Ухвала
від 07.12.2011 по справі 2а/0270/5037/11
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


У Х В А Л А

про заміну неналежної сторони

07 грудня 2011 р. Справа № 2а/0270/5037/11

Вінницький окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Комар Павло Анатолійович

при секретарі судового засідання: Шаргало Валентині Анатоліївні

за участю представників сторін:

Позивача : ОСОБА_1

Відповідача: не з'явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи:

за позовом : управління пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці

до: державного підприємства "732 Вінницький ремонтний завод"

про: стягнення заборгованості

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом управління пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці до державного підприємства "732 Вінницький ремонтний завод" про стягнення заборгованості.

В ході судового засідання представником позивача було заявлене клопотання про заміну неналежного позивача - управління Пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці на належного - управління Пенсійного фонду України в м.Вінниці.

Представник відповідача в судове засідання повторно не з'явився, хоча був належним чином повідомлений про час і місце проведення судового розгляду справи.

Судом встановлено, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.2011р. №803 "Про утворення територіальних органів Пенсійного фонду України" було проведено реорганізацію управління Пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці та утворено управління Пенсійного фонду України м.Вінниці.

Підстави та порядок здійснення заміни неналежної сторони визначені статтею 52 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до ч.1 ст. 52 КАС України суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулася не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

Відтак, з урахуванням того, що на момент розгляду справи функціонує управління Пенсійного фонду України м.Вінниці, яке є правонаступником управління Пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці, суд дійшов висновку про необхідність заміни неналежного позивача - управління Пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці на належного позивача - управління Пенсійного фонду України в м.Вінниці.

Керуючись ст.ст. 52, 165 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Замінити неналежного позивача - управління Пенсійного фонду України в Замостянському районі м.Вінниці на належного позивача - управління Пенсійного фонду України в м.Вінниці

Копію даної ухвали направити відповідачу.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з дня її постановлення

Суддя Комар Павло Анатолійович

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.12.2011
Оприлюднено20.08.2015
Номер документу48385734
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0270/5037/11

Постанова від 07.12.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Комар Павло Анатолійович

Ухвала від 07.12.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Комар Павло Анатолійович

Ухвала від 08.11.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Комар Павло Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні