Ухвала
від 18.08.2015 по справі 823/2284/15
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

м. Черкаси

18 серпня 2015 року справа № 823/2284/15 Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Орленко В.І., перевіривши матеріали адміністративного позову, поданого Смілянською об’єднаною державною податковою інспекцією Головного управління ДФС у Черкаській області до приватного підприємства «Екотеплосервіс» про припинення юридичної особи, що не пов’язане з банкрутством,

ВСТАНОВИВ:

До ОСОБА_1 окружного адміністративного суду з адміністративним позовом звернулась Смілянська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Черкаській області, в якому просить припинити юридичну особу - приватне підприємство «Екотеплосервіс».

Даний спір виник з публічно-правових відносин і відповідно до статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Згідно статей 18-19 Кодексу адміністративного судочинства України справа підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Відповідно до статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб-підприємців застосовується скорочене провадження. При цьому адміністративна справа розглядається в порядку скороченого провадження суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 104-107, 110, ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Смілянської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області до приватного підприємства «Екотеплосервіс» про припинення юридичної особи, що не пов’язане з банкрутством.

2. Запропонувати відповідачеві в разі невизнання адміністративного позову подати до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду (м. Черкаси, бул. Шевченка, 117) у строк до 07 вересня 2015 року письмові заперечення проти адміністративного позову та докази на обґрунтування цих заперечень.

3. Роз'яснити відповідачеві, що справа буде розглянута у порядку скороченого провадження протягом таких строків:

- не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову;

- не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого для подання заперечення, до суду не надійшло заперечення відповідача;

- не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову.

4. Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_2

Дата ухвалення рішення18.08.2015
Оприлюднено26.08.2015
Номер документу48769915
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/2284/15

Постанова від 16.09.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.І. Орленко

Ухвала від 18.08.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.І. Орленко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні