Постанова
від 17.06.2010 по справі 4-116/2010
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-116/2010р.

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 червня 2010 року м.Бровари

Броварський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого судді - Рабець М.Д.

при секретарі - Облакевич А.С.

з участю прокурора - Лавренюка М.І.

слідчого - Гончар М.К.

розглянувши в м.Бровари в приміщенні суду подання слідчого СВ Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області за згодою заступника Броварського міжрайонного прокурора Київської області про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту ОСОБА_1, підозрюваному у вчинені злочину, передбаченого ст. 186 ч.З КК У країни, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області за згодою заступника Броварського міжрайонного прокурора Київської області вніс до суду подання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту ОСОБА_1, підозрюваному у вчинені злочину, передбаченого ст.186 ч.З КК України, тобто в відкритому викрадені чужого майна(грабіж), вчиненому за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у житло.

Вивчивши матеріали кримінальної справи, допитавши підозрюваного ОСОБА_1, який вказав, що розкаюється у вчиненому, дійсно разом із ОСОБА_2 забрали з будинку потерпілої плазмовий телевізор, але про це знав її син, з яким вони в дружніх відносинах, через деякий час повернули телевізор, за себе показав, що неофіційно працював по виготовленню пластикових вікон, проживає в м.Бровари і нікуди не ховався від працівників міліції, раніше був три рази судимий, звільнився більше як три місяці тому, заперечує проти задоволення подання, хоче побути до розгляду справи в суді на підписці та заслухавши слідчого і прокурора які підтримали подання, суд приходить до висновку про необхідність задоволення подання і обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, виходячи з наступного.

Кримінальна справа порушена слідчим СВ Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області 28 травня 2010 року щодо ОСОБА_2 та ОСОБА_1 за фактом відкритого викрадення майна гр..ОСОБА_3, за ознаками складу злочину, передбаченого ст..186ч.З КК України, тобто відкритого викрадення чужого майна (грабіж), кваліфікуючими ознаками якого являється грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло.

ОСОБА_1 затриманий, як підозрюваний за ст.186 ч.З КК України 14 червня 2010 р. о 19 год.00 хв. відповідно до ст. 115 КПК України.

ОСОБА_1, будучи допитаним 14 червня 2010 року як підозрюваний за ст.186 ч.З КК України дав детальні покази щодо обставин як він з ОСОБА_2 забирали телевізор, а потім його продали. Гроші йому ОСОБА_2 за проданий телевізор не давав, свою вину визнає повністю, розкаюється у вчиненому тобто у викраденні телевізора.

Наведені в поданні обставини, матеріали справи, свідчать про наявність достатніх підстав вважати, що підозрюваний ОСОБА_1, перебуваючи на волі може ухилитись від слідства і суду, а також ухилитись від виконання процесуальних рішень, перешкоджатиме встановленню істини у справі а саме основне продовжити злочинну діяльність.

За таких обставин і з метою запобігти спробам підозрюваного ОСОБА_1 ухилитись від слідства та суду, вплинути на проведення досудового слідства з урахуванням обставин вчиненого злочину, його тяжкості і особливої небезпечності для суспільства і того щоб упередити його подальшу злочинну діяльність та даних про його особу, що він на даний час ніде офіційно не працює, інкримінований злочин вчинив майже зразу після звільнення з місць позбавлення волі, тому суд беручи до уваги всі перераховані обставини в їх сукупності, вважає за необхідне обрати йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту, оскільки інші запобіжні заходи на період досудового слідства не забезпечать його належну поведінку і до того ж обраний такий запобіжний захід відносно нього забезпечить належне виконання процесуальних рішень у справі.

Строк утримання під вартою підозрюваному ОСОБА_1 необхідно обрати в межах строку досудового слідства, який закінчується, виходячи з матеріалів кримінальної справи 28 липня 2010 року.

Виходячи з викладеного та керуючись ст.ст. 148, 150, 165, 165-1, 165-2 КПК України,-

ПОСТАНОВ И В:

Подання задовольнити.

Обрати ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженцю і мешканцю АДРЕСА_1, громадянину України, ІНФОРМАЦІЯ_2, не одруженому, офіційно не працюючому, раніше неодноразово судимому, підозрюваному у вчиненні злочину, передбаченого сг.186ч.З КК України запобіжний захід у вигляді взяття під варту і утримувати його в Чернігівському СІЗО ДД ВП України в Чернігівській області строком до 2- х(двох) місяців, тобто до 28 липня 2010 року.

Контроль за виконанням постанови покласти на Броварського міжрайонного прокурора Київської області.

Постанова може бути оскаржена протягом 3-х діб з дня винесення до апеляційного суду Київської області шляхом подачі апеляції

Суддя М.Д. Рабець

З постановою ознайомлений, копію отримав /ОСОБА_1./

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення17.06.2010
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47966107
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-116/2010

Постанова від 10.09.2010

Кримінальне

Тростянецький районний суд Сумської області

Янова Л. М.

Постанова від 29.11.2010

Кримінальне

Немирівський районний суд Вінницької області

Алєксєєнко В. М.

Постанова від 30.03.2010

Кримінальне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Постанова від 04.06.2010

Кримінальне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Васильковський В. М.

Постанова від 13.05.2010

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Казан І. С.

Постанова від 28.01.2010

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Криворучко І. В.

Постанова від 20.03.2010

Кримінальне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Ламєкін М. І.

Постанова від 03.09.2010

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Кіосак Н. О.

Постанова від 17.06.2010

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Рабець М. Д.

Постанова від 29.12.2010

Кримінальне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Бужора В. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні