Ухвала
від 04.02.2011 по справі 1170/2а-222/11
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- У Х В А Л А

04 лютого 2011 року Справа № 1170/2а-222/11

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Сагун А.В., розглянувши позовну заяву Прокурора Ульянівського району Кіровоградської області в інтересах держави в особі Ульянівського районного центру зайнятості до ОСОБА_1 про повернення допомоги по безробіттю,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Ульянівського району Кіровоградської області в інтересах держави в особі Ульянівського районного центру зайнятості звернувся з позовом до ОСОБА_1 про повернення допомоги по безробіттю.

Відповідно до ч.3 ст.106 КАС України (в редакції від 07.07.2010 р., чинній з 30.07.2010 р.) до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб’єктом владних повноважень. Суб’єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов’язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Позивачем в порушення вищевказаної норми закону не додано доказів надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Згідно ч. 5 ст. 106 КАС України одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інший процесуальний документ, що підтверджує повноваження представника.

На підставі ч. 2 ст. 58 КАС України повноваження законних представників підтверджуються документами, які стверджують займану ними посаду чи факт родинних, опікунських тощо відносин з особою, інтереси якої вони представляють.

Дана позовна заява підписана прокурором Ульянівського району Є.Голина, однак до позовної заяви не додано копії відповідного документу, а тому до суду необхідно надати докази, які б підтверджували такі повноваження в розумінні вимог ст. 58 КАС України, тобто копію службового посвідчення, тощо.

Згідно з ч. 1 ст. 108 КАС України позовна заява подана без додержання вимог, встановлених ст.106 КАС України підлягає залишенню без руху до виправлення недоліків.

Крім того, згідно інформації наданої відповідно до ч.3 ст.107 КАС України Відділом у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України в Кіровоградській області ОСОБА_1 зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, вул. Леніна.127, що не відповідає адресі відповідача зазначеній у позовній заяві.

На підставі викладеного та керуючись п. 4 ч. 1, ч.5 ст.106, ч.1 ст.108 КАС України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Залишити позовну заяву без руху.

Встановити позивачу строк до 17 лютого 2011 року для усунення недоліків позовної заяви, шляхом надання доказів надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів, а також доказів повноважень особи, що підписала позовну заяву в розумінні вимог ст. 58 КАС України.

Роз’яснити позивачу, що в разі невиконання зазначених вимог позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачу.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня її проголошення апеляційної скарги.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_2

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.02.2011
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47610506
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1170/2а-222/11

Ухвала від 15.02.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 04.02.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Постанова від 27.07.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні