Ухвала
від 12.10.2010 по справі 14/59-10
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

УХВАЛА

"12" жовтня 2010 р. Справа № 14/59-10

          Колегія суддів у складі:

головуючий суддя Фоміна В. О., суддя Гончар Т. В., суддя Здоровко Л.М.

при секретарі Рижко П.О.,

за участю представників сторін:

позивача – не з”явився,

відповідача - не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського апеляційного господарського суду апеляційну скаргу ТОВ “Шосткінське підприємство “Харківенергоремонт”, м. Шостка, (вх. № 2767С/2-5) на рішення господарського суду Сумської області від 02.08.2010 р. по справі № 14/59-10,

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Шосткінське підприємство “Харківенергоремонт”, м. Шостка,

до Науково-виробничого центру “Сільвер”, м. Шостка,

про стягнення 6625, 71грн., -

встановила:

Рішенням господарського суду Сумської області від 02.08.2010 р. (суддя Миропольський С.О.) в задоволенні позову відмовлено.

Позивач не погоджуючись з рішенням господарського суду Сумської області від 02.08.2010 р. звернулось з апеляційною скаргою, в якій просить вказане рішення суду першої інстанції скасувати, посилаючись на порушення норм чинного законодавства.

Ухвалою Харківського апеляційного господарського суду від 09.09.2010 р. апеляційну скаргу прийнято до провадження; розгляд скарги призначено на 12.10.2010 р. Зобов'язано апелянта уточнити її вимоги. Зобов'язано відповідача за три дні до судового засідання надати апеляційному суду відзив на апеляційну скаргу та документи в обґрунтування своїх заперечень.

У судове засідання відповідач не з*явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином і в установлений законом строк, про що свідчить рекомендоване поштове відправлення про вручення йому хвали апеляційного суду від 09.09.2010 р. До початку судового засідання відповідач через канцелярію надіслав відзив на апеляційну скаргу по справі № 14/59-10, в якому просить суд апеляційної інстанції залишити в силі оскаржуване рішення господарського суду Сумської області, як прийняте у повній відповідності до норм матеріального права України, що не заперечується позивачем.

У судове засідання позивач - заявник апеляційної скарги, також не з*явився, однак надіслав факсограмою клопотання про перенесення розгляду справи на іншу дату, оскільки представник позивача на час розгляду справи перебуває на лікарняному, що унеможливлює його участь в судовому засіданні.

Розглянувши матеріали справи, клопотання про перенесення розгляду справи на іншу дату, колегія суддів, з метою повного, всебічного та об*єктивного розгляду справи, дійшла висновку про задоволення клопотання позивача та необхідність відкладення даної справи на інший день

                    Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 77, 99, п. 1 ч. 1 ст. 101 Господарського процесуального кодексу України, судова колегія, -

ухвалила:

1.          Відкласти розгляд справи на "04" листопада 2010 р. об 09:30 год. у приміщенні Харківського апеляційного господарського суду за адресою: 61022, місто Харків, проспект Леніна, 5, 1-й поверх, кімн. №106.

2.          Зобов'язати позивача за три дні до розгляду справи надати суду докази перебування представника на лікарняному, виконання вимог ухвали суду апеляційної інстанції щодо уточнень апеляційної скарги, докази в обґрунтування чинності тарифів, застосованих позивачем при розрахунку позовних вимог, оригінали доданих до матеріалів справи документів для огляду в судовому засіданні та правове обґрунтування підстав нарахування штрафних санкцій за прострочення виконання зобов'язання відповідно умов договору та з урахуванням порядку застосування таких санкцій, передбаченому ст. 232 Господарського кодексу України.

3.          Зобов'язати відповідача надати апеляційному суду за три дні до розгляду справи докази в спростування доводів позивача, зокрема щодо змін до умов договору стосовно тарифів на послуги з теплопостачання та інші докази в обґрунтування своєї позиції.

4.          Викликати у судове засідання позивача та відповідача з належним чином оформленими повноваженнями на участь у справі, надіславши їм цю ухвалу.

5.          Про неможливість брати участь у судовому засіданні представників сторін - сторонам повідомити апеляційний суд письмово не менше ніж за 3 дні до судового засідання.

6.          В разі неявки представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями, ненаданням витребуваних судом документів, справа може бути розглянута за наявними у справі документами.

Головуючий суддя Фоміна В. О.

Суддя Гончар Т. В.

Суддя Здоровко Л.М.

СудХарківський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення12.10.2010
Оприлюднено26.08.2015
Номер документу48766629
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/59-10

Ухвала від 02.11.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Гончар Т. В.

Ухвала від 29.09.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Гончар Т. В.

Ухвала від 17.06.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Миропольський Сергій Олексійович

Ухвала від 12.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Гончар Т. В.

Ухвала від 28.01.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Дерепа В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні