Ухвала
від 11.01.2011 по справі 2-а-4074/10/1970
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 2-а-4074/10/1970

11 січня 2011 року м.Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд в складі судді Жука А.В. розглянувши подане відкритим акціонерним товариством «Зборівська пересувна механізована колонія №10» заперечення на позовну заяву виконуючого обов'язки прокурора Зборівського району Тернопільської області в інтересах держави в особі Тернопільського територіального управління державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про стягнення заборгованості зі сплати штрафних санкцій, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою від 27 грудня 2010 року відкрито скорочене провадження по даній справі та надано відповідачу строк до 11 січня 2011 року для подання заперечень проти позову чи заяви про його визнання.

10 січня 2011 року відповідачем до канцелярії суду подано заперечення проти позову в якому зазначається, що рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій від 02.06.2010 року № 18 - ТЕ, на якому ґрунтується стягнення позивачем грошових сум по даній справі, оскаржується відповідачем в судовому порядку.

За результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийшов до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання, виклику осіб, які беруть участь у справі та з'ясування обставин справи.

Відповідно до ч. 4 ст. 1832 КАС України суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Враховуючи наведене, справу слід призначити до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ч.4 ст. 1832 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Призначити справу до судового розгляду на 20 січня 2011 року о 10 год. 00 хв. в приміщені Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20.

Копію ухвали та інформацію про права та обов'язки сторін невідкладно направити особам, які беруть участь у справі.

Викликати сторони для участі в судовому засіданні з доказами на підтвердження особи (представників - належним чином оформленою довіреністю).

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                    Жук А.В.

Дата ухвалення рішення11.01.2011
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47446022
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості зі сплати штрафних санкцій

Судовий реєстр по справі —2-а-4074/10/1970

Ухвала від 11.01.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Жук А.В.

Постанова від 24.04.2012

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Жук А.В.

Ухвала від 27.01.2011

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Жук А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні