Ухвала
від 11.05.2011 по справі 1170/2а-1576/11
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

11 травня 2011 року Справа № 1170/2а-1576/11

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої-судді -ОСОБА_1

при секретарі -Дегтярьові Д.В.

за участю:

представників позивача -ОСОБА_2, ОСОБА_3

представників відповідача -ОСОБА_4, ОСОБА_5

розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача про виклик свідка по адміністративній справі за адміністративним позовом приватного підприємства «Голд-Маркет»до Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції про скасування рішень.

В С Т А Н О В И В:

ПП «Голд-Маркет»звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом про скасування податкового повідомлення - рішення Кіровоградської ОДПІ від 08 квітня 2011 р. № 0000182360/2, яким визначено визначено податкове зобов'язання з ПДВ та податкового повідомлення - рішення Кіровоградської ОДПІ від 08 квітня 2011 р. № 0000192360/2, яким визначено визначено податкове зобов'язання з податку на прибуток підприємств.

Судом ставиться на обговорення осіб, які беруть участь у справі, питання про виклик в якості свідка директора ФГ «Вікторія», що є контрагентом ПП «Голд-Маркет».

Представник відповідача в судовому засіданні заявив клопотання про виклик в якості свідка ОСОБА_6, який є засновником та директором ПП «Правекс Капітал», що є контрагентом ПП «Голд-Маркет».

Представники позивача проти виклику вищезазначених осіб в якості свідків не заперечували.

Заслухавши осіб, які беруть участь у справі, суд приходить до висновку про обґрунтованість заявленого представником відповідача клопотання щодо виклику в якості свідка ОСОБА_6, який є засновником та директором ПП «Правекс Капітал».

Ч.1 ст.69 КАС України визначено, що доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.

Згідно ст.74 КАС України, суд забезпечує докази допитом свідків, призначенням експертизи, витребуванням та оглядом письмових або речових доказів, у тому числі за місцем їх знаходження.

Відповідно до ч.1 ст.65 КАС України як свідок в адміністративній справі може бути викликана судом кожна особа, якій можуть бути відомі обставини, що належить з'ясувати у справі.

Оскільки викладені обставини в позовній заяві можуть бути підтверджені або спростовані показами свідків, а саме той факт, чи існували господарські операції між ПП «Голд-Маркет»та ФГ «Вікторія»та ПП «Правекс-Капітал», тому суд приходить до висновку, що існує необхідність у допиті в якості свідків зазначених осіб.

Ч.2 ст.150 КАС України визначено, що суд оголошує перерву у зв'язку з необхідністю одержання нових доказів або в інших необхідних випадках. Тривалість перерви встановлюється судом залежно від обставин розгляду справи.

Керуючись ст. ст. 65, 69, 150, 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Викликати в якості свідків:

- директора або іншої уповноваженої особи ФГ «Вікторія»та ОСОБА_6 в судове засідання 03 червня 2011 р. о 14:00 до Кіровоградського окружного адміністративного суду, м. Кіровоград, вул. Карла Маркса, 40, 6 поверх, зал судового засідання № 6.

Зобов'язати відповідача виконати вимоги ухвали судді про відкриття провадження від 28 квітня 2011 р., а саме: надати детальний розрахунок податкового зобов'язання у розрізі контрагентів та господарських операцій по оскаржуваним рішенням.

В зв'язку з вищезазначеним оголосити перерву до 14 год. 00 хв. 03.06.2011 р.

Копію ухвали направити на адреси ФГ «Вікторія» , ПП «Правекс-Капітал»та ОСОБА_6 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.05.2011
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47272870
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1170/2а-1576/11

Ухвала від 11.05.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

Ухвала від 28.04.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

Постанова від 03.06.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні