Ухвала
від 27.05.2015 по справі 710/701/15-а
ШПОЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 710/701/15-а

У Х В А Л А провадження № 2-а/710/48/2015

27.05.2015 р. Шполянський районний суд Черкаської області

в складі: головуючого судді Кравчука В.М.

за участю секретаря Ткаченко В.Б.

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Шпола Черкаської області адміністративну справу за позовом ТОВ «Українські аграрні традиції» до заступника начальника відділу - завідувача сектору Державного земельного кадастру відділу Держземагентства у Шполянському районі ОСОБА_3, провідного спеціаліста сектору Державного земельного кадастру відділу Держземагентства у Шполянському районі ОСОБА_4, відділу Держземагентства у Шполянському районі, третя особа: реєстраційна служба Шполянського районного управління юстиції у Черкаській області, про визнання дії (бездіяльності) суб'єкта владних повноважень протиправними, зобов'язання вчинити певні дії, визнання особи неналежною, -

в с т а н о в и в :

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 заявив клопотання про залучення до участі в справі прокуратури Шполянського району, поскільки в матеріалах справи знаходяться документи, в яких є ознаки кримінального правопорушення з боку посадових осіб відділу Держземагентства у Шполянському районі.

Відповідачка та її представник залишили вирішення клопотання про залучення до участі в справі прокуратури Шполянського району на розсуд суду.

Частиною 1 ст. 60 КАС України передбачено, що у випадках встановлених законом, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, прокурор, органи державної влади, органи місцевого самоврядування, фізичні та юридичні особи можуть звертатися до адміністративного суду із адміністративними позовами про захист прав, свобод та інтересів інших осіб і брати участь у цих справах. Прокурор здійснює в суді представництво інтересів громадянина або держави в порядку, встановленому цим Кодексом та іншими законами, і може здійснювати представництво на будь-якій стадії адміністративного процесу.

Згідно ст. 36-1 Закону України «Про прокуратуру» представництво прокуратурою інтересів громадянина або держави в суді полягає у здійсненні прокурорами від імені держави процесуальних та інших дій, спрямованих на захист у суді інтересів громадянина або держави у випадках, передбачених законом.

Вислухавши представників сторін, вивчивши матеріали справи, враховуючи, що представник позивача вказує, що в матеріалах справи знаходяться документи, в яких є ознаки кримінального правопорушення з боку посадових осіб відділу Держземагентства у Шполянському районі, суд вважає необхідним залучити до участі в справі прокуратуру Шполянського району.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 60, 133, 165 КАС України, суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника позивача - задоволити.

Залучити до участі в справі прокуратуру Шполянського району Черкаської області.

Явка представника прокуратури Шполянського району в судове засідання обов'язкова.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М. Кравчук

Дата ухвалення рішення27.05.2015
Оприлюднено06.08.2015
Номер документу47821024
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дії (бездіяльності) суб'єкта владних повноважень протиправними, зобов'язання вчинити певні дії, визнання особи неналежною

Судовий реєстр по справі —710/701/15-а

Ухвала від 27.05.2015

Адміністративне

Шполянський районний суд Черкаської області

Кравчук В. М.

Ухвала від 27.03.2015

Адміністративне

Шполянський районний суд Черкаської області

Кравчук В. М.

Постанова від 09.06.2015

Адміністративне

Шполянський районний суд Черкаської області

Кравчук В. М.

Постанова від 04.06.2015

Адміністративне

Шполянський районний суд Черкаської області

Кравчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні