Ухвала
від 29.04.2015 по справі 805/1486/15-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про витребування доказів

29 квітня 2015 р.                                         Справа №805/1486/15-а

          приміщення суду за адресою: 84112, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 2

Донецький окружний адміністративний суд у складі судді Кірієнка В.О. розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Управління пенсійного фонду України у Волноваському районі Донецької області до Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

          

21 квітня 2015 року до суду надійшла позовна заява Управління пенсійного фонду України у Волноваському районі Донецької області до Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити певні дії.

Згідно ч. 1 ст. 71 КАС України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення.

Відповідно до частини 2 статті 69 КАС України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі, також суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

З матеріалів справи вбачається, що позивачем оскаржується бездіяльність Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції з примусового виконання вимоги позивача №Ю-652у від 05.06.2013року (ВП №38614532).

Суд вважає, що для повного, об'єктивного та всебічного розгляду даної справи по суті і прийняття законного рішення необхідно витребувати у Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції матеріали спірного виконавчого провадження ВП №38614532 (копії до матеріалів справи).

Позивач по справі в судове засідання не з'явився, надав суду клопотання про розгляд справи без їх участі. Відповідач по справі належним чином повідомлений про дату, час та місце судового розгляду, в судове засідання не з'явився.

Відповідно до ст. 120 Кодексу адміністративного судочинства України, суд може постановити ухвалу про обов'язковість особистої участі сторін чи третіх осіб у судовому засіданні. Викликати сторону чи третю особу для особистих пояснень можна і тоді, коли у судовому розгляді беруть участь їхні представники.

Таким чином, суд дійшов висновку про виклик представника Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції у судове засідання та визнання явки у судове засідання обов'язковою.

З урахуванням викладеного, суд вважає за доцільне витребувати необхідні докази у справі та визнати обов'язковою явку у судове засідання представника Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 69, 71, 79, 120, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, –           

УХВАЛИВ :

Витребувати у Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції матеріали спірного виконавчого провадження ВП №38614532 з наданням оригіналів документів для огляду (копії до матеріалів справи).

Призначити розгляд справи на 13.05.2015 року.

Викликати у судове засідання, яке призначене на 13 травня 2015 року на 10.40 год. Відділ державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції.

Копію ухвали направити для виконання до Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції, роз'яснивши при цьому, що відповідно до ч. 3 ст. 79 Кодексу адміністративного судочинства України, письмові докази, які витребує суд, повинні бути надані безпосередньо до суду або через уповноважену особу 13.05.2015 року.

Попередити службових осіб Відділу державної виконавчої служби Волноваського районного управління юстиції про наявність встановленої Законом відповідальності за невиконання рішення суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                             Кірієнко В.О.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.04.2015
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47521650
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1486/15-а

Ухвала від 29.07.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 29.04.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кірієнко В.О.

Ухвала від 07.07.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Ухвала від 07.07.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Геращенко Ігор Володимирович

Постанова від 20.05.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кірієнко В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні