повністю, в скоєному розкаявся, пояснив, що при відтворені обстановки та обставин події показав і розказав як вчиняв крадіжки решіток.

Наведені в поданні обставини, матеріали справи, свідчать про наявність достатніх підстав вважати, що обвинувачений ОСОБА_1. перебуваючи на волі може ухилитись від слідства і суду, а також ухилитись від виконання процесуальних рішень, перешкоджатиме встановленню істини у справі, а саме основне продовжити злочинну діяльність.

За таких обставин і з метою запобігти спробам обвинуваченого ОСОБА_2 ухилитись від слідства та суду, вплину ти на проведення досудового слідства з урахуванням обставин вчинених злочинів. їх тяжкості та небезпечності для суспільства і того щоб упередити його подальшу злочинну діяльність та даних про його особу, що він посередньо характеризується, раніше неодноразово був судимий, немає постійного місця проживання, тому суд беручи до уваги всі перераховані обставини в їх сукупності, вважає за необхідне обрати йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту, оскільки інші запобіжні заходи па період досудового слідства не забезпечать його належну поведінку і до того ж обраний такий запобіжний захід відносно нього забезпечить належне виконання процесуальних рішень у справі.

Строк утримання під вартою обвинуваченому ОСОБА_2 необхідно обрати в межах строку досудового слідства, який закінчується, виходячи з матеріалів кримінальної справи 14 січня 2012 року.

Виходячи з викладеного та керуючись ст.ст. 148. 150. 165. 165-1. 165-2 КПК України, суд -

ПОСТАНОВ И В :

Подання задовольнити.

Обрати ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженцю ІНФОРМАЦІЯ_2. Гомпонського району, республіка Саха, Якутія, громадянину України, ІНФОРМАЦІЯ_3, неодруженому, ніде офіційно по працюючому, зареєстрованому в ІНФОРМАЦІЯ_4. вул. Поповича.6 кв.9 Київської області, без постійного місця проживання, зі слів раніше неодноразово судимого, обвинуваченому у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст. 185ч.1: І85ч.2 КК України запобіжний захід у вигляді взяття під варту і утримувати його в Чернігівському СІЗО №31 ДД ВП України в Чернігівській області строком до 2-х(двох) місяців, тобто до 14 січня 2012 року.

Контроль за виконанням постанови покласти на Бретонського міжрайонного прокурора Київської області.

Постанова може бути оскаржена протягом трьох діб з дня винесення до апеляційного суду Київської області шляхом подачі апеляції.

Суддя М.Д. Рабець

З постановою ознайомлений, копію отримав ОСОБА_1

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення18.11.2011
Оприлюднено29.07.2015
Номер документу46664789
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-433/11

Постанова від 27.01.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Постанова від 11.11.2011

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Медінцева Н. М.

Постанова від 02.08.2011

Кримінальне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Павлів З. С.

Постанова від 10.11.2011

Кримінальне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Постанова від 10.11.2011

Кримінальне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ан О. В.

Постанова від 16.12.2011

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Свистунова О. В.

Постанова від 12.08.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Савченко Г. В.

Постанова від 18.11.2011

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Рабець М. Д.

Постанова від 01.03.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Мельник І. О.

Постанова від 19.09.2011

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні