Постанова
від 28.01.2010 по справі 4-116/2010
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 72, 8300, (04595) 6-76-19

Справа № 4-116/10р.

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

В« 28В» січня 2010 року суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області Криворучко І.В., при секретарі Бердник О.І., розглянувши подання ст. слідчого СВ ЛВ на ПВТ ГУМВС України в Київській області капітана міліції ОСОБА_1 про надання дозволу на проведення КРВ у м.Борисполі та Бориспільському районі позапланової ревізії з окремих питань фінансово-господарської діяльності ДП „МА БориспільВ» , -

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшло зазначене подання, підтримуючи і обґрунтовуючи яке в судовому засіданні слідча пояснила, що кримінальна справа, порушена старшим прокурором другого наглядового відділу Головного управління нагляду за додержанням законів на транспорті та підприємствах оборонної промисловості Генеральної прокуратури України молодшим радником юстиції ОСОБА_2 за фактом здійснення службовими особами ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до законодавства без одержання ліцензії, за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.202 КК України.

В ході перевірки додержання вимог законодавства службовими особами ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» встановлено, що впродовж 2007- 2009 р.р., всупереч ст.9 ЗУ «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», без отримання ліцензії на медичну практику здійснювалась господарська діяльність з надання платних медичних послуг на підставі договорів, укладених із ЗАТ «Авіакомпанії «Аеросвіт», СЗАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», ДП «Український авіаційний метеорологічний центр», ДПІІ «Аіро Кейтерінг - Сервісіс-Україна», ДП «Зал офіційних делегацій», ЗАТ « СП «Кребо»,ТОВ «Аерохендлінг», ТОВ «Аеро-чартер», ТОВ «ОСОБА_3 Інтернешнл», ДАП «Україна», Бориспільською митницею.

Також, Державним підприємством «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» в період з 01.01.06 по 30.07.07р.р. всупереч ст.9 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», без отримання ліцензії на постачання теплової енергії здійснювалась господарська діяльність з надання платних послуг з теплопостачання на підставі договорів укладених з ТОВ «Київ-Кетерінг», ПМП «Вінчестер Сервіс»,УДПКЗ «Укрпошта», ДП «обслуговування повітряного руху «Украерорух», ЗАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», ТОВ «Українсько-середземноморські авіалінії», ВАТ «Авіакомпанія Авіалінії України»,Бориспільською митницею, окремим контрольно-пропускний пункт «Київ», ТОВ «ЛУК-Авіа- Ойл», ДПІІ «Аіро Кейтерінг Сервіз-Україна», ТОВ «Київріанта».

На даний час точної суми отриманних прибутків в зв»язку з безліцензійним наданням медичних послуг, та послуг з теплопостачання не встановлено.

Тому вона просить надати дозвіл на проведення КРВ у м.Борисполі та Бориспільському районі позапланової ревізії з окремих питань фінансово-господарської діяльності ДП „МА БориспільВ» .

Дослідивши матеріали подання та кримінальної справи, слід дійти висновку, що подання обґрунтоване і підлягає задоволенню у повному обсязі, оскільки подальше розслідування кримінальної справи потребує залучення фахівців в галузі бухгалтерського обліку.

На підставі викладеного, керуючись ст. 66 КПК України, ст. 11 Закону України В«Про державну контрольно-ревізійну службуВ» ,-

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити.

1.Надати дозвіл на проведення контрольно-ревізійним відділенням у м. Борисполі та Бориспільському районі, позапланової виїзної ревізії, з окремих питань фінансово-господарської діяльності Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» за період часу з надання послуг теплопостачання 10.06.2005 року по 20.06.2005 року,

2.На вирішення ревізії поставити наступні питання:

- чи надавало ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» без отримання ліцензії на медичну практику платні медичні послуги на підставі договорів, укладених із ЗАТ «Авіакомпанії «Аеросвіт», СЗАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», ДП «Український авіаційний метеорологічний центр», ДПІІ «Аіро Кейтерінг за період

01.01.2006 року по 15.06.2009 року?

- яку суму доходів отримало ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», за надання без отримання ліцензії на медичну практику, платні медичні послуги на підставі договорів, укладених із ЗАТ «Авіакомпанії «Аеросвіт», СЗАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», ДП «Український авіаційний метеорологічний центр», ДПІІ «Аіро Кейтерінг за період з 01.01.2006 року по 15.06.2009 року?

- чи надавало ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» без отримання ліцензії на постачання теплової енергії на підставі договорів укладених з ТОВ «Київ-Кетерінг», ПМП «Вінчестер Сервіс»,

УДПКЗ «Укрпошта», ДП «обслуговування повітряного руху «Украерорух», ЗАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», ТОВ «Українсько-середземноморські авіалінії», ВАТ «Авіакомпанія Авіалінії України»,Бориспільською митницею, окремим контрольно-пропускний пункт «Київ», ТОВ «ЛУК-Авіа-Ойл», ДПІІ «Аіро Кейтерінг Сервіз-Україна», ТОВ «Київріанта» за період з 01.01.2006 року по 15.06.2009 року?

- яку суму доходів отримало ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль»,за надання без отримання ліцензії отримання ліцензії на постачання теплової енергії на підставі договорів укладених з ТОВ «Київ-Кетерінг», ПМП «Вінчестер Сервіс»,УДПКЗ «Укрпошта»,ДП «обслуговування повітряного руху «Украерорух», ЗАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», ТОВ «Українсько-середземноморські авіалінії», ВАТ «Авіакомпанія Авіалінії України»,Бориспільською митницею, окремим контрольно-пропускний пункт «Київ», ТОВ «ЛУК-Авіа- Ойл», ДПІІ «Аіро Кейтерінг Сервіз-Україна», ТОВ «Київріанта».

Постанова остаточна і оскарженню не підлягає.

Суддя І.В.Криворучко

СудБориспільський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення28.01.2010
Оприлюднено15.09.2015
Номер документу49901505
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-116/2010

Постанова від 10.09.2010

Кримінальне

Тростянецький районний суд Сумської області

Янова Л. М.

Постанова від 29.11.2010

Кримінальне

Немирівський районний суд Вінницької області

Алєксєєнко В. М.

Постанова від 30.03.2010

Кримінальне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Постанова від 04.06.2010

Кримінальне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Васильковський В. М.

Постанова від 13.05.2010

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Казан І. С.

Постанова від 28.01.2010

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Криворучко І. В.

Постанова від 20.03.2010

Кримінальне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Ламєкін М. І.

Постанова від 03.09.2010

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Кіосак Н. О.

Постанова від 17.06.2010

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Рабець М. Д.

Постанова від 29.12.2010

Кримінальне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Бужора В. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні