Постанова
від 11.01.2012 по справі 5023/6433/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банкрутом

"11" січня 2012 р. Справа № 5023/6433/11

вх. № 6433/11

Суддя господарського суду Дзюба О.А.

при секретарі судового засідання Шаповалов О.В.

За участю представників сторін:

Розпорядника майна - арбітражного керуючого ОСОБА_1 (ліцензія № АВ №547930 від 13.12.2010р.),

Розглянувши справу за заявою

Товариства з обмеженою відповідальністю "Авіста-СМ", м. Харків

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Авіста-СМ", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Харківської області від 25 жовтня 2011року по справі№ 5023/6433/11 затверджено реєстр грошових вимог кредиторів в кількості двох заяв на загальну суму грошових вимог - 2383697,58грн., зобов»язано розпорядника майна разом з боржником відповідно до ст.16 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» провести збори кредиторів, де вирішити питання передбачені вказаною статтею Закону, у тому числі утворити комітет кредиторів і прийняти обґрунтоване рішення про відкриття процедури санації боржника або про відкриття ліквідаційної процедури, чи підписання Мирової угоди з посиланням на фактичні обставини, що привели до прийняття такого рішення. Прийняте кредиторами або комітетом кредиторів обґрунтоване рішення, разом з протоколом загальних зборів кредиторів і протоколом засідання комітету кредиторів в триденний строк після прийняття рішення надати суду для подальшого прийняття судом відповідного рішення. Призначено засідання суду, на якому буде винесено Ухвалу про санацію боржника чи прийнята Постанова про визнання його банкрутом та відкрита ліквідаційна процедура чи затверджена мирова угода або припинено провадження по справі про банкрутство на 08 листопада 2011 року.

На виконання вимог зазначеної ухвали розпорядником майна через канцелярію суду надані докази проведення зборів кредиторів (протокол№1 від 31.10.11року), та комітету кредиторів, на якому одноголосно прийнято рішення про звернення до господарського суду (протокол засідання комітету кредиторів №1/2011 від 31.10.11року) з клопотанням про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Голова комітету кредиторів надав суду клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором просить призначити арбітражного керуючого ОСОБА_1, який виконував обов"язки розпорядника майна боржника.

У судовому засіданні розпорядник майна пояснив, що не має можливості здійснити аналіз фінансово-господарської і інвестиційної діяльності підприємства - боржника, у зв'язку з втратою документів ТОВ «Авіста-СМ», про що в газеті «Прем'єр» №242 (4622) від 14 жовтня 2011року опубліковано оголошення про недійсність печаток та документів боржника.

Також в засіданні суду арбітражний керуючий -розпорядник майна ОСОБА_1 не заперечує проти призначення його ліквідатором банкрута та сповістив суд про відсутність порушень законодавства при виконанні обов'язків арбітражного керуючого (розпорядника майна), про відсутність порушень строків подання інформації за час виконання своїх обов'язків, не є заінтересованою особою стосовно боржника та кредиторів відповідно до ст.ст.1, 3-1 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» .

Розглянувши матеріали справи, надані суду протоколи засідання кредиторів та комітету кредиторів, вислухавши пояснення розпорядника майна, враховуючи те, що фінансовий стан підприємства за час, який пройшов з моменту порушення провадження по справі і введення мораторію, не поліпшується, виробнича діяльність товариства не поновлена, на засіданні комітету кредиторів, яке було проведено у відповідності до ст.16 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , одноголосно дійшли до обґрунтованого висновку про необхідність визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, при таких обставинах.

Керуючись ст.ст.16, 22-32 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст. 86 ГПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати Товариство з обмеженою відповідальність "Авіста - СМ", м. Харків, код 32211263, зареєстроване Святошинською РДА у м. Києві за номером 10001061571 від 15.11.2002р., місцезнаходження: 61121, АДРЕСА_1 - банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

2. З дня прийняття постанови підприємницька діяльність банкрута припиняється, строк виконання всіх грошових зобов'язань, та зобов'язань щодо сплати податків і обов'язкових платежів вважається таким, що настав, припиняється нарахування неустойки, процентів та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості, вимоги за зобов'язаннями банкрута, що виникли під час проведення процедур банкрутства, пред'являються в межах ліквідаційної процедури. Керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством підприємства, про що робиться запис у його трудовій книжці. Припиняються повноваження органів управління банкрута і повноваження власників майна.

Скасовуються арешти накладені на майно боржника і інші обмеження щодо розпорядження майном боржника. Накладання нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

3. Призначити ліквідатором Товариство з обмеженою відповідальність "Авіста - СМ" арбітражного керуючого ОСОБА_1 (ліцензія № АВ №547930 від 13.12.2010р.), що мешкає за адресою: АДРЕСА_2.

4. Зобов'язати ліквідатора відповідно до п.3,5 ст. 23 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» в п'ятиденний строк, опублікувати відомості про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, закрити всі рахунки банкрута в установах банку і відкрити або переоформити один основний рахунок для проведення розрахунків з кредиторами, виконати інші дії передбачені ст.ст. 25 - 32 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , надавати комітету кредиторів і суду щомісячно звіти про хід ліквідаційної процедури, про фінансове становище і майно боржника, використання коштів банкрута.

5. Зобов'язати ліквідатора в строк до 11 липня 2012 року виконати ліквідаційну процедуру, надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, всі докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, у тому числі акти інвентаризації майна, акти оцінки майна, звіт про виплачені кредиторам кошти, договори купівлі-продажу майна банкрута, довідки установ банку про закриття рахунків банкрута, копію повідомлення органу Державної податкової служби про закінчення ліквідаційної процедури, копію повідомлення Пенсійного фонду і копію повідомлення Центру зайнятості про закінчення ліквідаційної процедури, довідку архіву про прийняття документів, які підлягають довгостроковому зберіганню, довідку внутрішніх справ про прийняття печаток і штампів банкрута, оригінали установчих документів і свідоцтва про державну реєстрацію, докази, що свідчать про стягнення дебіторської заборгованості банкрута або докази, що свідчать про неможливість стягнення дебіторської заборгованості, довідку банку про рух грошових коштів по поточному рахунку ліквідатора за весь час роботи ліквідатора банкрута, баланси підприємства за весь час роботи ліквідатора, протоколи засідань комітету кредиторів і протоколи загальних зборів кредиторів, затверджений комітетом кредиторів звіт про оплату послуг, відшкодування витрат ліквідатора, ліквідаційний баланс інші документи, що свідчать про виконану ліквідатором роботу по ліквідації банкрута.

6. Постанову суду надіслати кредиторам, боржнику, ліквідатору, державному органу з питань банкрутства, ДВС, державному реєстратору.

Суддя Дзюба О.А.

Дата ухвалення рішення11.01.2012
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47623609
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/6433/11

Ухвала від 23.07.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 10.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 25.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Постанова від 11.01.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 23.11.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 16.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 03.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

Ухвала від 27.08.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Дзюба О.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні