Ухвала
від 17.01.2011 по справі 2а-6069/09/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

17 січня 2011 року Справа № 2а-6069/09/1170

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Пасічник Ю.П., розглянувши заяву суб'єкта підприємницької діяльності фізичної особи ОСОБА_1 про розстрочення виконання постанови,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Кіровоградського району в інтересах держави в особі Кіровоградської міжрайонної державної податкової інспекції звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом до суб'єкта підприємницької діяльності фізичної особи ОСОБА_1 про стягнення податкової заборгованості.

Постановою суду від 21січня 2010 року позовну заяву Кіровоградського району в інтересах держави в особі Кіровоградської міжрайонної державної податкової інспекції задоволено повністю. Присуджено стягнути з відповідача на користь держави в особі Кіровоградської міжрайонної державної податкової інспекції заборгованість за порушення законодавства щодо реєстраторів розрахункових операцій, по готівці та за роздрібну торгівлю тютюновими виробами за цінами вищими за встановлені максимальні ціни, всього в сумі 11635 грн.15 коп.

31 грудня 2010 року поштою до суду надійшла заява суб'єкта підприємницької діяльності фізичної особи ОСОБА_1 про розстрочення виконання постанови. В якій він просить розстрочити виконання постанови частинами згідно графіку погашення, починаючи з січня 2011 року по грудень 2012 року, у зв'язку з тяжким фінансовим становищем, отримання малого прибутку, наявністю інфляційних процесів, неможливістю погашення відразу великої суми заборгованості.

Вирішення питання про розстрочення виконання постанови у справі призначити до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.263 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання щодо розгляду питання про розстрочення виконання постанови у справі за адміністративним позовом прокурора Кіровоградського району в інтересах держави в особі Кіровоградської міжрайонної державної податкової інспекції до суб'єкта підприємницької діяльності фізичної особи ОСОБА_1 про стягнення податкової заборгованості на 26 січня 2011 року о 14 год. 20 хв. в приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: м. Кіровоград, вул. К. Маркса, 40, на 7 поверсі в залі судового засідання №3.

Витребувати у прокурора Кіровоградського району, який діє в інтересах держави в особі Кіровоградської міжрайонної державної податкової інспекції письмові заперечення чи пояснення на заяву про розстрочення виконання постанови, подану суб'єктом підприємницької діяльності фізичної особи ОСОБА_1.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Копію ухвали невідкладно надіслати сторонам у справі.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду ОСОБА_2

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.01.2011
Оприлюднено25.08.2015
Номер документу48689630
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6069/09/1170

Ухвала від 28.01.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Ухвала від 17.01.2011

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Постанова від 21.01.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Постанова від 21.01.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні