Ухвала
від 17.06.2010 по справі 4/316-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


УХВАЛА

"17" червня 2010 р.Справа № 4/316-10 За позовом: сільськогосподарського кооперативу "Осламово" с. Осламів Віньковецького району.

до управління агропромислового розвитку Віньковецької районної державноїадміністрації смт. Віньківці Хмельницької області.

про визнання договору недійсним..

Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

Позивача: не з'явився.

Відповідача: не з'явився.

за участю прокурора відділу прокуратури області ОСОБА_1

Суть позовних вимог : Позивачем подано позов про визнання недійсним договору надання та використання коштів резервного фонду державного бюджету з посиланням на те, отримані від управління агропромислового розвитку Віньковецької райдержадміністрації кошти у сумі 32800 грн. є кошти, виділені відповідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.07.2008р.№1010-р „Про часткову компенсацію витрат сільськогосподарських підприємств, які зазнали збитків внаслідок стихії, що сталась у Волинській, Львівській, Рівненській та Хмельницькій областяхВ» . Позивач наголошує, що в зазначеному розпоряджені не вказано про умови повернення коштів.

Відповідач - управління агропромислового розвитку Віньковецької райдержадміністрації у відзиві на позов заперечує проти заявлених вимог посилаючись, що договір укладено на підставі постанови Кабінету Міністрів України №415 від 29.03.2002р. „Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджетуВ» і з умовою повернення коштів.

Повноважний представник позивача в судове засідання не з’явився. оригінали доказів, що підтверджують позовні вимоги для огляду в судовому засіданні, та довідку про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України не надав.

Повноважний представник відповідача в судове засідання не з'явився, але надіслав на адресу суду клопотання про розгляд справи без представника управління агропромислового розвитку Віньковецької районної державної адміністрації.

Прокурор відділу облпрокуратури в судовому засіданні повідомив про вступ у справу відповідно до ст. 29 ГПК України.

Таким чином, враховуючи неявку представників сторін, необхідність додаткового дослідження матеріалів справи, а також те, що справи в господарських судах України розглядаються на засадах рівності та змагальності сторін, розгляд справи слід відкласти на іншу дату, позивача слід зобов’язати надати в судове засідання оригінали доказів, що підтверджують позовні вимоги для огляду в судовому засіданні та належним чином посвідчені копії до матеріалів справи.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В :

Розгляд справи відкласти в судовому засіданні на 10год.00хв. 11 серпня 2010 року.

Зобов'язати позивача подати в судове засідання оригінали доказів, що підтверджують позовні вимоги для огляду в судовому засіданні, довідку про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Визнати явку представників сторін та прокуратури в судове засідання обов’язковою.

Суддя Л.П. Баула

Відрук. 4 прим.

1- справу

2-сторонам

3- облпрокуратурі

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення17.06.2010
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47543418
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/316-10

Ухвала від 17.02.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 17.06.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 10.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні