Ухвала
від 16.09.2014 по справі 643/13491/14-а
МОСКОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

643/13491/14-а

Провадження: 2-а/643/398/14

УХВАЛА

16.09.2014 м. Харків

Суддя Московського районного суду м. Харкова Задорожна А.М., розглянувши адміністративну позовну заяву ОСОБА_1 Ізявича до управління Пенсійного фонду України в Московському районі м. Харкова про визнання протиправним рішення та зобов’язання вчинити певні дії, третя особа - управління Пенсійного фонду України в Дзержинському районі м. Харкова,

в с т а н о в и в:

15 вересня 2014 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до управління Пенсійного фонду України в Московському районі м. Харкова про визнання протиправним рішення та зобов’язання вчинити певні дії.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 104-107 КАС України, підсудна Московському районному суду м. Харкова та підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження не вбачається.

Враховуючи те, що предметом оскарження є бездіяльність суб’єкта владних повноважень щодо обчислення, призначення, перерахунку, здійснення, надання, одержання пенсійних виплат, суддя вважає за можливе провести розгляд справи в порядку скороченого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 99, 100, 106, 107, 183-2 КАС України, -

у х в а л и в:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 Ізявича до управління Пенсійного фонду України в Московському районі м. Харкова про визнання протиправним рішення та зобов’язання вчинити певні дії, третя особа - управління Пенсійного фонду України в Дзержинському районі м. Харкова.

Зобов’язати відповідача, у разі заперечення проти позову, у 10-денниий строк з дня отримання копії ухвали надати всі матеріали, що були або могли бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчинення дії, допущення бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Роз’яснити відповідачеві, що в разі не подання у встановлений в ухвалі строк письмових заперечень проти позову та доказів, якими вони обґрунтовуються, справа буде розглянута на підставі наявних у ній доказів.

Справу розглядати і вирішувати суддею одноособово.

Роз’яснити сторонам права, передбачені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України, а саме: знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; знайомитись з матеріалами справи; заявляти клопотання та відводи; давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; подавати заперечення проти клопотань, оскаржувати судові рішення; позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог, або відмовитися від адміністративного позову; позивач має право до початку судового розгляду справи по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви; відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти позову. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Задорожна А.М.

Дата ухвалення рішення16.09.2014
Оприлюднено05.08.2015
Номер документу47674133
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним рішення та зобов’язання вчинити певні дії,

Судовий реєстр по справі —643/13491/14-а

Ухвала від 16.09.2014

Адміністративне

Московський районний суд м.Харкова

Задорожна А. М.

Ухвала від 13.10.2014

Адміністративне

Московський районний суд м.Харкова

Задорожна А. М.

Ухвала від 13.01.2015

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

П'янова Я.В.

Ухвала від 22.12.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

П'янова Я.В.

Постанова від 13.11.2014

Адміністративне

Московський районний суд м.Харкова

Задорожна А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні