Постанова
від 08.06.2011 по справі 4-466/11
КОМСОМОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

Справа № 4-466/11

ПОСТАНОВА

іменем України

08 червня 2011 року м.Херсон

Суддя Комсомольського районного суду міста Херсона Радченко Г.А., розглянувши подання слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу прокуратури Херсонської області Гаврилова Р.В. у кримінальній справі № 500045-11 про проведення обшуку житла та іншого володіння ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , -

В С Т А Н О В И В :

Слідчим відділом прокуратури Херсонської області розслідується кримінальна справа № 500045-11 порушена за фактом зловживання службовими особами Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області своїм службовим становищем, за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 364 ч. 3 КК України.

Встановлено, що службові особи Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області (Херсондержрибоохорона), будучи працівниками правоохоронного органу, діючи умисно, у власних корисливих інтересах та в корисливих інтересах третіх осіб, а саме фізичних осіб (браконьєрів), зловживаючи наданою їм владою та службовим становищем, протягом квітня-червня 2011 року, забезпечували вказаним особам умови для безперешкодного та безкарного зайняття незаконним рибним промислом без відповідного дозволу на зайняття рибальством з використанням промислових знарядь лову, під час дії заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у період нересту в акваторії Дніпровсько-Бузького лиману.

Також, службові особи Херсондержрибоохорони у зв'язку з виконанням своїх службових обов'язків володіючи інформацією про здійснення правоохоронними та природоохоронними органами відпрацювань на території їх рибоохоронної дільниці, у вказаний період часу попереджали осіб, які з їх згоди здійснюють незаконний рибний промисел, про час та місце проведення відповідних відпрацювань з метою уникнення тими адміністративної або кримінальної відповідальності, за що отримували від цих осіб незаконну грошову винагороду.

В наслідок скоєння службовими особами Херсондержрибоохорони зазначених злочинних діянь, ними спричинено істотну шкоду охоронюваним законом державним і громадським інтересам, що виразилось у сприянні в скоєнні іншими особами незаконного зайняття рибним промислом під час дії заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів (період нересту) і приховування цих протиправних діянь а також в підриві авторитету органів Херсондержрибоохорони.

Вжитими правоохоронними органами заходами встановлено, що систематичну скупку водних живих ресурсів незаконно добутих іншими особами (браконьєрами), протиправну діяльність яких «прикривають»службові особи «Херсондержрибоохорони», здійснює гр. ОСОБА_2, який зареєстрований та мешкає у домоволодінні яке на праві приватної власності належить йому та розташоване за адресою: АДРЕСА_1. За вказаною адресою ОСОБА_2 зберігає незаконно виловлені водні живі ресурси, записи про кількість придбаних у браконьєрів водних живих ресурсів а також записи про проведені з ними розрахунки.

Вивчивши надані матеріали та заслухавши слідчого, суд вважає, що у органу досудового слідства є достатньо підстав для проведення обшуку житла та іншого володіння ОСОБА_2

На підставі викладеного, керуючись ст. 177 КПК України , -

П О С Т А Н О В И В :

Надати дозвіл на проведення обшуку житла та іншого володіння ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1, з метою відшукання незаконно виловлених водних живих ресурсів, даних про кількість незаконно придбаних водних живих ресурсів а також інформації про проведені за це розрахунки, знарядь злочину, речей і цінностей здобутих злочинним шляхом а також інших предметів і документів, які мають значення для встановлення істини в справі.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя


Постанова мені оголошена «_____»


2011 року


Суддя:Г. А. Радченко

СудКомсомольський районний суд м.Херсона
Дата ухвалення рішення08.06.2011
Оприлюднено25.07.2016
Номер документу47123464
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-466/11

Постанова від 02.03.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

Постанова від 22.03.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Постанова від 15.11.2011

Кримінальне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Постанова від 22.08.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Турбіна Т. Ф.

Постанова від 08.06.2011

Кримінальне

Комсомольський районний суд м.Херсона

Радченко Г. А.

Постанова від 08.12.2011

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Міхієнкова Т. Л.

Постанова від 14.12.2011

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ярошенко А. Г.

Постанова від 11.10.2011

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Постанова від 26.05.2011

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Дідовець В. А.

Постанова від 19.05.2011

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Дідовець В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні