Ухвала
від 04.11.2010 по справі 20/117-24/87
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

04 листопада 2010 р. Справа № 20/117-24/87

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Ткаченко І. В., при секретарі Дичковській І. М., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом управління житлово-комунального господарства та екології про стягнення з приватного підприємства "Лейрол" заборгованості за договором підряду, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради та контрольно-ревізійне управління у Тернопільській області,

в с т а н о в и в:

08 жовтня 2010 р., управління житлово-комунального господарства та екології звернулось до господарського суду Тернопільської області з позовом про стягнення із ПП "Лейрол" 16 442 грн 57 коп. заборгованості за договором підряду.

Ухвалою від 11 жовтня 2010 р., господарський суд Тернопільської області вирішив передати позовну заяву № 2643/07 за територіальною підсудністю до господарського суду Івано-Франківської області.

18 жовтня 2010 р., господарський суд Івано-Франківської області (суддя Кобецька С. М.) порушив провадження у справі № П-20/117, за позовом управління житлово-комунального господарства та екології про стягнення з приватного підприємства "Лейрол" заборгованості за договором підряду, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради та контрольно-ревізійне управління у Тернопільській області.

01 листопада 2010 р., розпорядженням голови господарського суду Івано-Франківської області справу № П-20/117 передано на розгляд судді Ткаченко І. В., у зв'язку з чим справі присвоєний № П-20/117-24/87.

В засідання 04 листопада 2010 р. учасники процесу явку повноважних представників не забезпечили.

До початку розгляду справи суд отримав від позивача та відповідача клопотання про відкладення розгляду справи у зв'язку з неможливістю забезпечити явку повноважних представників в засідання, крім того, відповідач у своєму клопотанні просив суд зобов'язати позивача направити відповідачу копію витягу з акту № 05-22/64 від 29 червня 2010 р., оскільки, позивачем на адресу відповідача направлено тільки копію позовної заяви без доданих до неї документів.

Згідно ч. 1 ст. 77 ГПК України, господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

На підставі викладеного, з метою повного, об'єктивного та всебічного розгляду справи, суд вважає, що розгляд цієї справи слід відкласти згідно пунктів 1, 2 ч. 1 ст. 77 ГПК України, у зв'язку із нез'явленням в засідання представників сторін і неподанням витребуваних доказів.

Керуючись статтями 38, 77, 86 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Розгляд справи відкласти. Наступне засідання провести 18 листопада 2010 р., об 11 год. 00 хв., в приміщенні господарського суду Івано-Франківської області у м. Івано-Франківську по вул. Шевченка, 16, кімн. № 21.

2. Позивача зобов'язати подати суду: оригінали доданих до позовної заяви документів, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, для огляду в судовому засіданні або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; витяг від державного реєстратора про знаходження позивача та відповідача в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду справи; власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; належним чином засвідчені копії свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи та статуту; довідку з обслуговуючого банку про найменування відкритих рахунків, а також направити відповідачу копії доданих до позовної заяви документів, докази чого надати суду.

3. Відповідачу в передбаченому ст. 59 ГПК України порядку надіслати господарському суду Івано-Франківської області відзив на позовну заяву і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову, копію відзиву також надіслати позивачу; крім того, подати суду - належним чином засвідчену копію свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду справи, довідку з обслуговуючого банку про найменування відкритих рахунків.

4. Третім особам виконати вимоги ухвали від 18 жовтня 2010 р. та надати суду письмові пояснення по суті спору.

5. Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами, та надати суду належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Суддя                                                                                                     І. В. Ткаченко

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


04.11.10

Дата ухвалення рішення04.11.2010
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47957672
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/117-24/87

Ухвала від 04.11.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Постанова від 26.01.2011

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Мурська Х.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні