Ухвала
від 07.08.2015 по справі 289/1364/15-ц
РАДОМИШЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/289/103/15

Справа №289/1364/15-ц

У Х В А Л А

07.08.2015 року

Радомишльський районний суд Житомирської області у складі:

головуючого судді Невмержицького І. М.

при секретарі Шубі В. М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Радомишль в залі суду подання старшого державного виконавця ВДВС Радомишльського РУЮ ОСОБА_1 про тимчасове обмеження боржника-Герасименка ОСОБА_2 у праві на виїзд за межі території України, -

ВСТАНОВИВ:

Старший державний виконавець відділу державної виконавчої служби Радомишльського РУЮ, посилаючись на те, що у них на виконанні перебуває виконавче провадження в справі про стягнення боргу в сумі - 10 182,83 грн. з ОСОБА_3 на користь ПАТ КБ «Приват Банк», а у зв'язку з тим, що боржник ОСОБА_3 ухиляється від виконання рішення суду, з метою виконання останнім зобов'язань по сплаті боргу, просить суд винести Ухвалу про тимчасове обмеження боржника у виїзді за кордон за межі України до виконання ним своїх зобов'язань.

У відповідності до ст. 377-1 ЦПК України, суд негайно розглядає подання державного виконавця без виклику чи повідомлення сторін та інших заінтересованих осіб за участю державного виконавця.

В судове засідання старший державний виконавець відділу ДВС Радомишльського РУЮ не з'явився, про день розгляду справи був повідомлений, причину своєї неявки суду не повідомив, тому суд вважає за можливе розглянути справу у відсутності представника відділу ДВС Радомишльського РУЮ.

Дослідивши матеріали подання, суд прийшов до висновку, що подання підлягає до задоволення, виходячи з наступних підстав.

Судом встановлено, що за Рішенням Радомишльського районного суду від 30.03.2015 року з ОСОБА_3, що проживає ІНФОРМАЦІЯ_1, на користь ПАТ КБ «Приват Банк» було стягнуто борг в сумі 10 182,83 грн.. Боржник ухиляється від виконання рішення суду.

У відповідності до п.5 ст.6 Закону України «Про порядок виїзду з України та в'їзду в Україну громадян України» - громадянинові України може бути тимчасово відмовлено у виїзді за кордон, зокрема у випадках, якщо діють неврегульовані аліментні, договірні чи інші невиконані зобов'язання - до виконання зобов'язань або розв'язання спору за погодженням сторін або якщо він ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням - до виконання зобов'язань.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 208, 209, 377-1 ЦПК України, Закону України «Про порядок виїзду з України та в'їзду в Україну громадян України», суд -

УХВАЛИВ:

Подання старшого державного виконавця відділу ДВС Радомишльського РУЮ про тимчасове обмеження боржника у праві на виїзд за межі території України - задовольнити.

Обмежити право (без вилучення паспорта) ОСОБА_3, що проживає ІНФОРМАЦІЯ_1, на виїзд за межі території України на термін - до виконання боргових зобов'язань згідно рішення суду.

Копію ухвали направити на адресу ініціатора - відділу ДВС Радомишльського РУЮ для виконання.

Апеляційна скарга на ухвалу може бути подана до апеляційного суду Житомирської області через Радомишльський районний суд протягом п'яти днів починаючи з дня її проголошення. У разі, якщо Ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів, починаючи з дня отримання копії Ухвали. .

СУДДЯ: І. М. Невмержицький

Дата ухвалення рішення07.08.2015
Оприлюднено19.08.2015
Номер документу48347417
СудочинствоЦивільне
Сутьтимчасове обмеження боржника-Герасименка ОСОБА_2 у праві на виїзд за межі території України

Судовий реєстр по справі —289/1364/15-ц

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Кириленко О. О.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Трояновська Г. С.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Трояновська Г. С.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Кириленко О. О.

Ухвала від 07.08.2015

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Ухвала від 05.08.2015

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні