Ухвала
від 08.07.2013 по справі 815/4491/13-а
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/4491/13-а

УХВАЛА

08 липня 2013 року Одеський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого по справі судді Бжассо Н.В.,

за участю секретаря Музики І.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання щодо зупинення провадження у зв'язку з наданням часу для отримання та надання доказів по справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Суворовському районі м. Одеси Одеської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Агроторг», третя особа на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_1 про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду знаходиться вищезазначена справа, за результатами розгляду якої позивач просить суд припинити юридичну особу Приватне підприємство «Агроторг».

До судового засідання представник позивача не з'явився, в позові зазначив про розгляд справи за відсутності представника ДПІ.

Відповідач та третя особа до суду не з'явилися, судом повідомлялися про час, дату і місце судового розгляду за адресою зазначеною позивачем в позові та за адресою вказаною в Свідоцтві про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку щодо витребування від позивача по справі додаткових доказів про місце реєстрації відповідача, так як за відміткою Укрпошти, адреса підприємства (згідно Свідоцтва про державну реєстрацію) по Дніпропетровській дорозі, 130 в м. Одесі є неповною, а адреса відповідача, яка зазначена у позові, як: м. Одеса, вулиця Чорноморського козацтва, 115 - не підтверджується іншими доказами по справі.

Згідно до ч.2 ст.69 КАС України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі у разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З таких підстав, суд вважає необхідним витребувати від позивача по справі, Державної податкової інспекції у Суворовському районі м. Одеси Одеської області Державної податкової служби, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо керівника та місця реєстрації Приватного підприємства «Агроторг», а також, зробити запит до Центрального адресного бюро щодо місця реєстрації третьої особи, ОСОБА_1 та зупинити провадження по справі до отримання зазначених відомостей.

Керуючись ст.ст. 11, 14, 69, 156, 160 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Забов'язати представника позивача, Суворовської ДПІ м. Одеси Одеської області ДПС надати суду витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо керівника та місця реєстрації Приватного підприємства «Агроторг».

Зупинити провадження по справі до отримання зазначеного витягу до 29 серпня 2013 року до 11 годині 45 хвилин.

Ухвала окремо від рішення суду підлягає оскарженню в частині зупинення провадження по справі.

Суддя Н.В. Бжассо

Інші причини

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.07.2013
Оприлюднено07.08.2015
Номер документу47902852
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/4491/13-а

Ухвала від 29.08.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бжассо Н. В.

Ухвала від 08.07.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бжассо Н. В.

Ухвала від 17.06.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бжассо Н. В.

Постанова від 29.08.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бжассо Н. В.

Ухвала від 17.06.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бжассо Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні