Ухвала
від 06.03.2007 по справі 15/138-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/138-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця,  Хмельницьке шосе, 7  тел. 66-03-00, 66-11-31    http://vn.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

06 березня 2007 р.                                                                         Справа № 15/138-07

Суддя господарського суду Курко О.П.  , розглянувши матеріали справи

за позовом:Вінницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів( м. Вінниця, вул. Пирогова, 135А)   

до: Дочірнього підприємства "Вінницяенергорембуд" (м. Вінниця, вул. Тарнагородського, 9а)  

про стягнення 8953,13 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 165 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

1.  Відкрити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Призначити судовий розгляд справи на 18 квітня 2007 р. о 10:30 в приміщенні господарського суду в кімн. № 1011 , яке буде проводитись суддею  Курко О.П.

3. Зобов'язати позивача, відповідача, інших осіб, які беруть участь у справі забезпечити явку в засідання представників сторін з доказами про повноваження, визначеними ст.58 КАСУ з документами, що посвідчують особу.

4.  Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази (в належно оформлених копіях через канцелярію суду за три робочих дні до судового засідання, в оригіналах  - в судове засідання для огляду), в тому рахунку :

Позивачу : Докази, які підтверджують адміністративно-процесуальну дієздатність позивача (положення, довідку з ЄДРПОУ тощо); Оригінали документів доданих до позовної заяви (для огляду в засіданні);  докази проведення  відповідачем розрахунків ( бух. документи ) , якщо таке мало місце, докази направлення інвалідів для працевлаштування органами зазначеними в ст.18 Закону „Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”, довідку щодо перебування відповідача на обліку ЄДРПОУ, для отримання якої з'явитись у Головне управління статистики у Вінницькій області,  Докази створення відповідачем робочого місця для працевлаштування інвалідів, інші докази в обґрунтування своїх позовних вимог.  

Відповідачу:  подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову в разі існування таких, а в випадку узгодження сум позовних вимог - відповідну письмову заяву про визнання позову;  Правовстановлюючі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до ЄДРПОУ); Надати довідку про кількість інвалідів, які працювали на підприємстві в 2005р. з зазначенням часу перебування у штаті підприємства  ( накази про прийом - звільнення з роботи, картки обліку кадрів , ксерокопії посвідчень інвалідів , тощо ); Докази паспортизації робочих місць, на яких могли б працювати  інваліди; Докази направлення Лівобережному МЦЗ м. Вінниці інформації про наявність вакансій для працевлаштування інвалідів (звіти форми № 3-ПН);  Довідку районного відділу Пенсійного фонду України  про кількість працівників підприємства (зазначити  прізвище, ім'я ,  по-батькові), які отримували пенсію по інвалідності у 2005 році;  Інші докази в обґрунтування заперечень на позов.  

5. Ухвалу  надіслати сторонам рекомендованим листом. Відповідачу направити копію позовної заяви з доданими до неї документами.

          У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали –надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.   Відповідно до ч. 6 ст. 254  КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з дня її проголошення.

      

          Суддя                                                                     Курко О.П.

Дата ухвалення рішення06.03.2007
Оприлюднено21.08.2007
Номер документу479468
СудочинствоГосподарське
Сутьвідкриття провадження у адміністративній справі 06 березня 2007 р.                                                                         Справа № 15/138-07

Судовий реєстр по справі —15/138-07

Ухвала від 15.05.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петров В.С.

Постанова від 18.04.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

Рішення від 10.04.2007

Господарське

Господарський суд Харківської області

Лаврова Л.С.

Ухвала від 06.03.2007

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні