Ухвала
від 07.02.2012 по справі 1170/2а-436/12
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УКРАЇНА-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

07 лютого 2012 року Справа № 1170/2а-436/12

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Чубара Н.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції до товариства з обмеженою відповідальністю „Кіровоградський коньячний завод” про стягнення коштів,-

ВСТАНОВИВ:

Кіровоградська об'єднана державна податкова інспекція звернулася до суду з адміністративним позовом до ТОВ „Кіровоградський коньячний завод” щодо стягнення з відповідача, який має податковий борг, з рахунків у банках, обслуговуючих такого платника на суму податкового боргу в розмірі 158,11 грн. на користь державного бюджету України.

Зазначений спір згідно зі ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства та, у відповідності до п.4 ч.1 ст.1832 КАС України, в скороченому провадженні, оскільки предметом позовних вимог є стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб'єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановленим цим Кодексом строк оскарження.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви, залишення без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Керуючись ст. ст.104, 107, п.4 ч.1 ст.1832 КАС України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції до товариства з обмеженою відповідальністю „Кіровоградський коньячний завод” про стягнення коштів.

Відповідачеві у десятиденний строк з дня одержання даної ухвали подати до Кіровоградського окружного адміністративного суду заперечення проти позову або заяву про визнання позову шляхом направлення їх поштою чи безпосередньо через канцелярію суду.

У випадку неподання заперечення на позов або заяви про його визнання справа буде розглянута в порядку скороченого провадження за наявними в матеріалах справи доказами в порядку ст. 1832 КАС України.

Справа розглядатиметься суддею Кіровоградського окружного адміністративного суду Чубарою Н.В. одноособово.

Копію ухвали невідкладно направити відповідачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Чубара

Дата ухвалення рішення07.02.2012
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47382553
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів

Судовий реєстр по справі —1170/2а-436/12

Ухвала від 07.02.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Постанова від 23.02.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні