Ухвала
від 24.06.2010 по справі 2а-3026/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

24 червня 2010 рокум. ПолтаваСправа № 2а-3026/10/1670

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Супрун Є.Б., в ході підготовчого провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 об'єднаної державної податкової інспекціої в Полтавській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інженерно-будівельний центр "Альфа", третя особа: Виконавчий комітет ОСОБА_1 міської ради про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

23 червня 2010 року позивач ОСОБА_1 об'єднана державна податкова інспекція в Полтавській області звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інженерно-будівельний центр "Альфа", третя особа: Виконавчий комітет ОСОБА_1 міської ради про припинення юридичної особи.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 24 червня 2010 року провадження у справі за даним адміністративним позовом відкрито.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову в разі їх наявності та докази в обґрунтування заперечень, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, сторонам направлено інформації, якими роз'яснено їхні процесуальні права і обов'язки, з'ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, а також вирішено інші питання, необхідні для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтею 121 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 об'єднаної державної податкової інспекціої в Полтавській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інженерно-будівельний центр "Альфа", третя особа: Виконавчий комітет ОСОБА_1 міської ради про припинення юридичної особи.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду на 12:35 07 липня 2010 року (за адресою: м. Полтава, вул. С.Кондратенка, 6).

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.Б. Супрун

Дата ухвалення рішення24.06.2010
Оприлюднено19.08.2015

Судовий реєстр по справі —2а-3026/10/1670

Ухвала від 24.06.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Є.Б. Супрун

Ухвала від 24.06.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Є.Б. Супрун

Постанова від 28.07.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Супрун Є.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні