Ухвала
від 21.10.2014 по справі 823/2800/14
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду адміністративної справи

21 жовтня 2014 року справа № 823/2800/14

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді - Каліновської А.В.,

при секретарі - Шалько І.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області до Черкаського Обласного Відділення Всеукраїнської Громадської Організації «Комітет По Боротьбі З Корупцією В Органах Державної Влади, Правоохоронних Органах, ОСОБА_1 Судах» про припинення юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся в Черкаський окружний адміністративний суд з вищезазначеним адміністративним позовом, в якому просить припинити юридичну особу - Черкаське Обласне Відділення Всеукраїнської Громадської Організації В«Комітет По Боротьбі З Корупцією В Органах Державної Влади, Правоохоронних Органах, ОСОБА_1 СудахВ» (код ЄДРПОУ 34609159).

Ухвалою судді Черкаського окружного адміністративного суду від 13 жовтня 2014р. відкрито провадження у справі.

25 вересня 2014 року на адресу Черкаського окружного адміністративного суду надійшло клопотання державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області про розгляд справи без участі свого представника.

Відповідач в судове засідання 21 жовтня 2014 року не з'явився, про причину своєї неявки не повідомив.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 128 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладає розгляд справи в разі неприбуття в судове засідання відповідача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Приймаючи до уваги, що відповідач в судове засідання не з'явився та не направив до суду заяви про розгляд справи за його відсутності, суд приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 128, 150, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд адміністративної справи за позовом державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області до Черкаського Обласного Відділення Всеукраїнської Громадської Організації «Комітет По Боротьбі З Корупцією В Органах Державної Влади, Правоохоронних Органах, ОСОБА_1 Судах» про припинення юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством до 09 год. 40 хв. 28 жовтня 2014 року , про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Особи, які беруть участь у справі, у разі неможливості прибуття до суду з поважних причин, зобов'язані завчасно повідомити про це суд відповідно до вимог ч. 2 ст. 40 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Каліновська

Дата ухвалення рішення21.10.2014
Оприлюднено12.08.2015
Номер документу48058420
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи, що не пов'язане з банкрутством

Судовий реєстр по справі —823/2800/14

Ухвала від 21.10.2014

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

Постанова від 28.10.2014

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

Ухвала від 13.10.2014

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

Ухвала від 18.09.2014

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні