Вирок
від 11.12.2013 по справі 310/6310/13-к
БЕРДЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 310/6310/13-к

1-в/310/381/14

ВИРОК

Іменем України

11 грудня 2013 рокум. Бердянськ

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

в складі головуючого судді Богомолової Л.В.

при секретарі Рибалка Н.М.

за участю прокурора Сердюк Є.О.

за участю захисників ОСОБА_1, ОСОБА_35

за участю представників потерпілих ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Бердянську кримінальну справу № 310/6310/13-к рік по обвинуваченню ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженець с. Луначарське Бердянського району Запорізької області, громадянин України, українець, освіта середня, знаходиться у цивільному шлюбі з ОСОБА_6, зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1, не судимому в силу вимог ст.89 КК України

у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.190, ч.1 ст.209 КК України ,

суд

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_5 приблизно у грудні 2012 року вступив у злочинну змову з невстановленою слідством особою, яка шляхом несанкціонованого втручання у систему дистанційного банківського обслуговування, через мережу Інтернет, мала можливість переводити грошові кошти на інші розрахункові рахунки.

Згідно розробленого вказаними особами злочинного плану, ОСОБА_5, повинен був повідомити вказаній невстановленій особі номери платіжних карток, на які потрібно перерахувати грошові кошти, не санкціоновано зняті з рахунків фізичних та юридичних осіб. В подальшому ОСОБА_5 повинен був зняти з вказаних ним розрахункових рахунків готівку, або виконати безготівкові операції, після чого, незаконно отримані таким чином грошові кошти ОСОБА_5 та не встановлена особа мали розділити між собою.

Так, реалізовуючи свій злочинний намір, ОСОБА_5 17.01.2013 року разом з невстановленою в ході досудового слідства особою, шляхом несанкціонованого втручання у роботу системи дистанційного банківського обслуговування AT «ОТП Банк», перерахували грошові кошти з карток «Visa Classic» - НОМЕР_3, «Visa Classic» - НОМЕР_4, «Visa Classic» - НОМЕР_5 в розмірі 400,400 та 250 грн. через платіжну систему «Ligpay», на платіжний сервіс «Єдиний Гаманець» - в адресу ОСОБА_8, а саме: згідно інформації від банку-екваєра ПАТ КБ «ПриватБанк», який здійснює процесинг карткових операцій через Інтернет сервіс «Ligpay», (назва «LigpayUAN» та «LP OTHER SER UAH», з'ясовано, що по картках AT «ОТП Банк» операції мають наступні реквізити:

1. Картка «Visa Classic» - НОМЕР_3: Ідентифікатор платника: (мобільний телефон): НОМЕР_6; ІРадреса:НОМЕР_7;

Призначення платежів: поповнення рахунку платіжного сервісу «Єдиний Гаманець» (ТОВ «Діджітал Пеймент Сістемс») з коментарями «Refill НОМЕР_8» та «Refill НОМЕР_9».

2. Картка «Visa Classic» - НОМЕР_4: Ідентифікатор платника: (мобільний телефон): НОМЕР_10; ІРадреса:НОМЕР_7;

Призначення платежів: поповнення рахунку платіжного сервісу «Єдиний Гаманець» (ТОВ «Діджітал Пеймент Сістемс») з коментарями «Refill НОМЕР_11».

3. Картка «Visa Classic» - НОМЕР_5: Ідентифікатор платника: (мобільний телефон): НОМЕР_10; ІРадреса:НОМЕР_7;

Призначення платежів: поповнення рахунку платіжного сервісу «Єдиний Гаманець» (ТОВ «Діджітал Пеймент Сістемс») з коментарями «Refill НОМЕР_12».

В подальшому ОСОБА_5 разом з невстановленою в ході досудового слідства особою 18.01.2013 року за допомогою електронного сервісу «Exchenge Service» провів обмін 1050 гривень отриманих з карток «Visa Classic» НОМЕР_3, «Visa Classic» - НОМЕР_4, «Visa Classic» -НОМЕР_5 на грошову одиницю у вигляді російських рублів по курсу 1, 00 російський рубль = 0,28 гривень, що склало 3750 рублів, які в подальшому ОСОБА_5 через систему Інтернет - платежів «WebMoney», «Яндекс.Деньги» перерахував на рахунки, вказані невстановленою слідством особою, залишивши собі частину від вказаної суми, в якості винагороди.

Продовжуючи свої злочинні дії, 04.02.2013 року ОСОБА_5 разом з невстановленою в ході досудового слідства особою шляхом несанкціонованого втручання у роботу системи дистанційного банківського обслуговування AT «ОТП Банк», перерахували грошові кошти з картки «Master Card» - НОМЕР_13, в розмірі 400 грн. через платіжну систему «Ligpay», на платіжний сервіс «Єдиний Гаманець» - в адресу ОСОБА_8, а саме: згідно інформації від банку-екваєра ПАТ КБ «ПриватБанк», який здійснює процесинг карткових операцій через Інтернет сервіс «Ligpay», (назва «LigpayJJAN» та «LP OTHER SER UAH», з'ясовано, що по картках AT «ОТП Банк» операції мають наступні реквізити:

Картка «Master Card» - НОМЕР_13:

Ідентифікатор платника: (мобільний телефон): НОМЕР_14;

IP адреса:НОМЕР_15;

Призначення платежів: поповнення рахунку платіжного сервісу «Єдиний Гаманець» (ТОВ «Діджітал Пеймент Сістемс») з коментарями «Refill НОМЕР_16».

В подальшому ОСОБА_5 разом з невстановленою в ході досудового слідства особою 04.02.2013 року через систему Інтернет - сервіс «Ligpay» перерахував вказані грошові кошти на номер мобільного телефону НОМЕР_17, вказаний невстановленою слідством особою.

В результаті злочинних дій ОСОБА_5 та невстановленої слідством особи AT «ОТП Банк» було спричинено матеріальні збитки на суму 1450 грн.

В подальшому, реалізовуючи свій злочинний намір, ОСОБА_5, запропонував своєму знайомому ОСОБА_9 за грошову винагороду оформити у ПАТ КБ «ПриватБанк» на своє ім'я платіжну банківську картку, нібито для отримання грошового переказу, на що останній дав свою згоду.

Після відкриття у відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк» розрахункового рахунку НОМЕР_18, та отримання платіжної банківської картки, ОСОБА_9 передав її реквізити та паролі доступу ОСОБА_5 після чого останній повідомив реквізити вказаної картки невстановленій слідством особі.

21.01.2013 року шляхом несанкціонованого втручання у роботу системи дистанційного банківського обслуговування ПАТ КБ «ПриватБанк», встановленої у ЖБК-274 «Перетворювач-3» ЕДРПОУ 20512831, невстановлена слідством особа перерахувала грошові кошти вказаного підприємства в сумі 36000 грн. на розрахунковий рахунок НОМЕР_18 у ПАТ КБ «ПриватБанк», відкритий на ім'я ОСОБА_9, ІНФОРМАЦІЯ_5.

Надалі, ОСОБА_5 через систему Інтернет - платежів «Приват24», користуючись розрахунковим рахунком ОСОБА_9 перерахував вказані грошові кошти на рахунок обміннику ОСОБА_10 НОМЕР_19, з якого останній, згідно вказівки ОСОБА_5, вказані грошові кошти перевів на рахунок НОМЕР_20 платіжної системи «Ліберті Резерв».

В подальшому ОСОБА_5 вказаними грошовими коштами розпорядився на свій розсуд.

В результаті злочинних дій ОСОБА_5 та невстановленої слідством особи, ЖБК-274 «Перетворювач-3» було спричинено матеріальні збитки на суму 36000 грн.

Продовжуючи свої злочинні дії, приблизно у 20-х числах січня 2013 року, ОСОБА_11, запропонував своєму знайомому ОСОБА_12 за грошову винагороду оформити у ПАТ КБ «ПриватБанк» платіжну банківську картку, нібито для отримання грошового переказу. Після цього ОСОБА_12 запропонував оформити вказану платіжну картку ОСОБА_13, на що останній дав свою згоду.

Після відкриття у відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк» розрахункового рахунку НОМЕР_21 та отримання платіжної банківської картки, ОСОБА_13 повідомив її реквізити ОСОБА_12, а останній - ОСОБА_5

Надалі, ОСОБА_5 повідомив реквізити платіжної картки ОСОБА_14 невстановленій слідством особі.

23.01.2013 року шляхом несанкціонованого втручання у роботу системи дистанційного банківського обслуговування ПАТ КБ «ПриватБанк», встановленої у ТОВ «Редакція газети «Час і ми», ЕДРПОУ 31707627, невстановлена слідством особа перерахувала грошові кошти вказаного підприємства у сумі 13000 грн. на розрахунковий рахунок НОМЕР_21 в ПАТ КБ «ПриватБанк», відкритий на ім'я ОСОБА_13.

Надалі, ОСОБА_13. зняв з платіжної картки вказані грошові кошти в сумі 13000 грн., та передав їх ОСОБА_12, після чого останній передав вказані грошові кошти ОСОБА_5

Після чого ОСОБА_5 через термінал ПАТ КБ «ПриватБанку», розташований біля торгового центру «Дельмар» у м. Бердянськ Запорізької області, частину грошових коштів перерахував на рахунок, вказаний невстановленою слідством особою, а частину, що залишилась, залишив собі.

В результаті злочинних дій ОСОБА_5 та невстановленої слідством особи ТОВ «Редакція газети «Час і ми» було спричинено матеріальні збитки на суму 13000 грн.

Таким чином, ОСОБА_5 та не встановлена слідством особа за попередньою змовою між собою незаконно заволоділи чужим майном шляхом обману з використанням електронно-обчислювальної техніки на загальну суму 50 450 грн.

Крім того, ОСОБА_5 разом з не встановленою в ході досудового слідства особою, після проведення несанкціонованого втручання у систему дистанційного банківського обслуговування «Приват24», через мережу Інтернет, 21.01.2013 року провів незаконне списання грошових коштів в сумі 36000 грн. з рахунку ЖБК 274 «Перетворювач 3» НОМЕР_22 на рахунок НОМЕР_23, фізичної особи ОСОБА_9. Таким чином ОСОБА_5, разом з невстановленою в ході досудового слідства особою, заволодів грошовими коштами ЖБК 274 «Перетворювач З».

В подальшому ОСОБА_5 реалізуючи свій злочинний намір, направлений на легалізацію (відмивання) доходів, здобутих внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, а саме вчинення дій спрямованих на приховання незаконного походження таких коштів, вчинив фінансові операції, з метою отримання з рахунку ЖБК 274 «Перетворювач 3» коштів, а саме з рахунку ОСОБА_9 на рахунок карти НОМЕР_19 яка належить ОСОБА_10 перерахував грошові кошти в сумі 35945, 26 грн., які ОСОБА_10, згідно вказівки ОСОБА_5, перевів на рахунок НОМЕР_20 платіжної системи «Ліберті Резерв». В подальшому, ОСОБА_5 вказаними грошовими коштами розпорядився на свій розсуд. Згідно висновків судово-економічної експертизи №29 від 29.05.2013 року операції пов'язані з переказом грошових коштів з вищевказаних рахунків на рахунки у т.ч. з метою їх зарахування на рахунок отримувача або видачі йому у готівковій формі, відкриття рахунку підпадають під поняття фінансових операцій.

У пред'явленому звинуваченні обвинувачений ОСОБА_15 свою вину, при вказаних у вироку обставинах, за ч.3 ст. 190, ч.1 ст.290 КК України визнав повністю. У скоєному він розкаюється, просить суд строго його не карати.

Представник потерпілого АТ «ОТП Банк» ОСОБА_2 цивільний позов на суму 1450 грн. підтримав повністю, просить суд його задовольнити в повному обсязі.

Представник потерпілого ЖБК № 274 ОСОБА_3 цивільний позов на суму 36000 грн. підтримала повністю, просить суд його задовольнити в повному обсязі.

Представник потерпілого ТОВ «РГ « Час і ми» ОСОБА_16 цивільний позов на суму 13518 грн. 89 коп. підтримала повністю, просить суд його задовольнити в повному обсязі.

Інші докази судом не досліджувалися через ст.349 КПК України, які всіма учасниками судового розгляду визнані і не оспорюються. При цьому судом з'ясовано чи правильно розуміють учасники процесу зміст цих обставин, чи немає сумнівів в добровільності і істинності їх позицій, при цьому судом роз'яснено, що вони будуть позбавлені права оспорювати ці обставини в апеляційному порядку.

Оцінюючи в сукупності всі обставини по справі суд приходить до висновку, що вина обвинуваченого в здійсненні злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України доведена і його дії правильно кваліфіковані за ч.3 ст.190 КК України, як заволодіння чужим майном шляхом зловживання обману (шахрайство), вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, за попередньою змовою групою осіб.

Вина обвинуваченого ОСОБА_5 в здійсненні злочину, передбаченого ч.1 ст.209 КК України доведена і його дії правильно кваліфіковані за ч.1 ст.209 КК України, як вчинення дій, спрямованих на приховання незаконного походження коштів, одержаним внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів.

При призначенні покарання обвинуваченому ОСОБА_5 суд враховує, що він щиро розкаюється в скоєному, позитивно характеризується по місцю проживання, як пом'якшувальні вину обставини.

Розглядаючи особу обвинуваченого ОСОБА_5 суд бере до уваги, що обвинувачений офіційно суспільно-корисною працею не займається.

При призначенні покарання обвинуваченому ОСОБА_5 суд враховує характер і ступень тяжкості злочину, конкретні обставини справи, вказані дані про особу ОСОБА_5, його відношення до скоєного, та вважає, що виправлення і перевиховання обвинуваченого ОСОБА_5 можливо без ізоляції від суспільства, призначивши покарання в межах санкції ч.3 ст.190, ч.1 ст.209 КК України та застосувавши ст.75 КК України.

Конфіскацію майна суд не застосовує на підставі ст.77 КК України.

Цивільні позови потерпілих АТ «ОТП Банк» на суму 1450 грн., ЖБК № 274 на суму 36000 грн., ТОВ «РГ « Час і ми» ОСОБА_16 суму 13518 грн. 89 коп. підлягають повному задоволенню, оскільки обвинувачений повністю їх визнає та просить суд задовольнити з суми внесеної застави.

Згідно ч.11 ст.182 КПК України - застава, що не була звернена в дохід держави, повертається підозрюваному, обвинуваченому, заставодавцю після припинення дії цього запобіжного заходу. При цьому застава, внесена підозрюваним, обвинуваченим, може бути повністю або частково звернена судом на виконання вироку в частині майнових стягнень. Застава, внесена заставодавцем, може бути звернена судом на виконання вироку в частині майнових стягнень тільки за його згодою.

Долю речових доказів по справі суд вирішує у порядку ст.100 КПК України.

Судових витрат по справі не має.

Керуючись ст.ст. 368, 370, 373-374 КПК України, суд

ЗАСУДИВ:

ОСОБА_5 визнати винним у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.190, ч.1 ст.209 КК України і призначити покарання за ч.3 ст.190 КК України у вигляді п'яти років позбавлення волі, за ч.1 ст.209 КК України у вигляді трьох років позбавлення волі с позбавленням права обіймати матеріально-відповідальні посади строком на два роки, без конфіскації коштів, одержаних злочинним шляхом і без конфіскації майна.

Відповідно до ст.70 ч.1 КК України призначити покарання за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити п'ять років позбавлення с позбавленням права обіймати матеріально-відповідальні посади строком на два роки, без конфіскації коштів, одержаних злочинним шляхом і без конфіскації майна..

На підставі ст.75 КК України звільнити ОСОБА_5 від основного відбування покарання з випробуванням, з іспитовим строком три роки, з покладенням на нього обов`язків, передбачених п.п. 2,3,4 ст. 76 КК України:

- не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції;

- повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання;

- періодично з'являтися для реєстрації в кримінально-виконавчу інспекцію;

Запобіжний захід ОСОБА_5 не обирався.

Арешт на транспортний засіб ( мотоцикл) марки HCNDA CBR державний номер НОМЕР_24, 2007 року, шасі ( кузов, рама) НОМЕР_25 оранжевого коліру, накладений на підставі ухвали слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя від 10 червня 2013 року - скасувати.

Речові докази по справі, які знаходяться в камері зберігання речових доказів Ленінського РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області: бокс з під сім карти «МТС» ICCID НОМЕР_26; бокс з під сім карти «МТС» ICCID НОМЕР_27; бокс з під сім карти «МТС» ICCID НОМЕР_28; бокс з під сім карти «МТС» ICCID НОМЕР_29; лист «МТС» про сім карту НОМЕР_30; картки «djuice» без сім карти НОМЕР_31; картки «djuice» без сім карти НОМЕР_32; картки «djuice» без сім карти НОМЕР_33; картки «Київстар» без сім карти НОМЕР_34; картки «Київстар» без сім карти НОМЕР_35; картки «Київстар» без сім карти НОМЕР_36; картки «Київстар» без сім карти НОМЕР_37; картки «Київстар» без сім карти НОМЕР_38; картки «МТС» без сім карти без номеру; картки «МТС» без сім карти без номеру; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_39; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_40; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_41; пластикова карта системи «ТелеБанк»; карта Віза AT «ОТП Банк» НОМЕР_42 на ОСОБА_5; карта «Мастеркард» AT «ОТП Банк» НОМЕР_43 на ім'я ОСОБА_17; карта «Мастеркард» «ЕССО Банк» НОМЕР_44 на ім'я ОСОБА_18; карта Віза AT «ОТП Банк» НОМЕР_45 на ім'я ОСОБА_17; карта Віза AT «ОТП Банк» НОМЕР_46 на ім'я ОСОБА_19.; пласткиова картка «Прайд» НОМЕР_47; OTPdirekt НОМЕР_48 ІНФОРМАЦІЯ_6; OTPdirekt НОМЕР_49 ІНФОРМАЦІЯ_6; OTPdirekt НОМЕР_50 ІНФОРМАЦІЯ_6; OTPdirekt НОМЕР_51 ІНФОРМАЦІЯ_6; OTPdirekt НОМЕР_52 ІНФОРМАЦІЯ_7, OTPdirekt НОМЕР_53 ІНФОРМАЦІЯ_8, сім карта «МТС» НОМЕР_54; сім карта «МТС» НОМЕР_55; сім карта «МТС» НОМЕР_56; сім карта «МТС» НОМЕР_57; сім карта «МТС» НОМЕР_58; сім карта «МТС» НОМЕР_26; сім карта «МТС» НОМЕР_59; сім карта «МТС» НОМЕР_60; сім карта «МТС» НОМЕР_61; сім карта «Київстар» НОМЕР_62; сім карта «Київстар» НОМЕР_63; сім карта «Київстар» НОМЕР_64; сім карта «Київстар» НОМЕР_65 If; сім карта «Київстар» НОМЕР_66; сім карта «Київстар» НОМЕР_67; сім карта «Київстар» НОМЕР_68; сім карта «Київстар» НОМЕР_69; сім карта «Київстар» НОМЕР_70; сім карта «Київстар» НОМЕР_71; сім карта «Київстар» НОМЕР_72; сім карта «djuice» НОМЕР_73; сім карта «djuice» НОМЕР_74; сім карта «djuice» НОМЕР_75; сім карта «djuice» НОМЕР_76; сім карта «djuice» НОМЕР_77; сім карту «МТС» НОМЕР_78 та сім картою «djuice» НОМЕР_79 мобільного телефону «Самсунг» НОМЕР_80, НОМЕР_81 , два конверти з пін кодами AT «ОТП Банк» на ім'я ОСОБА_17; квитанція№32 AT «ОТП Банк» від 13.01.2012 року; договір AT «ОТП Банк» №Е031122415 на 6 аркушах; договір №Н041122415 AT «ОТП Банк» на ім'я ОСОБА_17 на 4 аркушах; квитанція №3 5 AT «ОТП Банк» від 13.01.2012 року; квитанція №34 AT «ОТП Банк» від 13.01.2012 року; квитанція №33 AT «ОТП Банк» від 13.01.2012 року; квитанція №06 AT «ОТП Банк» від 13.01.2012 року; квитанція №05 AT «ОТП Банк» від 13.01.2012 року; реквізити для переказів у національній та іноземній валюті на 1 аркуші; квитанція №30 AT «ОТП Банк» від 30. 10.2012 року; квитанція №25 AT «ОТП Банк» від 30.10.2012 року; конверт з пін кодом AT «ОТП Банк» на ім'я ОСОБА_20; договір №D031226409 AT «ОТП Банк» на ім'я ОСОБА_21 на 7 аркушах; договір №203342012 AT «ОТП Банк» на ім'я ОСОБА_21 на 1 аркуші; довідка на ім'я ОСОБА_22 на 1 аркуші; конверт з пін кодом AT «ОТП Банк»; картка клієнта «ПіпНет» логін ІНФОРМАЦІЯ_9; договір №591595 AT «ОТП Банк» на ім'я ОСОБА_21 на 5 аркушах; прибутково касовий ордер НОМЕР_82 від 30.05.2012 року на 1 аркуші; інформація про рахунки клієнта ОСОБА_20 на 2 аркушах; звіт рахунок за період з 01.01.2012 року по 21.02.2012 року на ім'я ОСОБА_17; авторизація платежів на ім'я ОСОБА_23 на 1 аркуші; довідка AT «ОТП Банк» №203-03/249 на 1 аркуші; заява здобувача атестата системи «ВебМані» на ім'я ОСОБА_17, заява на ідентифікацію на ім'я ОСОБА_18, реквізити для переказів у національній та іноземній валюті на ім'я ОСОБА_18; анкета ELS на ім'я ОСОБА_5 на 2 аркушах; фотокопія паспорта та ІНН ОСОБА_17 на 2 аркушах; відповідь с «Приват Банк» НОМЕР_120 на ім'я ОСОБА_24; листок з черновими записам на 1 аркуші; договір AT «ОТП Банк» №203/3191/12 на 1 аркуші; договір AT «ОТП Банк» №658911 на 6 аркушах; договір № D041173945 на 9 аркушах; договір AT «ОТП Банк» №203/2851/12 на ім'я ОСОБА_17 на 3 аркушах; ксерокопія ІНН на ім'я ОСОБА_25; заява на видачу готівки №7 до 11.03.2013 року на ім'я ОСОБА_26; квитанція №3 від 11.03.2013 року; квитанція №79 від 11.03.2013 року на ім'я ОСОБА_26; листок з черновими записами; чеки «ПриватБанк» 4 штуки, два аркуші ксерокопії чеків; заява від ОСОБА_5 на ім'я ген. Директора ТОВ «02», роздруківка по рахунку «ПриватБанк» на ім'я ОСОБА_27; копія заяви від ОСОБА_24 на ім'я директора Запорізького РУ «ПриватБанк» на 2 аркушах; два аркуші з черновими записами; заява ОСОБА_17 (здобувача атестата в системі «Вебмані» ); договір №203/3253/12 на 2 аркушах; договір №872229 на ім'я ОСОБА_28 на 5 аркушах; заява на ім'я ОСОБА_29; виписка по карті з «ВТБ Банку, сім карта мобільного оператора «Life»; сім карта мобільного оператора «Київстар»; накопичувач на жорстких магнітних дисках «Самсунг» НОМЕР_83 об'ємом 40 гб.; накопичувач на жорстких магнітних дисках «Сіагейт» НОМЕР_84 об'ємом 40 гб.; DSL Роутер модель № DSL-2500U/BRU/D; фотокарка ОСОБА_36, Копія паспорта та ІПН на ОСОБА_30; зошит з чорновими записами в клітинку; документи на мобільний телефон «Самсунг» НОМЕР_85; чорнові записи на 11 аркушах різного розміру; товарно-транспортна накладна НОМЕР_86; коробка с під сім карти «МТС» НОМЕР_87; коробка с під сім карти «МТС» НОМЕР_88; коробка з сім картою «МТС» НОМЕР_89; коробка з сім картою «МТС» НОМЕР_90; виписки з номерами «Київстар» - НОМЕР_1 та НОМЕР_2; бокси з під сім карт «Київстар» в кількості 7 штук; коробки з сім картами «Київстар» в кількості 12 штук; коробка з сім картою «Діджус» НОМЕР_91; карта Віза «Укрсіббанк» НОМЕР_92; сім карта «Київстар» НОМЕР_93; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_94; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_95; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_96; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_97; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_98; карта Мастер Карт «ПриватБанк» НОМЕР_99; карта «Прайд» НОМЕР_100; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_101; квитанція № 1 «ПриватБанк» від 31.01.2013 року; конверт «ПриватБанк»; карта Віза «VAB банк» НОМЕР_102 з пін кодом; карта Віза «VAB банк» НОМЕР_103 з пін кодом; бокс з під сім карти «Київстар» НОМЕР_104; ксерокопія паспорта на ім'я ОСОБА_32; заява ОСОБА_32 до «VAB банк»; договір ОСОБА_32 до «VAB банк» на 4 аркушах; сім карта «МТС» НОМЕР_105; чек про реєстрацію в «Приват24» та 3 сім карти «МТС»; карта Віза «ПриватБанк» НОМЕР_106; сім карта «МТС» з карткою Візою «ПриватБанк» НОМЕР_107; ксерокопія паспорта на ім'я ОСОБА_33; сім карта «МТС» з карткою Візою «ПриватБанк» НОМЕР_108, чек про реєстрацію в «Приват24»; карта Віза Банк «Форум» НОМЕР_109, пін код; квитанція НОМЕР_110, видатковий позабалансовий ордер НОМЕР_111; договір №2457304 від 07.03.13 на 3 аркушах; чорнові записи на 6 аркушах різного розміру; чеки про реєстрацію в «Приват24» 2 штуки; сім карта «Київстар» НОМЕР_112; документи на комп'ютер на 4 аркушах; сім карти «МТС» в кількості 7 штук; сім карти «Київстар» в кількості 10 штук; сім карти «Джине» в кількості 1 штука; мобільний телефон «Самсунг» в корпусі чорного кольору в розбитому стані без сім карти; мобільний телефон «Нокіа» 1661-2. НОМЕР_113 без задньої кришки з сім картою «Київстар»; мобільний телефон «Нокіа» 5530. НОМЕР_114 без передньої панелі корпусу, без сім карти; мобільний телефон «Нокіа» 7710. НОМЕР_115 без акумуляторної батареї та без сім карти; мобільний телефон «Самсунг» НОМЕР_116 та НОМЕР_117 без сім карт; мобільний телефон «Нокіа» 510 НОМЕР_118 з сім картою мобільного оператору «Джине» - НОМЕР_119;Заява на ідентифікацію на ім'я ОСОБА_18, реквізити для переказів у національній та іноземній валюті на ім'я ОСОБА_18; анкета ELS на ім'я ОСОБА_5 на 2 аркушах; фотокопія паспорта та ІНН ОСОБА_17 на 2 аркушах; відповідь с «Приват Банк» НОМЕР_120 на ім'я ОСОБА_24; листок з черновими записам на 1 аркушах; договір AT «ОТП Банк» №203/3191/12 на 1 аркушах; договір AT «ОТП Банк» №658911 на 6 аркушах; договір № D041173945 на 9 аркушах; договір AT «ОТП Банк» №203/2851/12 на ім'я ОСОБА_17 на 3 аркушах; ксерокопія ІНН на ім'я ОСОБА_25; заява на видачу готівки №7 до 11.03.2013 року на ім'я ОСОБА_26; квитанція №3 від 11.03.2013 року; квитанція №79 від 11.03.2013 року на ім'я ОСОБА_26; листок з чорновими записами; чеки «ПриватБанк» 4 шт., та два аркуши ксерокопії чеків; заява від ОСОБА_5 на ім'я ген. Директора ТОВ «02», роздруківка по рахунку «ПриватБанк» на ім'я ОСОБА_27; копія заяви від ОСОБА_24 на ім'я директора Запорізького РУ «ПриватБанк» на 2 аркушах; два аркуші з чорновими записами; заява ОСОБА_17 (здобувача атестата в системі «Вебмані» ); договір №203/3253/12 на 2 аркушах; договір №872229 на ім'я ОСОБА_28 на 5 аркушах; заява на ім'я ОСОБА_29

Речові докази по справі, які знаходяться в камері зберігання речових доказів Ленінського РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області: системний блок в корпусі чорного кольору, та модеми НОМЕР_121, НОМЕР_122; мобільний

телефон «Самсунг» НОМЕР_80, НОМЕР_81 повернути ОСОБА_34.

Речові докази по справі, які знаходяться на зберіганні в банку речових доказів ГУМВС України в Запорізької області по квитанції №39 від 15.04.2013 року грошові кошти в сумі 3060 гривень - повернути ОСОБА_34.

Заставу в сумі п'ятдесят сім тисяч триста п'ятдесят гривень, яка знаходиться на рахунку ТУ ДКСУ у Запорізькій області код банка отримувача № 813015, код отримувача № 26316700 по квитанції № 85-5343 звернути в рахунок відшкодування цивільних позовів та перерахувати на користь Публічного акціонерного товариства «ОТП» Банк рахунок № НОМЕР_123 банк АО «ОТП Банк» МФО 300528 ЄДРПОУ 21685166 отримувач АТ «ОТП Банк» суму матеріальної шкоди 1450 (одна тисяча чотириста п'ятдесят ) гривень, на користь ЖБК № 274 «Перетворювач-3» суму матеріальної шкоди 36000 (тридцять шість тисяч ) гривень, на користь ТОВ «РГ «Час і Ми» р\р НОМЕР_124 в ПАТ «Укрінбанк» МФО 300142 ЄДРПОУ 31707627 суму матеріальної шкоди 13518 (тринадцять тисяч п'ятсот вісімнадцять) гривень 89 копійок, залишок суми застави в розмірі 6382 ( шість тисяч триста вісімдесят дві) гривні повернути ОСОБА_34.

Вирок може бути оскаржений в апеляційний суд Запорізької області через Бердянський міськрайонний суд протягом 30 днів з дня його проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, у разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Копія вироку негайно після його проголошення вручається ОСОБА_5 і прокурору.

Суддя

СудБердянський міськрайонний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення11.12.2013
Оприлюднено13.08.2015
Номер документу48208310
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —310/6310/13-к

Вирок від 11.12.2013

Кримінальне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Богомолова Л. В.

Ухвала від 25.06.2013

Кримінальне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Богомолова Л. В.

Ухвала від 17.06.2013

Кримінальне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Богомолова Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні