Ухвала
від 25.12.2013 по справі 816/7218/13-а
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

25 грудня 2013 рокум. ПолтаваСправа №816/7218/13-а

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Кукоба О.О., провівши у письмовому провадженні підготовку до судового розгляду справи за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства "Укртрансгаз" в особі філії "Управління магістральних газопроводів "Черкаситрансгаз" до відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області, державного кадастрового реєстратора відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області Бушуєвої Оксани Юріївни, треті особи без самостійних вимог на предмет спору: Омельницька сільська рада Кременчуцького району Полтавської області, Кременчуцька районна державна адміністрація Полтавської області про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

Ухвалами Полтавського окружного адміністративного суду від 25 грудня 2013 року відкрито провадження в адміністративних справах №№816/7218/13-а, 816/7231/13-а, 816/7243/13-а за однорідними позовними вимогами Публічного акціонерного товариства "Укртрансгаз" в особі філії "Управління магістральних газопроводів "Черкаситрансгаз" до відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області, державного кадастрового реєстратора відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області Бушуєвої Оксани Юріївни про скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії.

Згідно зі статтею 116 Кодексу адміністративного судочинства України суд може своєю ухвалою об'єднати в одне провадження кілька однорідних позовних вимог за позовами одного й того ж позивача до того ж відповідача чи до різних відповідачів або за позовними заявами різних позивачів до одного й того самого відповідача, а також роз'єднати одну чи декілька поєднані в одне провадження позовні вимоги у самостійні провадження, якщо їхній спільний розгляд ускладнює чи сповільнює вирішення справи.

Оскільки позовні вимоги у зазначених вище адміністративних справах є однорідними та заявлені до одних і тих самих відповідачів, суд вважає за доцільне об'єднати їх в одне провадження.

У прохальних частинах позовів позивачем заявлено клопотання про витребування доказів, що підлягають задоволенню відповідно до приписів статей 69, 71 Кодексу адміністративного судочинства України.

Крім того, перевіривши матеріали адміністративної справи №816/7218/13-а, суд, керуючись частинами четвертою, п'ятою статті 11 Кодексу адміністративного судочинства України, вважає за необхідне витребувати від позивача копію Державного акта на право постійного користування землею серії НОМЕР_1.

Зважаючи на те, що під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи, суд дійшов висновку про можливість закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись статтями 11, 69, 71, 110, 116, 121 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

Позовні вимоги Публічного акціонерного товариства "Укртрансгаз" в особі філії "Управління магістральних газопроводів "Черкаситрансгаз" в адміністративних справах №№816/7218/13-а, 816/7231/13-а, 816/7243/13-а об'єднати в одне провадження.

Присвоїти адміністративній справі з об'єднаними позовними вимогами номер №816/7218/13-а.

Витребувати від відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області плани-схеми (карти) організації територій розташування земельних ділянок позивача, що надані йому на підставі Державних актів на право постійного користування землею серії НОМЕР_1, серії НОМЕР_2, серії НОМЕР_3 із зображенням схем накладення вказаних земельних ділянок на земельні ділянки із кадастровими номерами НОМЕР_4, НОМЕР_5, НОМЕР_6 разом з відомостями про власників зазначених земельних ділянок та правовстановлюючі документи, на підставі яких такі земельні ділянки перебувають у власності (користуванні) даних осіб.

Витребувати від Публічного акціонерного товариства "Укртрансгаз" в особі філії "Управління магістральних газопроводів "Черкаситрансгаз" копію Державного акта на право постійного користування землею серії НОМЕР_1.

Витребувані документи надати до суду в строк до 10 січня 2014 року.

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства "Укртрансгаз" в особі філії "Управління магістральних газопроводів "Черкаситрансгаз" до відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області, державного кадастрового реєстратора відділу Держземагентства у Кременчуцькому районі Полтавської області Бушуєвої Оксани Юріївни, треті особи без самостійних вимог на предмет спору: Омельницька сільська рада Кременчуцького району Полтавської області, Кам'янопотоківська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області, Червонознам'янська сільська рада Кременчуцького району Полтавської області, Кременчуцька районна державна адміністрація Полтавської області про скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду об 11:00 14 січня 2014 року (за адресою: 36039, Полтавська область, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26, зал судових засідань №4).

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Кукоба

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.12.2013
Оприлюднено06.08.2015
Номер документу47871922
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/7218/13-а

Ухвала від 25.12.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Постанова від 28.01.2014

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Ухвала від 25.12.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні