Ухвала
від 22.10.2013 по справі 807/3718/13-а
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закiнчення пiдготовчого провадження i призначення справи до судового розгляду

22 жовтня 2013 рокум. Ужгород№ 807/3718/13-а

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Гебеш С. А., провівши підготовку справи до судового розгляду за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Русинія" до Державного інспектора Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області ОСОБА_1, Державного інспектора Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області ОСОБА_2, Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області про визнання протиправним та скасування припису, -

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Русинія" звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Державного інспектора Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області ОСОБА_1, Державного інспектора Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області ОСОБА_2, Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області про визнання протиправним та скасування припису.

При підготовці справи до судового розгляду були проведені наступні підготовчі дії: вивчено адміністративний позов та додані до нього матеріали справи; запропоновано відповідачу надати заперечення проти позову та інші докази, які у нього є; вчинені інші дії щодо підготовки справи до судового розгляду.

На підставі наведеного та керуючись статтями 121, 165 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Русинія" до Державного інспектора Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області ОСОБА_1, Державного інспектора Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області ОСОБА_2, Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області про визнання протиправним та скасування припису.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 07 листопада 2013 року о 14:00 год. в залі судового засідання Закарпатського окружного адміністративного суду за адресою: м. Ужгород, пл. Б. Хмельницького, 21.

Адреса для кореспонденції: 88000, м. Ужгород, вул. Загорська, 30.

Викликати сторони у судове засідання судовими повістками.

Справу буде розглянуто суддею Гебеш С.А. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає. Згідно ч. 2 ст. 185 КАС України заперечення на ухвалу сторони можуть викласти в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Суддя C.А. Гебеш

Дата ухвалення рішення22.10.2013
Оприлюднено14.08.2015
Номер документу48157037
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування припису

Судовий реєстр по справі —807/3718/13-а

Ухвала від 22.10.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гебеш С. А.

Постанова від 05.03.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гебеш С. А.

Ухвала від 11.11.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гебеш С. А.

Ухвала від 22.10.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гебеш С. А.

Ухвала від 22.10.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Гебеш С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні