Ухвала
від 31.01.2011 по справі б-27/303-10
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

УХВАЛА

про прийняття апеляційної скарги до провадження

"31" січня 2011 р. Справа № Б-27/303-10

Колегія суддів у складі: головуючий суддя Могилєвкін Ю.О., суддя Бабакова Л.М., суддя Плужник О.В.

розглянувши апеляційну скаргу кредитора, ФОП ОСОБА_1, м. Харків (вх. № 464Х/3) на постанову господарського суду Харківської області від 22.12.2010р. по справі № Б-27/303-10

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер Пройм Харків», м. Харків

до Товариства з обмеженою відповідальністю «УПК-Харківзбут», м. Південне

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИЛА:

Постановою господарського суду Харківської області від 22.12.2010 р. (суддя Мамалуй О.О.) визнано юридичну особу -ТОВ «УПК-Харківзбут»банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Встановлено, що розмір безспірних вимог ТОВ «УПК-Харківзбуд»до ТОВ «Інтер Пройм Харків»складає 250000,00 грн. З дня прийняття даної постанови скасовуються арешти, що накладені на

майно боржника, і інші обмеження щодо розпорядження майном боржника, в тому

числі податкова застава. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо

розпорядження майном банкрута не допускається. Призначено ліквідатором банкрута ініціюючого кредитора -ТОВ «Інтер Пройм Харків». Зобов'язано ліквідатора виконати дії, передбачені ст. ст. 22-34, 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», і надавати суду щомісячно звіти про хід ліквідаційної процедури, в строк до 22.06.2011р. виконати ліквідаційну процедуру, надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, всі докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, у тому числі акти інвентаризації виявленого майна банкрута, акти оцінки майна, звіт про виплачені кредиторам кошти, договори купівлі-продажу майна банкрута, докази опублікування оголошення про відкриття ліквідаційної процедури в офіційному друкованому органі України (газетах «Голос України»або «Урядовий кур'єр»), довідки установ банку про закриття рахунків банкрута, докази повідомлення органів державної податкової служби, Пенсійного фонду і центру зайнятості про закінчення ліквідаційної процедури, довідку архіву про прийняття документів, які підлягають довгостроковому зберіганню, довідку органу внутрішніх справ про прийняття печаток і штампів банкрута або докази публікації оголошення про недійсність печатки та штампів банкрута у випадку їх не виявлення, оригінали установчих документів і свідоцтва про державну реєстрацію, ліквідаційний баланс та інші документи, що свідчать про виконану ліквідатором роботу по ліквідації банкрута. Зобов'язано ліквідатора вжити заходів щодо з'ясування питання, чи порушувалася кримінальна справа у відношенні боржника або його посадових осіб, а також з'ясувати питання чи порушувалося виконавче провадження органами державної виконавчої служби у відношенні боржника за його місцезнаходженням. Крім того, вжити заходів щодо розшуку печатки, штампу, оригіналів установчих документів та свідоцтва про державну реєстрацію банкрута. .

Кредитор, ФОП ОСОБА_1, з постановою суду першої інстанції не погодився, подав апеляційну скаргу, в якій просить постанову господарського суду Харківської області від 22.12.2010 р. скасувати, посилаючись на порушення норм чинного законодавства.

Одночасно в апеляційній скарзі викладено клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження.

Колегія суддів, заслухавши доповідь судді-доповідача щодо вищевказаного клопотання, вважає, що строк подання апеляційної скарги пропущений з поважних причин і повинен бути відновлений, а матеріали апеляційної скарги є достатніми для прийняття її до провадження.

Керуючись статтями 53, 93, 94, 98 Господарського процесуального кодексу України, колегія суддів Харківського апеляційного господарського суду

УХВАЛИЛА:

1. Відновити пропущений строк на подання апеляційної скарги.

2. Прийняти апеляційну скаргу до провадження.

3. Розгляд скарги призначити на "02" березня 2011 р. об 11:00 год. у приміщенні Харківського апеляційного господарського суду за адресою: 61022, місто Харків, пр. Леніна 5, 1-й поверх., каб. № 108.

4. Зобов'язати кредиторів, ліквідатора та боржника не пізніше ніж за три дні до судового засідання надати суду відзиви на апеляційну скаргу, документальне обґрунтування своїх заперечень.

5. Викликати в судове засідання представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями. Про неможливість прибуття представників обов'язково письмово повідомити суд.

6. Попередити сторони, що у разі неявки представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями, ненаданням витребуваних документів, справа може бути розглянута за наявними в ній документами.

Головуючий суддя Могилєвкін Ю.О.

Суддя Бабакова Л.М.

Суддя Плужник О.В.

Примітка: Звернути увагу сторін на те, що суд має право стягувати в доход державного бюджету з винної сторони штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ненадіслання у встановлений строк відзиву на позовну заяву або витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону (п. 5 ст.83 ГПК України).

СудХарківський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення31.01.2011
Оприлюднено14.08.2015
Номер документу48188846
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-27/303-10

Постанова від 16.03.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Бабакова Л.М.*

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Бабакова Л.М.*

Ухвала від 02.03.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Бабакова Л.М.*

Ухвала від 31.01.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Бабакова Л.М.*

Ухвала від 20.07.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Ухвала від 08.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Ухвала від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Ухвала від 04.04.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Ухвала від 23.09.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

Ухвала від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Чистякова І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні