Ухвала
від 01.02.2011 по справі 2а/0470/1252/11
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КОПІЯ

УХВАЛА

18 січня 2011 р. 2а/0470/1252/11

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Рищенко А. Ю. , перевіривши матеріали позовної заяви Прокурора м. Жовті Води Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Управління пенсійного фонду України в м. Жовті Води Дніпропетровської області до відкритого акціонерного товариства "АТП - 11210" про стягнення заборгованості , -

ВСТАНОВИВ:

17 січня 2011 року Прокурор м. Жовті Води Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Управління пенсійного фонду України в м. Жовті Води Дніпропетровської області звернувся до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з позовом до відкритого акціонерного товариства "АТП - 11210" про стягнення заборгованості.

Адміністративний позов подано без додержання вимог встановлених ст.106 КАС України, а саме: частиною 3 ст. 106 КАС України встановлено, що суб'єкта владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Проте, позивачем не надано належний доказ надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Так заявником до адміністративного позову надано поштове повідомлення , однак вказане поштове повідомлення не можна вважати належним доказом відправки кореспонденції відповідачу у розумінні ст.ст. 69-70, 106 КАС України, оскільки з його змісту не можливо дійти висновку, що саме копія поданої до суду позовної заяви та додані до неї документи надіслані на адресу відповідача та, взагалі, які саме документи надіслані.

Таким чином, належним доказом направлення копії позовної заяви та доданих до неї документів для відповідача суд вважає Фіскальний чек та опис вкладень завірений поштовим відділенням з чітким переліком документів направлених на адресу відповідача.

Відповідно до ч.1 ст.108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

За таких обставин, вважаю за необхідне адміністративний позов залишити без руху та надати строк для усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 106, 108 КАС України суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Прокурора м. Жовті Води Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Управління пенсійного фонду України в м. Жовті Води Дніпропетровської області до відкритого акціонерного товариства "АТП - 11210" про стягнення заборгованості залишити без руху.

Встановити заявнику строк до 01 березня 2011 р. для усунення недоліків, шляхом надання до суду належного доказу направлення копії позовної заяви та доданих до неї документів відповідачу (Фіскальний чек та опис вкладень завірений поштовим відділенням з чітким переліком документів направлених на адресу відповідача).

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня отримання ухвали, апеляційної скарги, з подачею її копій відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Суддя (підпис) ОСОБА_1 З оригіналом згідно Ухвала не набрала законної сили станом 18.01.11 Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.02.2011
Оприлюднено30.07.2015

Судовий реєстр по справі —2а/0470/1252/11

Ухвала від 24.06.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рищенко Андрій Юрійович

Ухвала від 01.02.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рищенко Андрій Юрійович

Постанова від 23.12.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рищенко Андрій Юрійович

Ухвала від 23.12.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рищенко Андрій Юрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні