Ухвала
від 15.07.2010 по справі 20/56-24/32
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

15 липня 2010 р. Справа № 20/56-24/32 Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Ткаченко І. В., при секретарі Андріїв Л. Я., за участю представника позивача ОСОБА_1 та представника відповідача ОСОБА_2, розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом дочірньої компанії "Укртрансгаз" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" в особі філії "Управління магістральних газопроводів "Прикарпаттрансгаз" про стягнення 8 809 грн 44 коп. з Івано-Франківської обласної дирекції Національної акціонерної страхової компанії "Оранта", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ОСОБА_3 районна рада Івано-Франківської області,

в с т а н о в и в:

філія "Управління магістральних газопроводів "Прикарпаттрансгаз" ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України" звернулась до господарського суду Івано-Франківської області з позовом про стягнення з Івано-Франківської обласної дирекції НАСК "Оранта" 8 809 грн 44 коп. шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки.

До початку розгляду справи від третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача ОСОБА_3 районної ради Івано-Франківської області суд отримав письмові пояснення по справі з проханням розглядати справу без участі представника ради.

До початку розгляду справи представник позивача подав суду клопотання про залучення до участі у даній справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача фізичну особу-підприємця ОСОБА_4, СТО якого і здійснювало відновлювальний ремонт транспортного засобу позивача.

Відповідно до ч. 1 ст. 27 ГПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть бути залучені до участі у справі за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду.

Згідно ч. 1 ст. 77 ГПК України, господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

На підставі викладеного, з метою повного, об'єктивного та всебічного розгляду справи, керуючись статтями 27, 38, 77, 86 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача фізичну особу-підприємця ОСОБА_4 (76018, м. Івано-Франківськ, вул. Рильського, 42; ідентифікаційний номер НОМЕР_1).

2. Розгляд справи відкласти. Наступне засідання провести 03 серпня 2010 р., о 10 год. 00 хв., в приміщенні господарського суду Івано-Франківської області у м. Івано-Франківську по вул. Шевченка, 16, кімн. № 21.

3. (ПОВТОРНО) Позивача зобов'язати: подати суду для огляду в судовому засіданні оригінали доданих до позовної заяви документів, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, докази на підтвердження розміру завданої шкоди; привести вимоги прохальної частини позовної заяви у відповідність до зазначених у п. 1 Роз'яснення Вищого арбітражного суду України від 28 липня 1994 р. № 02-5/492 "Про участь у судовому процесу відособлених підрозділів юридичних осіб" положень.

4. Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - фізичній особі-підприємцю ОСОБА_4 надати суду належними чином обґрунтовані письмові пояснення по справі, у тому числі про вартість відновлювального ремонту належного позивачу транспортного засобу.

5. Учасникам процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами, та надати суду належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Суддя І. В. Ткаченко

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


15.07.10

Дата ухвалення рішення15.07.2010
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47957638
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/56-24/32

Ухвала від 02.08.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 15.07.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 30.06.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 17.06.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобецька С. М.

Ухвала від 08.06.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобецька С. М.

Ухвала від 05.10.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні