Ухвала
від 14.07.2015 по справі п/811/42/15
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

про внесення уточнень та виправлення описки

14 липня 2015 року                               справа № П/811/42/15

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі судді Жука Р.В., розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо внесення уточнень та виправлення описки в постанові по адміністративній справі

за позовомМаловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області

доТовариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітний кар'єр»

пронадання дозволу на погашення усієї суми податкового боргу за рахунок майна платника податків, -

В С Т А Н О В И В:

Маловисківська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області звернулась до Кіровоградського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітний кар'єр» про надання дозволу на погашення усієї суми податкового боргу за рахунок майна платника податків.

Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 26 березня 2015 року адміністративний позов задоволено частково – надано дозвіл Маловисківській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області (ідентифікаційний код 38755956) на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків товариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітник кар'єр» (вулиця Центральна, 1, с. Сабове, Новоархангельського району Кіровоградської області ідентифікаційний код ЄДРПОУ 34336831), що перебуває у податковій заставі, зареєстрованій Кіровоградською філією державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України у Державному реєстрі застав рухомого майна та у відповідності до акта Новоархангельського відділення Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області опису майна ТОВ «Сабівський гранітник кар'єр» №1 від 27.10.2014 року у розмірі 188 864,11 (сто вісімдесят вісім тисяч вісімсот шістдесят чотири) гривні 11 копійок.

13 липня 2015 року від Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції надійшла заява щодо виправлення описки у судовому рішенні.

Судом встановлено, що в постанові від 26.03.2015 року допущено описку, а саме у другому абзаці резолютивної частини постанови вказано - «Надати дозвіл Маловисківській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області (ідентифікаційний код 38755956) на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків товариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітник кар'єр» (вулиця Центральна, 1, с. Сабове, Новоархангельського району Кіровоградської області ідентифікаційний код ЄДРПОУ 34336831), що перебуває у податковій заставі, зареєстрованій Кіровоградською філією державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України у Державному реєстрі застав рухомого майна та у відповідності до акта Новоархангельського відділення Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області опису майна ТОВ «Сабівський гранітник кар'єр» №1 від 27.10.2014 року у розмірі 188 864,11 (сто вісімдесят вісім тисяч вісімсот шістдесят чотири) гривні 11 копійок», в той час як правильним є «Надати дозвіл Маловисківській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області (ідентифікаційний код 38755956) на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків товариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітник кар'єр» (вулиця Центральна, 1, с. Сабове, Новоархангельського району Кіровоградської області ідентифікаційний код ЄДРПОУ 34336831), що перебуває у податковій заставі, зареєстрованій Кіровоградською філією державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України у Державному реєстрі застав рухомого майна та у відповідності до акта Новоархангельського відділення Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області опису майна ТОВ «Сабівський гранітник кар'єр» №1 від 27.10.2014 року у розмірі 118108 (сто вісімнадцять тисяч сто вісім) гривень 30 копійок».

Згідно до ч.2 ст.169 КАС України, питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Суд вважає, що в матеріалах справи міститься достатньо доказів для вирішення питання про виправлення описки в даній справі в порядку письмового провадження, а тому проведення судового засідання та виклик осіб, які беруть участь у справі в судове засідання є не обов'язковим.

Відповідно до ч.1 ст. 169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Керуючись ст. ст. 160, 165, 169 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

1.Внести виправлення в постанову Кіровоградського окружного адміністративного суду від 26.03.2015 року в адміністративній справі №П/811/42/15.

2.Абзац другий резолютивної частини постанови - «Надати дозвіл Маловисківській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області (ідентифікаційний код 38755956) на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків товариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітник кар'єр» (вулиця Центральна, 1, с. Сабове, Новоархангельського району Кіровоградської області ідентифікаційний код ЄДРПОУ 34336831), що перебуває у податковій заставі, зареєстрованій Кіровоградською філією державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України у Державному реєстрі застав рухомого майна та у відповідності до акта Новоархангельського відділення Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області опису майна ТОВ «Сабівський гранітник кар'єр» №1 від 27.10.2014 року у розмірі 188 864,11 (сто вісімдесят вісім тисяч вісімсот шістдесят чотири) гривні 11 копійок» викласти в наступній редакції - «Надати дозвіл Маловисківській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області (ідентифікаційний код 38755956) на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків товариства з обмеженою відповідальністю «Сабівський гранітник кар'єр» (вулиця Центральна, 1, с. Сабове, Новоархангельського району Кіровоградської області ідентифікаційний код ЄДРПОУ 34336831), що перебуває у податковій заставі, зареєстрованій Кіровоградською філією державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України у Державному реєстрі застав рухомого майна та у відповідності до акта Новоархангельського відділення Маловисківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області опису майна ТОВ «Сабівський гранітник кар'єр» №1 від 27.10.2014 року у розмірі 118108 (сто вісімнадцять тисяч сто вісім) гривень 30 копійок».

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку та строки, передбачені ст. 254 КАС України.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5 денний строк з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається в 5 денний строк з дня отримання копії ухвали.

          

Суддя                     Р.В. Жук

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.07.2015
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47368623
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/42/15

Ухвала від 14.07.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Постанова від 15.07.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 15.07.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 19.06.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 19.06.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Постанова від 26.03.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Ухвала від 10.03.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Ухвала від 16.01.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Ухвала від 10.02.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні