Ухвала
від 09.12.2013 по справі 2а-2133/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

про призначення до розгляду заяви

09 грудня 2013 року Справа № 2а-2133/10/1170

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Мирошниченко В.С., розглянувши заяву про зміну способу і порядку виконання судового рішення в адміністративній справі за позовом Кіровоградської об'єднаної держаної податкової інспекції до дочірнього підприємства "Кіровенергія" товариства з обмеженою відповідальністю "Грін енерго технолоджі" про припинення підприємницької діяльності юридичної особи,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до дочірнього підприємства "Кіровенергія" товариства з обмеженою відповідальністю "Грін енерго технолоджі" про припинення підприємницької діяльності юридичної особи.

Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 16.09.2010 року позовні вимоги Кіровоградської об'єднаної держаної податкової інспекції задоволено в повному обсязі,

27.11.2013 року позивачем через канцелярію суду подано заяву про зміну способу і порядку виконання судового рішення шляхом зміни ліквідаційної комісії в кількості трьох осіб з числа працівників Кіровоградської ОДПІ на ліквідаційну комісію з числа засновників/керівників даної юридичної особи – ДП "Кіровенергія" ТОВ "Грін енерго технолоджі", ід. код 36978429.

Відповідно до ч.2 ст. 263 КАС України суд розглядає питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або сторони виконавчого провадження, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі, та у виняткових випадках може відстрочити або розстрочити виконання, змінити чи встановити спосіб і порядок виконання рішення. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст. 263 КАС України, суддя,-

УХВАЛИВ:

           1. Призначити розгляд заяви про зміну способу і порядку виконання судового рішення в адміністративній справі за позовом Кіровоградської об'єднаної держаної податкової інспекції до дочірнього підприємства "Кіровенергія" товариства з обмеженою відповідальністю "Грін енерго технолоджі" про припинення підприємницької діяльності юридичної особи у судовому засіданні на 12 грудня 2013 року о 10:00 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 1 .

2. Заява розглядатиметься та вирішуватиметься суддею Мирошниченком В.С. одноособово.

3. Викликати в судове засідання осіб, які беруть участь у справі.

4. Сторони, учасники або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

5. Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                          В.С. Мирошниченко

Дата ухвалення рішення09.12.2013
Оприлюднено12.08.2015
Номер документу48051716
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2133/10/1170

Ухвала від 23.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 09.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 12.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 11.06.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Постанова від 16.09.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні