Ухвала
від 04.12.2013 по справі 344/19370/13-ц
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/19370/13-ц

Провадження № 2/344/6483/13

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

04 грудня 2013 року м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Бабій О.М., ознайомившись з матеріалами справи за позовом ОСОБА_1 до Видавничо-поліграфічного приватного підприємства «Тіповіт» про розірвання видавничої угоди та стягнення грошових коштів, -

В С Т А Н О В И В :

Позивачка звернулася в суд з позовом до Видавничо-поліграфічного приватного підприємства «Тіповіт» про розірвання видавничої угоди та стягнення грошових коштів.

Частина 5 ст. 119 ЦПК України вказує на те, що до позовної заяви додається документ, що підтверджує сплату судового збору.

Позивачкою в прохальній частині позовної заяви зазначено дві вимоги: про розірвання видавничої угоди та стягнення грошових коштів. Однак вимога про розірвання угоди є немайновою, а стягнення грошових коштів - вимогою майнового характеру.

Відповідно до ч. 3 ст. 6 Закону України «Про судовий збір» від 8 липня 2011 року, за подання позовної заяви, що містить одночасно майновий і немайнових характер, судовий збір сплачується за ставками, встановленими для позовних заяв майнового та немайнового характеру.

Згідно п. 1 ч. 2 ст. 4 Закону України В«Про судовий збірВ» розмір судового збору за подання до суду позовної заяви майнового характеру становить 1 відсоток ціни позову, але не менше 0,2 розміру мінімальної заробітної плати та не більше 3 розмірів мінімальної заробітної плати. За подання до суду позовної заяви немайнового характеру справляється судовий збір в розмірі 0,2 розміру мінімальної заробітної плати.

Однак позивачкою до позовної заяви додано квитанцію про сплату 230 грн. судового збору, тобто в розмірі, який не відповідає встановленій ставці, а тому не може вважатись таким, що сплачений у повному обсязі.

Окрім того, позивачкою всупереч ч. 1 ст. 120 ЦПК України до позовної заяви не долучено копій всіх документів, що додаються до неї для відповідача.

Відповідно до ст. 121 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 119 і 120 цього Кодексу, або не сплачено судовий збір, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати

п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

Тому, суддя вважає за необхідне залишити позовну заяву ОСОБА_1 без руху та надати строк для виправлення вказаних недоліків.

Керуючись ст.ст. 121, 208-210 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Видавничо-поліграфічного приватного підприємства «Тіповіт» про розірвання видавничої угоди та стягнення грошових коштів - залишити без руху, надавши позивачці строк 5 днів з дня отримання ухвали для виправлення недоліків, вказаних в мотивувальній частині ухвали.

Роз'яснити позивачці, що у випадку невиконання вимог даної ухвали, позовна заява вважатиметься неподаною та буде їй повернута.

Копію ухвали направити для відома та виконання позивачці.

Ухвала не оскаржується.

Суддя Бабій О.М.

СудІвано-Франківський міський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення04.12.2013
Оприлюднено07.08.2015
Номер документу47871395
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —344/19370/13-ц

Ухвала від 04.12.2013

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Ухвала від 17.02.2014

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Рішення від 03.06.2014

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Рішення від 03.06.2014

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Ухвала від 17.12.2013

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні